34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Преставяш ли си колко бързо ще изчезнат в момента в който спрат да са електорат на едни мутри ?

33

антрополог

преди 3 години

Гета има навсякъде - и в цивилизована Европа. Но държавата трябва да бъде силна и да не допуска маргиналите да не спазват закона. Защото виждате какво става като не се спазва закона в щатите например. Влиза армията в един момент и дотам със либерастията.

32

HeinrichHimmler

преди 3 години

Не 90-те България губи цели поколения сега , гарантирано от хунтата на Бойко. Стига сте винили 90те , те отдавна минаха, а виждаме , че най-голямата разруха става в момента, с помощта на прокуратура, съд, полиция, политици , Конпита, и кой ли още не. Безсрамници !

31

...

преди 3 години

не може ли да го оставим да си починат на спокойствие като се намали популацията им и вируса изчезне ще го мислим.... да са се научили да се пазят досега!

30

Гечо

преди 3 години

До Анонимен недей, ако отидат там съвсем ще изчезне тази гора ... да не говорим, че в някой страни там има забрана за влизането и пребиваването им на тяхна територия, явно има защо

29

Гечо

преди 3 години

Това беше най-очакваното нещо от началот на пандемията, даже това пламване закъсня малко, но им трябваше време на "безсмъртните" да се върнат от страните, в които не искаха да ги лекуват за да заразят и останалите си съплеменици...

28

Българин

преди 3 години

И аз искам отмяна на плащане на сметките,искам равенство,а не дискриминация на етнически принцип,да не работя на три смени ,да не плащам данъци и осигуровки.

27

Анонимен

преди 3 години

Капсулират се сами в гета,нямат желание за учение и труд,не спазват никакви правила,мястото на такива не е в държава.Препитават се от престъпни дейности.Да поемат към Амазонската джунгла.

26

Шаши

преди 3 години

Какви медиатори, какви пет лева. В автобус 72 се качи и ще разбереш как се спазват мерките. Тия си мислят че маската е като презерватив и няма да има бебета за помощи.

25

Отвратен

преди 3 години

Значи там където Държавата им опрощава сметките проблеми няяма а там където иска да си платят - бананите бият служителите. И този продажник иска да вмени вина на Държавата и българският народ, че видите ли бананите гладували защото трябва да си плащат сметките, или нямат вода защото са си построили коптор незаконно?! *** анти-българска ***! За такива Пиночет и до стената!

24

Поредната ...

преди 3 години

...медийна изява, чиято основна цел е да вмени вина на държавата, че не успява да накара нашите бразилци от фавелите да се държат като цивилизовани хора. При това - свързано със собственото им здраве. Доста народ се препитава от тази високохуманна дейност, мисля!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Леле колко си смел.На мама юнака.А те е страх да си поискаш 50лв увеличение на заплатата.

22

Анонимен

преди 3 години

Ако вляза някога в такава махала , преводачът ми ще се казва АК-47 - всички плъхове ще го разберат веднага !

21

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

А , ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ НА ПРИРОДАТА...??!!АМИ , ТЯ СИ ПРАВИ ПОСТОЯНЕН "ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР" НА НАСЕЛЕНИЕТО.ЗАЩО ПАК ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ С ПРИРОДАТА "по комунистически"....??!!КОМУ Е НУЖНО ТОВА...??!ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ЖИВОТА!!!!

20

Наистина ли...

преди 3 години

...някой сериозно си задава този въпрос? Не мога да повярвам....

19

Анонимен

преди 3 години

Лесно, Г*рб искат да цоцат от ЕС. Отиват в махалите и плащат на калпак за някой болен да се води че е с ковид. "болния" кисне на топло и го хранят с ЕС помощи, лекари близки до г*рб цоцат не 800лв клинични пътеки а 4000. И така докато не стане хаос и баш болестта не обърне държавата на 180 градуса щото някви корумпета искат да цоцат. И аз не харесвам тия от махлите(има и извън и са чат пат ок, бачкат данъци Ок). *** с наща политкласа тия от маалите няма как да спрат да съществуват.

18

Анонимен

преди 3 години

Пламнали са махалите по същата причина, по която са пламнали и гетата в щатите и Бразилия. И там на тези места властите нямат контрол. Да видим какво ще стане в Индия и Африка. С образование и молби не става. А се възпроизвеждат със застрашителни размери. Решението на проблема може да дойде от някакъв вирус, за да няма виновни за нехуманното справяне.

17

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя жива родилка от тях, платила от джоба си тест за ковид. Както корумпираните касапи и дохторя карат нормалните българки да го правят.

16

ЕИЙЙЙЙЙ, ДА БЕ..

преди 3 години

ЩО ТАКА, БЕ... ХАХАХААА.....???!!!!Я, КАЖИ ДА ЧУЕМ. ХАХАХААА..... 51561

15

Анонимен

преди 3 години

От кога "ромите " говорят Турски,не обиждайте турците.Ромите нищо не спазват ,никога.