57

Анонимен

преди 3 години

В България е важно да се спаси една шайка. Кои са шайкаджиите знаете много добре!

56

Анонимен

преди 3 години

до 29Що се правиш на *** бе? То остава и варненци да отидете до гръцко и закриваме държавата. Я кажи къде са туристите, остави тези дето си живуркате там три месеца и после мъка... Поредния черноморски тарикат майна...

55

Анонимен

преди 3 години

Гърчете се гербери нали направихте всичко в бетон ,ето ви сега туристи келеемета ,фалираите и умиргаите.

54

Анонимен

преди 3 години

Че то у нас досега беше студено и не ставаше. Чужденци ще дойдат по-малко със сигурност. От българите може би също някой ще се откажат, но предполагам който си е намерил място което го устройва у нас пак ще отиде. Аз ще почивам една седмица края на юли у нас. Иначе вчера се върнах от Гърция - там е пълно.. особено неделята беше ужас. Не видях да правят тестове по границата нито пък се носи маска в магазините и горе долу всичко си е по старому.

53

Xm

преди 3 години

Всичко се върти. Както тази година е слабо,така другата ако вирусът е изчезнал всичко ще е пълно до горе. Хората ще са зажадняли за почивки и всеки ще отиде. Тъй че не е толкова фатално един провален сезон.

52

Варна

преди 3 години

Туризъм у нас отдавна няма, още от времето на дивата приватизация и последвалото бетономорие..Комплексите ги превърнаха в частна жилищна територия. Хотели и заведения имат една цел - да пълнят нечии джобове, а туристите са източник за ограбване по всички възможни начини. С такава"стратегия" туристи не се печелят , а истински туризъм не се задава на хоризонта.

51

Анонимен

преди 3 години

И кой е виновен? Намалиха им данъците, дадоха ваучери, държавни служители едва ли не насила ги пращат на слънчев бряг и тн и тн.И какво направиха мутрите? Още от първите туристи почнаха с измамите, надуха цените, навсякъде мърсотия и шум денонощно и тн.Кой е виновен а кажете вие?

50

Хайде

преди 3 години

и вие сега...Ми бъдете патриоти! Идете да оставите пари на нашите хотелиери и ресторантьори от мутренски тип. Влезте им в положение. Любовници трябва да издържат, скъпи коли да поддържат, деца в части училища и в чужбина и т.н. Какво ви трябва да ходите в Гърция и Турция да ви се лигавят и мазнят? Само тук. С по-сурово отношение. Какви са тия глезотии?

49

Waffen SS

преди 3 години

Няма как да се отрече,че въпреке неистовите вопли на хотелиери,ресторантьори и концесионери за провал на сезона,за намаляване на ДДС,което винаги им се вижда високо,сами те дават всичко от себе си,за провала на сезона.Онзи ден имаше от Каварна съобщения за някаква порцийка картофи и то бланширани на цена 10лв,а днес в Царево два барбарона за сядане на стойност 12лв.Нищо чудно в други ресторанти да таксуват вилиците и ножовете за хранене,а салфетките сигурно са на цената на чаршафи.

48

lol

преди 3 години

Оня ден си викам, хубаво времето що верно не направя едни 5 дена на Созопол, да видя как е БГ черноморието. Гледам сайта на хотела - 9% ДДС, гледам цените....ми те същите като миналогодшните хахахахахахаха Няма хора, намалиха им ДДС-то и отгоре на всичко скубят със същите цени като в пиков сезон....аре кръгом към букинга - 3-стаен апартамент в Гърция, на 100м от плажа, 5 дни - 400лв.

47

Анонимен

преди 3 години

ало,атанасова -ти Алчна мамуно долна ! как тоя изгладнял народ ще Супсидира тур фирмите *** ?А ви е дал Бойко и на вас пари от бюджета ,а глей кво стаа.........

46

Анонимен

преди 3 години

а не може ли да си ходя на яз.Искър си опна една палатка и да ми го ...

45

Лаура Кьовеши

преди 3 години

Без много приказки и фанфари, българският турист тихо им издаде присъдата на тези по морето. Филма свърши.

44

Мисирко Паунов

преди 3 години

от 15 дена Ангелкова обяснява как сезона щял да бъде спъсен този сезон го пишете умр-ел, погребвате бизнеса на честните търговци по морето (да, има много честни хора с бизнес по морето), щото на "нашите хора" ще им уредите някви групи да са поне на 0 този сезон и догодина ще се продават хотели на безценица, с дългове и това е. По другите страни хората се подготвят от Април, вие искате за 2 седмици (края на Май) да махнете с пръчка и всичко да цъфти ми, не става. Министърката е на път да бега

43

До до 26

преди 3 години

Гаанчееее, добре ли сте?

42

Анонимен

преди 3 години

Ша пусна една сълза за бедните хотелиери! Чакам да обядят и DMS кампания ще ги подпомогнем с някой СМС

41

Анонимен

преди 3 години

лошото е че всичко се води на там, че гърците да затворят границата с нас

40

Анонимен

преди 3 години

"Необходимо е субсидиране на фирмите, за да могат да преодолеят тази година"Начи, едни "хора" зеха едни държавни пари и станаха "бизнесмени", с тях изкупиха черноморието и от 30 години бият кьоравото. Сега при една единствена слаба година, държавата трябва да им намалява ДДСто, да им дава дотации за заплати на служителите и от горе на всичко да им измисли отделни субсидии само за тях си. Все на гърба на останалите българи. Що не прекръстим държавата на "черноморски синдикат" и да приключваме ?

39

до 36

преди 3 години

Хем изплашени, че няма хора, хем праснали по 6 лв за заемане на стол (извън консумацията!) в сметка на ресторант на плаж Нестинарка. Чак толкова прoсти хора не мога да жаля. Да пътуват!

38

До 26

преди 3 години

Хайде да не ревеш на чужд гроб, типично по ганьовски! А само за протокола, на теб кой ти каза, че гърците правят тест на всеки влизащ? Я пак!