103

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен фарс е целия този вирус и то започва да се вижда вече. Въпрос на време е истината да излезе наява.

102

Off

преди 3 години

Първо се чете, после, ако е по принцип възможно, а то в случая няма как да стане, се правят тестове/дават пари. *** първо прави тестовете, после чете.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Някой бая парици направи с тея фалшиви тестове" вместо да си оправим държавата да ни тъпчат с ***.

100

Анонимен

преди 3 години

До Show must go on Кои са тея държави, защото има противоречие в коментара ти.

99

Анонимен

преди 3 години

До ."Всичко е една огромна лъжа" добре, но защо прокобиваш с втората част на изречението.Така даваш съгласие на лошия сценарий.

98

.

преди 3 години

Всичко е една огромна лъжа, от която страдаме всички ние, а есента иде още по-лошо..

97

без лица

преди 3 години

До oginТова у нас сме го разбрали почти от самото начало. Целта е да е отнемат правата на хората и те да бъдат безлични същества, затова въвеждат този задължителен маскарад.

96

Анонимен

преди 3 години

До 100Ми що не излежеш на улицата? Страхливец! Като си траеш и обясняваш айде още 500 г. знаеш какво!Аз вече като не българин само съвети мога да давам иначе го броят като вмешателство!

95

ogin

преди 3 години

Тестовете са измама

94

Show must go on

преди 3 години

"Те нямат симптоми"...Те не са болни!!!Те нямат измислен и несъществуваш вирус!!! Офцеее,не осъзнавате колко сте прости и лесни за манипулиране...Поздрави от нормална държава в която детските градини и всичко друго работи и няма сбърканяци с маски и повредени хора...

93

жоро

преди 3 години

Егаси малоумнщината.Нямат болест и симтоми, но са идентифицирани .Абе.хора...осъзнайте се!

92

Анонимен

преди 3 години

Пеевски все в противниковия лагер го слагате, смешни манипулаторчета ... ако сте комунисти - слагате го при демократите, ако сте демократи - слагате го при комунистите ... а Пеевски е умно и богато момче. Основната му грешка беше, че се забърка с ДПС ... иначе и за Президент, и за Премиер става.

91

М9999таф

преди 3 години

Яко ще измират тези отворковци! Даже се чудя как още не са умрели. Трябваше досега да сме ги сложили на апаратно дишане...

90

Анонимен

преди 3 години

Да разделим държавата на две. Нека който иска да слуша Мутафчийски, да го управлява Баце, да вярва на Пеевски медии, да се радва на Гешев и да носи маска.

89

Мъдрец

преди 3 години

То всички големи разбирачи както винаги, тука Тестовете и мерките са еднакви в целия свят. Да, тестовете не са 100% сигурни, но да най- доброто с което засега разполага. И да мерките са единственото сигурно нещо, също Като гледам май най- големите мрънкячи са тука и в САЩ..

88

123

преди 3 години

Ковид19 е измама на световно ниво. В нея участват медии, политици, лекари.

87

Сугестопедагожка

преди 3 години

Ами що си пускате децата на детски градини, бре, оли. гофрени? Да си седи сега вкъщи татенцето и мама 14 дни и да се изпоизбият дано.

86

Анонимен

преди 3 години

Някой от пишещите тук може ли да се постави на мястото на тези хора с малко дете? Знаете ли какво означава непредвидени разходи, ако си на ръба на фалита след месеци ограничения?

85

до 87

преди 3 години

Ами за да не ги корумпирате, спазвайте мерките, та да няма първа линия.Голямо натискане няма и без друго за тая първа линияРъкопляскането си е по желание

84

Анонимен

преди 3 години

Да им е за урок и догодина на изборите пак за същите да си гласуват!