37

Анонимен

преди 3 години

па нали немаше да намаляте цените въпреки по-ниското ДДС, аре са си стойте сами

36

турист

преди 3 години

за тая ,,туристическа услуга,, толкова клиенти ....

35

123

преди 3 години

Плажовете по нашето черноморие са на 80% дадени на частни лица. На плажа има малък участък който е безплатен.

34

Анонимен

преди 3 години

Давам 250 лева за 20 нощувки, за трима човека с включени закуска и вечеря, но не на шведска маса.

33

Анонимен

преди 3 години

Хем няма туристи хем се изливат подпорни стени.

32

Анонимен

преди 3 години

Погледнете го от добрата страна така водите ще се очистят от отпадъчни води и някои мутри ще фалират.

31

Дядо Иван

преди 3 години

Аз ще почивам на станция в Приморско!

30

Бил

преди 3 години

съм доста пъти и в Гърция, и в Турция, и един път в Хърватска. Никъде го няма това, като влезеш в заведението да те гледат лошо, или най-малкото с досада и безразличие. На който му е приятно да дава пари за да получава лошо отношение - ей го къде е българското Черноморие. Прав му път!

29

селянин

преди 3 години

ами като не може не може що да правимпосле ке думате и за зимнио сезон после па за летнио и така до края на светая си копам на полето псем си офцете и ич не ми дреме за картофките от8 лв и водата за 3 юро

28

БДЖ София

преди 3 години

Всичко ще фалира както мойта фирма,няма влакове и вагони,парите стигнаха само за метрото до Банка София.Железопътно трасе е ново около София вие с гайдите къде сте тръгнали на море с автомобил?

27

Анонимен

преди 3 години

Къде нямало жив човек по морето? ХахахаОтвори групата на Кат-Варна и гледай от уикенда какво става по плажовете :) Десетки клипове има с пълни плажове и задръствания. Алооо в кой свят живеете :)

26

Иванов

преди 3 години

Че то сезонът не е започнал - те го погребаха. Едва от два дни става за море. До сега беше студено и дъждовно. Температурата на морската вода все още не е приятна - 20 - 22 градуса. Според мен българите ще спасят сезона макар и не на 100 процента. Но нека пекне и водата да се стопли. Не че ми е жал за алчните и груби хотелиери. По скоро за тия дето наистина се стараят.

25

Анонимен

преди 3 години

Туристическата Коледа дойде, всичките прасета на мезета и всички мутрохотелиери на чевермета, ще им плащал някой за сянка. Отмъщението на българският народ ще е страшно.

24

До 19

преди 3 години

Реди се да ти правят тест, после ще ревеш като излезе положителен тестът-менте и вместо на почивка отидеш в 14-дневна каторга! Кой ще ти купи храна, ако те карантинират в Гърция - резултатът от теста на границата излиза след 1 ден и ще си карантиран в Гърция.

23

Анонимен

преди 3 години

Още март беше ясно това, но на алчните мутри туристи им се привиждаха.

22

Анонимен

преди 3 години

Въобще не слушам някви засръстени шопи, които ходят на гръцките села и се миялр за голяма работа. Това е така, защото никога не да стъпвали на хубав Български курорт. Обикновено от Созопол, Лозенец Поморие и тем подобни отидоха на гръцките села.Ама това си е техен проблем. Останалите имате шанса да видите найстина уникални плажове особено на север.

21

Здраве да е !

преди 3 години

Ще помизерстват и другата година, може и да им дойде акъла! Но с такъв неандертелец като Ангеловка, ще е още по-трудно !

20

Анонимен

преди 3 години

Говорих с познати по морето, казаха, че жив човек няма и нищо не работи, току некви объркали се хорица дръзнали натам. От друга страна границата с Гърция се пука по шевовете. На наще министри, собственици на хотели и бизнесмени обаче едва ли ще йм просветне не сега, не след 3 сезона ами никога. Малкото хотели, които работят са на същите цени, цацата и картофите по 12 лв, бирата 5 и водата 4. Отлитаме на юг и никога нема да ви стъпим, щото никога нема да се оправите.

19

Анонимен

преди 3 години

Еми каквото такова. Съдба. Удобен момент българите да ползват най хубавите места за почивка. Кога, ще имате шанс за златни пясъци, Албена, слънчев бряг или голф комплексите с уникалните км плажове. Въпрос на гледна точка. Дали чашата е половин пълна или празна. За мен е добре лятото вече ходихме на 2 уникални плажа с мн ниски цени, където в нормален сезон чужденците властват. Успех.

18

SS

преди 3 години

няма да лошо да поостанат малко без работа - така много по-бързо ще им се проясни, че се налага да коригират цените на услугите си. А ако впоследствие решат да са нагоре - имаше такъв бизнес - няма вече... Отиваш на борсата