17

До Пешо

преди 3 години

Ще се редим! Заслужава си!!!

16

Joko

преди 3 години

Както е казал народът и за вас (мутрохотелиерите) дойде Видов ден. Та ще видите кон боб яде ли !

15

Анонимен

преди 3 години

Спонсорирайте туристическите агенции. Значи те ще ми задържат капарото 12 месеца, Вие им дайте още пари. Не е ли достатъчно моето и на такива като мен спонсори.

14

Анонимен

преди 3 години

края на сезона се очакват големи намалаения във автокъщите....всички коли взеина изплащане ...на лизинг ...ще бъдат върнати ....а 90% от туристическите босове и техните фирми са с такива коли ......само чакайте септември ....

13

Анонимен

преди 3 години

Мен лично ме дразнят вече всички "модерни" плажове.. Колкото по-малко хора има толкова по-добре. Не ми трябват нито красивите им чадъри, нито удобните им барбарони, нито напудрените кифли. Вземам си жената и детето. Имам си чадърче, имам си лодка, имам си барбекю, имам си хладилна чанта. Трябва ми само плаж и чиста вода.

12

До 6

преди 3 години

Щом не можеш да отидеш в чужбина на море, значи ти си неудачен мишок, стоящ в партер пред мутро хотелиерите в българското фекаломорие! Приятно ти ПРЕкарване!

11

Пешо

преди 3 години

Аз ще почивам на БГ черноморието! Вкусна цаца, студена бира, топли хора! Вие се редете от 1 юли да ви вземат тест на границата с Гърция.

10

Анонимен

преди 3 години

Да изливаш фекали в морето това ли е туризъм, това е престъпление срещу човечеството. Няма да ходим на море защо да си даваме парите на непознати хора, дали тука дали в Гърция няма нито една разумна причина да ги хрантутим. Морето трябва да е държавно и на всички, а не на някакви си частници ментета.

9

Анонимен

преди 3 години

Е как ше го спасат като ни таксуват и барбароните по 6 лв. 10 лв водичка от фризера. Еах това море. То бива да ни дерат ама тия се ос,,, раа омазаа и осмърдеа.

8

хехе

преди 3 години

Видов ден.... за българския туризъм дойде ..- скъп...адски високи цени- лошо качество на хотели- мръсотия- лошо качесвтво на социална среда....- обслужване на ниско ниво- ниско ниво на обслужващия персонал- неадекватен на пазарната обстановка...нама туристи но цените се държат високи- силно зависим от външни туристи...и най вече от руски и украински туристи...а държите цените високи.... и се молете на държавата да ви помага ...алал ви !

7

Анонимен

преди 3 години

Много готина снимка - джам джум човек няма. Някак си, сърцето ми се сгрява...

6

Георги

преди 3 години

Аз бях на море, но бяхме на къща при приятели. За една седмица сме похарчили 300-400лв. основно в лидъл и местни магазини. По заведения сме дали не повече от 100лв. и то основни за бири и картофи по плажа. Така като гледам и повечето хора по плажа бяха такива, които имат имоти по морето. Не ми пречи да сядаме и по заведения, но всичко е толкова надуто. Собственика кара кола за 200 000лв, а аз ще му сядам на заведението, че да го спасявам да не фалира..

5

До и

преди 3 години

Никой не се интересува от драмите ти бе неудачник

4

И

преди 3 години

10 формуляра да искат, пак в Гърция ще отида! Пак който е патриото-мазохист, нека се топи във фекални води, и нека ходи в заведения, където да го гледат лошо и цакат в цена и качество! Всеки си избира!

3

Анонимен

преди 3 години

Туризмът на туристически агенции и мутрохотелиери не е жизнено важен.Стига сте ни занимавали.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз в тoзи кeнеф не бих отишъл

1

Мен

преди 3 години

Е пък тези които работят - заведението, на царево на плажа нестинарка правят всичко възможно отвратят и последните дръзнали да опитат "почивка" на черноморието...