137

До 173

преди 3 години

То и Тръмп е ционист, факт. И какво излиза? Един ционист плюе по друг ционист. Очевидно е, че тези са заграбили властта в света много отдавна и вече са стигнали до етап, в който се боричкат едни с други за това кой да има по-голямо влияние. ..

136

Анонимен

преди 3 години

До БПФ. Точно справка в Уикипедия, но задълбочена показва, защо Чомски е толкова велик и неговият принос. Критик на ционизма и обявен за антисемит, въпреки, че е евреин. Въпреки, че Тръмп ми е симпатичен, освен за излизането на Щатите от климатичното споразумение. Чомски е интересна личност, за която е добре всеки да прочете малко. Изумителен е. (Макар да не съм голям привърженик на евреите).

135

Е

преди 3 години

Той може да каже много работи, негово право си е ! А чудя се дали знае, че например в процентно отношение смъртността в ЕС от коронавируса е много по-голяма, отколкото в Щатите !

134

Идеалист

преди 3 години

Тръмп е човек със здрав разум. Човек, който не иска войни. Човек, който иска да върне величието на Америка, каквато я познавахме преди Клинтън и Обама. Глобалистите са селекцинирали този вирусът на Ковид 19. Тази епидемия обслужва техните интереси.

133

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е най великия президент !!!! Той е последната барикада между настъпващия комунизъм и анархизъм А това че поствате стания за мнението някакъв измилислин герой глобалист - доказва че всички медии са враг на хората ! О свещена простота ... Живеем във идддиотдки времена ....

132

Баи

преди 3 години

Тръмп е наи големия президент на - сащ тоя може ли да говори такива неща

131

Анонимен

преди 3 години

Не е само той и предишните,вижте статистика Америка колко войни е водела и избивала и грабила чужди държави.

130

БПФ

преди 3 години

Кратка справка с Уикипедия ни казва, че дегенератът чомски е анархо-комунист - значи ТРОЦКИСТ - най-зловредната левичарска идеологическа издънка - тия, дето дори нормалните комунисти са ги трепали със сопите !!! На всичко отгоре се и самоопределя като ционист, тоест той е същото чудовище като извергът сорос - само дето за разлика от него е мизeрник и бедняк и по тая причина не може да пакости, а само да плюе. Такива трябва направо да се ликвидират, те са врагове на цивилизацията.

129

Copocoид

преди 3 години

Уважавах Чомски, ама нещо ми падна в очите.Не казвам, че Тръмп е цвете, но неговата алтернатива преди бе баба Клинтън със слуховете за десетките й политически убийства, след фалшифициране на изборите в Демократическата Партия. И най-важното, хората стоящи зад нея искаха да направят една "ЛОКАЛНА" война в Европа с Русия. Локална за САЩ, но за нас тази война щеше да си е реална.Баба Клинтън, която се радваше на смъртта на Кадафи и организира "Арабската пролет" като ислямизира Северна Африка.

128

баба мара

преди 3 години

ноам Чомски откри отново америка да беше се обадил щяхме да го светнем коиим е назначен за президент сега в края на мандата ще му слагат прилагателни

127

Анонимен

преди 3 години

СССР беше най-мощната държава в света, САЩ не можеха да се месят и да назначават Елцин и Горбачов както сега Путин назачава президента на САЩ. САЩ могат да командват само жалки васали като България. Руснаците сами се минаха, че повярваха на Запада, и плюс това народа руснаците както и българите искаха банани и западни стоки и да стават капиталисти, но отдавна се усетиха и сега си оправят държавата, само българите се валят в калта и си мечтаят да стават капиталисти и да забогатяват.

126

БПФ

преди 3 години

Това, за което си мечтая: е Тръмп наистина да стане диктатор, тогава *** като чомски и разните "протестъри" - бандити, вандали и мародери, унищожаващи тая велика страна - ще бъдат бесени като бесни пцета по дърветата !!! За нещастие президента е прекалено доверчив в демокрацията, която в САЩ вече реално не съществува !!!

125

БПФ

преди 3 години

Наистина ли е "долнопробен диктатор"? Защото си мисля, че ако Тръмп беше такъв, такива чepвеи като тоя игнорант, нямаше да смеят дори да си отворят смрaдливите муцyни? Климатолог ли е тоя чомски, че да дрънка за глобалното затопляне? Кои държави са с най-големи въглеродни емисии - не са ли Индия и Китай? Да не забравяме и друго злодяние на Тръмп - отварянето на милиони работни места - това бе истинско покушение срещу социопapaзитите, свикнали да живеят цял живот на социални помощи.

124

БПФ

преди 3 години

И кой точно е тоя чомски, който явно се е самообявил за "най-важния интелектуалец на света"? С какво Тръмп е най-големия престъпник в историята? Явно с това - че за разлика от своя предшественик - обонгото (носител на Нобелова награда за... МИР (?!?!?!?!?) ) НЕ нападна и не разори нито една чужда страна, въпреки, че постави "Америка над всичко" и обяви патриотизмът за бъдещето на САЩ и на света?

123

Анонимен

преди 3 години

Затоплянето на земното кълбо не го ли точат вече 30 години - Тръмп е в политиката от пет. Сега остава и за Потопа да го изкарат виновен.Както и да е - покрай тия бунтове, така и така преизбирането му е в кърпа вързано, така че нека навалват каквото могат - после просто ще реват по-сладко... за нас.

122

Анонимен

преди 3 години

чомски е марионетка на корпорациите, стискам палци Тръмп да унищожи гадните демократи

121

Пича

преди 3 години

"Защо САЩ не се намеси в изборите в Русия..."Редуват се - нали навремето САЩ им типтиса недоразумението Елцин, сега руснаците връщат жеста... ако се вярва на някои хора. ;-)

120

Пича

преди 3 години

"на видеото се вижда,че го убива умишлено" - На цялото видео се вижда, че оня пет минути оказва съпротива, а в токсикологията са открили че е бил напомпан с фентанил и метамфетамини - все здравословни медикаменти. А арестът си е правомерен, за употреба на фалшиви банкноти. Сиреч, да би мирно седяло, не би чудо видяло.То и ченгето в случая не е в ред, ама ми е чудно как в син (демократски) щат, в син град, със син кмет, син прокурор и син шеф на полицията, такива ченгета са най-разпространени.

119

F-16

преди 3 години

Резонно е като дойдат новите модерни 50 годишни F-16 през 2035 или 2040 година да освободим Русия и да и назначим един демократичен президент.

118

Анонимен

преди 3 години

Защо САЩ не се намеси в изборите в Русия и да назначи демократичен президент както Русия назначи Тръмп на САЩ?