157

Анонимен

преди 3 години

Тръмп извърши огромно "престъпление", че не започна война срещу Иран и не жертва американски животи за да угоди на Израел. Не бомбардира без причинно нито една държава, за да и налага демокрация. Дори Венецуела не "освободи". Щом това е по-голямо престъпление от Втората Световна или войните в Сърбия и Ирак, да си правим изводи за нивото на т.нар. световен либерален елит.

156

Дедо

преди 3 години

А и НИЩО не казва за Хилъри и ОБама,който ДЕ ФАКТО и ДЕ ЮРЕ СЪСИПАХА Либия и СИрия и се започна с ВЕЛИКОТО АРАБСКО и МАЙМУНСКО ПРЕСЕЛЕНИЕ!!!

155

Дедо

преди 3 години

Четох му доста книги на времето и мога да кажа,че наистина разбира от много неша.НО!!!Вече е на 90 и кусур години,а това НЕ СЕ ОТРАЗЯВА добре на невронните връзки в мозъка....!Щом и ТВЪРДИ,че Осуалд убива Кенеди.......

154

Котки

преди 3 години

Тръмп даже не е най-големият престъпник в АМЕРИКАНСКАТА история през ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, какво да говорим за ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА. Това е повече от несериозно, Чомски явно живее в неговия си измислен балон и няма представа какво става в истинския свят.

153

Анонимен

преди 3 години

Цената се увеличава много заради гангстера в Белия домА заради гангстера от Банкя каква цена сме платили, и тепърва ще плащаме ... жална му майка, на неорганизираното стадо населяващо райската долина.

152

Гаро

преди 3 години

Президент Тръмп,може много грешки да е направил,но сравнение с убийци като Буш Рейгън и Х Труман който изби невинни с атомните бомби не може и дума да става....Търсете злото зад техните гърбове!

151

Анонимен

преди 3 години

колкото повече чета коментарите, толкова повече вярвам на чомски!

150

Анонимен

преди 3 години

Всяка негова дума е вярна.

149

Канторовитц

преди 3 години

Ноам Чомски е евреин-троцкист....Повече няма нужда от обяснения.

148

Анонимен

преди 3 години

А какъв е тоя кре..тен Чомски? От къде се е пръкнал и къде са му доказателствата? Тръмп е единствения президент след Рейгън който истински си обича страната и прави всичко за нея. Либерастичните фъ..шии още много тухли ще из..се..рат

147

Додо

преди 3 години

*антиевропвйски = антиевропейски

146

Додо

преди 3 години

И Тръмп, и Обама-банана, и Чомски играят е един отбор и в един театър, който е антихристиянски и антиевропвйски! Големият нос тегли конците им. Туй то, братя!

145

Анонимен

преди 3 години

Честно, Ноам ми падна в очите...

144

AAA

преди 3 години

Зетьовете на Трамп и Клинтън са евреи ,какво по-голямо доказателство от това ви трябва?

143

Анонимен

преди 3 години

"По-лошо е и от старата Комунистическа партия. Лидерът заповядва и ние падаме на колене"Все едно пише за Тикволандия.

142

Анонимен

преди 3 години

Всички впрегнати да вият против Тръмп,голямо шубе.Идат избори.Ноам леко под вода с шнорхел!

141

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикКомуниста Чомски е добър, а Тръмп че ги е насмел....е лош! Разбрахме те и теб дрОгарю!БайДън 2020! Да живей кУмунизмът!

140

Анонимен

преди 3 години

"Интелектуалецът го нарече "долнокачествен диктатор"- ха-ха-хаТоя интелектиалец-комунист щом е нарекъл така Тръмп, значи Тръмп ги е насмел здраво и е правилния избор за САЩ и човечеството.

139

Анонимен

преди 3 години

Най-великият американски президент. Навря с***танистите в *** ... Унищожи световния трафик на хора, както никой не го е правил досега. Не ви ли прави впечатление, че в последните 2 години почти всеки ден валят новини за разбити пед0филски мрежи по цял свят. Познайте чии са заслугите! #Q #QAnon

138

Copocoид

преди 3 години

До 179:Чомски има много книги критикуващи САЩ (говоря за периода преди 10 години).Обаче, аз не виждам каква алтернатива дава Чомски вместо Тръмп. Да не говорим, че ако мислим в дъпбочина Тръмп е представител на някои кръгове.Та каква е алтернативата:-Баба Тръмп, която искаше да ползва българите да воюват с Русия-Или сега Байдън, който най-вероятно е болен от Алцхаймер, с огромен корупционен скандал в Украйна.В живота хората не избират между добро и лошо, а м/у лошо и по-лошо.