117

Антифа

преди 3 години

Светът ще стане прекрасно място за живеене след като и последната немска *** бъде изтрита от лицето на Земята

116

пича

преди 3 години

"Има си такава поговорка: В правова държава, престъпленията се разследват, докато не се открие човек. В полицейска държава обаче, хората се разследват, докато не се открие престъпление" В правова държава е резонно да се разследва и престъпление, когато извършителят е иденстифициран и заподозрян.На процеса стана достатъчно ясно и от свидетелите,че тръмп е превишил правата си, дадени му по конституция, но мнозинството от неговата партия го спаси на ръба на гласуването.

115

Пича

преди 3 години

"справедлив импийчмънт за руско съглашателство" - с нулеви доказателства след три години ровене за кирливи ризи.Има си такава поговорка: В правова държава, престъпленията се разследват, докато не се открие човек. В полицейска държава обаче, хората се разследват, докато не се открие престъпление... или при нужда, може и просто да се измисли. И тая попара сме я сърбали, другари, и е ясно защо повечето американци не искат да споделят изживяването.

114

Анонимен

преди 3 години

В родната история има едни 31 години демокрация, западно партньорство, ЕС и НАТО когато България беще опустошена, народа доведен до скотска мизерия, страната стана първа по смъртност в света, 2 милиона се пренесоха на оня свят от мизерия и болести а други два милиона отидоха да мият улиците и да слугуват на немци и на западняци.

113

пича

преди 3 години

До Пича Интересно защо на видеото се вижда,че го убива умишлено. Какво значение има тук статистиката, вярна или измилсена? Никой полицай няма право да убива воек,когато изобщо не е заплашен от него по никакъв буквално начин. Лош късмет за полицая съдист,независимо дали е расист.

112

Антифа

преди 3 години

Светът ще стане прекрасно място за живеене след като и последната немска *** бъде изтрита от лицето на Земята

111

Пича

преди 3 години

"расови убийства от полицията в САШ,които са практика" - и затова на всеки десет хиляди ареста на бели, смъртните случаи са над петстотин; а на черни - със сто по-малко. Просто черните като чиста бройка ги арестуват по-често, тъй като - и сега следва статистиката дето буквално се води омразна реч (защото е вярна) - бидейки едва 13% от щатското население, черните са отговорни за 52% от тежките престъпления.Види се, че на някои хора заключенията са само копирани от CNN, ама... въпрос на вкус.

110

Щирлиц

преди 3 години

И в родната история има едни червени престъпници,рекордьори по продължителност на престъпленията-76 години.

109

Чомски

преди 3 години

До пичаЩо не се хванеш за косата и не се удариш отземи!Коя зодия си?

108

пича

преди 3 години

Консерватори гласуваха против тръмп на процеса,на който беше прозиован за държавна измяна. Два гласа спасиха човека интелект от справедлив импийчмънт за руско съглашателство.

107

пича

преди 3 години

г-н тръмп интелектуалеца призова американците да се дезинфекцират видиш ли вътрешно като пият белина и други дезинфектанти или да ги приемат венозно Хвала на такъв оратор и лидер.

106

Анонимен

преди 3 години

Чомски - ***. Тези са болестта на човечеството, създатели на лъжата, банките и измамите. Който не го разбере и либералничи, ще умре. Ковидчето и то е тяхна разработка вероятно, защото надува техните платна. Медиите, мисирките, алчността, изцеждането на човешката цивилизация, все техни грехове.

105

Иво

преди 3 години

За 4г либералите изгубих всички дела които си измислих срещу Тръмп и неговите хора, до 1. Според моето скромно виждане Тръмп е в пъти по добър от предишните 2 3 ако не 5 президента. От Обонго пък да не говорим... Нобел за мир а направи сумати войни който изгуби

104

пича

преди 3 години

Междувременно иска да изкара армията срещу протестиращите срещу расови убийства от полицията в САШ,които са практика. Междувременно каза,че вярва на Путин,а не на собствените си специални разузнавателни служби! Какъв президент,какъв патриот.

103

Пича

преди 3 години

Та затуй, Тръмп както беше по-добрия избор в сравнение с рогоноската на Билчо, така и сега се очертава по-качествен от Джо Байдън, дето няма снимка в която да не обарва малолетна.Или погледнете така на нещата - живели сме във време в което медиите и разните пишман интелектуалци като Чомов не казваха (публично) лоша дума ни за правителството, ни за президента... простете, ген-сека. Ай сетете се защо е било така и с какъв ум на някои сега им липсва това време.

102

пича

преди 3 години

Междувременно взе гениалното решение да върне САЩ в 19 век като отвори затворените по еко причина замърсяващи въглищни централи,с което нареди технологичната държава САЩ с Китай. Разбира се, измени условията по важната програма за здравеопазване ,въведена от Обама. Слон в стъкларски магазин.

101

пича

преди 3 години

И между другото направи САЩ най-поразената държава от коронавируса.А междувременно беше на 2 гласа от импийчмънт за национално предателство и съглашателство с Русия.

100

Пича

преди 3 години

"Защо подкрепяте Тръмп?"Защото за цял мандат не започна нито една война, не тръгна буквално да си избива критиците (питай Хилката защо има над 50 самоубийци само в близкото си обкръжение), а външната му политика в стил "бесен пинчер" някакси успя да шашардиса както корейците, така и ислямистите. И това са само причините за балканците като нас. Някои все още помним как предния Клинтън, като си вкара щепсела в грешния контакт, разпали една война баш у съседите за да замаже положението.

99

малъо халозаров

преди 3 години

Най-простия и неграмотен првзидент в историята на Америка.

98

extremist

преди 3 години

ЩО КРЕПИМ ТРЪМП ЛИ...ВЕРОЯТНО ЩОТО ИСТОРИЯТА ГО ПОСТАВИ ОТ КАРИКАТУРА В СЕМЕЙСТВО АДАМСДО ПЕРСОНА С КОЯТО НИКОЙ НЕ СЕ ПОДИГРАВА....ЗА ТОВА