123

1

преди 3 години

Само българина може да си помисли, че да си мие ръцете е нещо лошо и има неква конспирация. Повечето си мислят, че корОно вирус нема...

122

Jon

преди 3 години

Повечето от половината 'болни/заразени' дето ги съобщават от щабчето всеки ден са фалшиви. Ама нали трябва да се всява страх и да се отвлича вниманието от изсънките на тиквата с ***/дронове/записи/смси и какво ли още не.

121

Анонимен

преди 3 години

Не тестват втори път, не дават никакъв документ за резултат, по телефона съобщават, карантинират, затварят, въобще пълен хаос и терор. От РЗИ сега са се оплели , голямата трагедия ще стане ако положението се закучи. Вирусът не е толкова страшен, но тези , на които разчитаме да ни спасяват са много страшни.Заради ужасната здравна система яко ще се мре.

120

ДДРОнег

преди 3 години

Значи кажат ли, че сестра ти е к-***, *** се обяснявай, че нямаш сестра ...Ставаме за смях, но за това семейство може да е трагедия !!!

119

Анонимен

преди 3 години

Много знаете и много разбирате бе ***...Затова държавата е в това състояние... Щото всеки" разбира " от всичко...

118

123

преди 3 години

Затова е и толкова страшен тоя вирус, щото безсимптомен. Държавната власт трябва се грижи на положително тестваните да им се разгони фамилията.

117

Чоко

преди 3 години

Дани, парите не се дават напразно, парите се дават на определени от НАС вносители на тези фалшиви тестове. Когато не сте удобен с нещо, хоп тестче и без съдебно решение , домашен арест за две седмици. Това на какво ви прилича.Самозабравиха се тези от т.н. ЩАБ. Само и само да взимат огромните си заплати са готови да лъжат и мажат наред.То колко е страшен вируса се видя. Още непаднала карантината и целия щаб се изнесе на почивка в Гърция.

116

Анонимен

преди 3 години

Ми те и ония 63 души в Доспад дето ги обявиха за(заразени) се оказа,че са здрави

115

Анонимен

преди 3 години

ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЛЪСВА ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС НА ТУЛУПА И ЩАБА .ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ТИКВАТА ЩЕ СЕ ДЪРЖИ ЗА ТОЯ КОРОНАВИРУС КАТО СПАСИТЕЛНА СЛАМКА

114

Дани

преди 3 години

На скоро четох статия, в която много добре беше обяснено, че всъщност няма реално достоверен тест за наличие на covid и никога не е имало, независимо за, кой щам на вируса става въпрос. Тези тестове изседват някакви тела в известна степен, но реално няма тест на 100% точно за този вирус. Дават се пари на вятъра.

113

CAR ADEPT

преди 3 години

Един извод - на тестовете не може да се вярва, ни на държавните, ни на частните...

112

man

преди 3 години

Ми да тестват само такива, които нямат 700 кинта за проверка и готово-стъкмистиката се получава. Сега от РЗИ от къде да знаят, че таткото е отворен и ще провери?

111

О,неграмотний

преди 3 години

............заболелите общо 4 деца.........Вашта ..... , при тази болест 80% не разбират изобщо, че са "болни", нямат никакъв дискомфорт и изменения в жизнените процеси. Защо пишете "заболели"?!

110

Ванката

преди 3 години

Генерал Годжи трябва да краде пари за следваща почивка ;) Че и за качествен имот! То и компроматите срещу бога слънце станаха страшно много и те за това скача бройката!

109

ajksjs

преди 3 години

защото Българино това е карантина и 10000 лв да дадеш утре може да се развие вируса и да заразиш хора дето нямат 700 лв за тестове и да останат без работа заради теб защото няма да ги чакат 2 месеца

108

Анонимен

преди 3 години

Веднъж вкарат ли те в списъка на "заразените" няма излизане от там. Даже и 100 теста да си направиш, шайката си държи на своето. Имаше много такива случаи - сервитьорите на морето, работници в Смолян....Правиха пресконференции, размахваха нови и нови тестове, но си останаха заразени и под карантина, а бройките си останаха и в националната статистика

107

поглед

преди 3 години

С вирус, без вирус далаверата не спира. Гъвкава и изобретателна е човешката мисъл. В схемата са всички световни и евроинституции, затова нашите са толкоа нагли и безпардонни. Абсолютно същите схеми работят и в агросектора.

106

Анонимен

преди 3 години

Държава лудница. Всички луди на борба за здраве, фашизъм и чистота.

105

Сблъсък с covid 19

преди 3 години

Не се мислете , че сега като сте отрицателни утре няма да сте положителни. Вируса не е фарс. Който не се е сблъсквал не знае нищо за него (то и лекарите не знаят много, защото той има различни проявления). За информация може да повтори без значение кога сте го прекарали първия път и , че сте дали два последователни отрицателни теста. След едни месец може отново да сте положителни.....Не го подценявайте!

104

Анонимен

преди 3 години

Колко струва един ПЦР тест щом са кихнали 700 лв за 2-3 теста, някой прави бизнес със ПЦР тестове. Отде ги внасят, света ако е умен ще разбере кой го търгаши.