54

Анонимен

преди 3 години

До момоМомчо, орталъка оревахте, че нямало кой да ходи на морето. Що не се отказахте от туристите, тарикат? Ще си живуркате вие на морето с празните хотели, айде честито.Две думи без грешка не можеш да напишеш, да не си ромче, Момчо?

53

TURK

преди 3 години

ЗАЩОТО НАЯЙ-ЛЕСНО ДА ПОВЯРВАТ ХОРАТА,ЧЕ НАЛИ СА РОМИ И ЗАТОВА ТАМ Е ПЪЛНО С ВИРУСИ-ЕХ,КАК СЪЖАЛАВАМ .ЧЕ МУ ВЯРВАХ НА НЕГО И НА ГЕРБ ТОЛКОВА ГОДИНИ И РАБОТИХ ЗДРАВО,ЧЕ КАРАХ И ДРУГИ ДА РАБОТЯТ ЗА ГЕРБ

52

Анонимен

преди 3 години

Толкова надежди възлагах на корона вируса да ни изчисти от тази напаст а той едното нищо... жалко трябва да пробваме с ебола или нещо по сериозно!

51

Анонимен

преди 3 години

Малоазиатският римлянин е най-голямото зло за България!

50

Баровеца-СФ

преди 3 години

На данъкоплатците не им опростиха сметките за парно и топла вода,а напротив,даже ги повишиха въпреки ,че доходите им паднаха или се сринаха до нула/0/!

49

Хммм

преди 3 години

Гвоздеят на цялата статия е, че "им опростили плащанията" на ромите и там нямало проблеми и това е основното внушение.Без тия номера повече, защото ако продължават да им "опрощават" нещо си, ще последва българско въстание на дискриминирания български данъкоплатец, който плаща всичко в тази държава, за да живеят хрантутници на неговия гръб.Хората са на предела на търпението и трябва само една капчица, за да прелее.

48

ДАРВИН

преди 3 години

Въпросните ромски твари са на много първоначално стъпало от човешкото развитие . Същите се явяват подвид на хомо сапиенс , характеризират се с първично възприятие , не подлежат на възпитание или превъзпитание , или поне много трудно се потдават на възпитателните дейности . За съжаление ги именуват и българи :( .....

47

Анонимен

преди 3 години

Защо пламнаха огнища на COVID-19 в ромските махали у нас?Има ли някой който не може да отговори на гатанката?

46

A

преди 3 години

Били започнали да гладуват - да, ня могат да крадат и просят.

45

Пижо

преди 3 години

1) Пламнаха сега, защото едва сега започнаха да ги изследват! 2) Докато полицията обикаляше по парковете и следеше кой дядо на коя пейка е поседнал, си ганите си обикаляха кой където му скимне, правеха си посрещания и изпращания, сватби, кръщанета.3) Защото, когато журналистка попита Мутафчийски за си ганските махали, той я обвини в дискриминация!4) 250 хил. си гани се прибраха от Европа, вкл. Италия. Никой не си мръдна пръста!5) Вместо глоби, ГЕРБ им разнасяше пакети с храни.6) ...

44

До Momo

преди 3 години

Дори не съм сигурен коя от двете ти мозъчни клетки да адресирам, за да ме разбереш. Едната очевидно ти е за писане на глупости по форумите, а другата навярно ти служи да пазиш равновесие и да дишаш.

43

момо

преди 3 години

Затваряйте тази София бе Тук във Варна последните 8 слу4ая са от някакъв никакъв от София който цъфнал тук и си пръска матрЯла из града ми. Ама пусти страх от притести.. И не ми скачайте че ни е от провинцията какво ще правим без София. Ами ще си гледаме кефа на морето.

42

Владислав

преди 3 години

огнищата в махалите не са спирали, дори там е източникът като цяло.Крят какъв дял от заразените са от етноса

41

Анонимен

преди 3 години

Защото хигиената им е много голяма.

40

ДДРОнег

преди 3 години

До ...Силно се надявам сите роми да емигрират у германия, франция и др. братцки европейски страни :):):)

39

Анонимен

преди 3 години

Ниска лична хигиена, това е проблема.

38

Анонимен

преди 3 години

Това предполагам е риторичен въпрос?А между другото, в Германия положението не е по-различно.И там се оформят огнища на зараза, и не мисля че е учудващо че те са най-вече в бедни квартали и населени места.Също като тук.А в момента пикът на пандемията се оформя в двете Америки - и в Северна и в Южна.В Южна Америка като че ли е най-зле.

37

Анонимен

преди 3 години

"В Бургас пуснаха водата, опростиха им плащанията, здравните медиатори бяха в щаба и там проблем няма"Ясно, понеже другаде не сме опростили кражбите има проблеми. Абе я да ....

36

11

преди 3 години

И така и не се разбра защо пламнаха.

35

...

преди 3 години

Човече проблемите с ромите тепърва предстоят! Сега искам да кажа, че те са нещо като проблемите с чернокожите в америка! Но с тая разлика, че чернокожите имат една идея повече акъл от ромите по целия свят! Няма да говоря за тука! Но ни предстоят точно такива същите проблеми като сега в америка, но с мнооого по лош характер и нрав! За жалост над 90% от ромите не могат да четат и пишат! А да говорят могат много по малко от тях! А се размножават със скороста на гризачи! Мнооого мъка ни чака!