29

Анонимен

преди 3 години

За цялата ви статия може да се каже накратко - черен хумор!

28

Анонимен

преди 3 години

Това от паралелния свят на ОПГ ГРЕБ ли е?

27

Реалист

преди 3 години

Всеки здраво мислещи човек в България знае, че тук е най-скъпо спрямо заплатите, които получаваме. Евтино е за чужденците, които взимат добри пари в техните държави. Как ще убедите пенсионерите с 250 лв пенсия, че тук е най-евтино. Няма как!

26

да, бе да...

преди 3 години

Най-евтино наполовина, а най ниски заплати на 4-10 пъти по ниски....Та, къде се живее по-добре?

25

Анонимен

преди 3 години

Голяма сте смешка.Забравяте, май, че светът не е затворен отдавна зад Стената и хората имат реална информация за нещата.

24

1

преди 3 години

Много точна статия,особенно евтино ще стане ,за пенсионерите на които пенсиите от 01.07.2020г.се увеличават,едните ще получават 141.68лева,а близо 1.5 милиона,ще получават 250 лева,какъв живот ги очаква,каква идилия,ще бъде,с тази евтиния за тях.

23

37191

преди 3 години

ЗА МЕНТЕТАТА ПРОДАВАНИ В МАГАЗИНИТЕ И ТЕЗИ ЦЕНИ СА ВИСОКИ.

22

Сата НАТО

преди 3 години

Смятайте го така:- колко часа работи българския работник, за да купи кило сирене и колко часа датския, немския и т.н.?-------Смятайте го така:С колко км/ч датския, швейцарския или баватския колега е ббат партньорите си и с колко км/ч наш Боко им го слага на тия, дето ни дават хляб да ядем? И ще ви стане ясно защо тия дни около Нова година ше си лийжете юя за сол...

21

Анонимен

преди 3 години

Само в България работещите за държавата не плащат осигуровки!

20

Анонимен

преди 3 години

Най евтините дрехи ... хахахаЯкенце на промоция в магазин на Esprit в Нидерландия 20евро, същото в България на промоция 50 евро ... ?Ако направим сравненията ще се види че това което сравняват в подобни статии е пълна измислица .....

19

Анонимен

преди 3 години

Къде другаде освен тук трайно безработни без 1 стотинка доход плащат Здравни 24.4 лв?Кажете като знаете къде как е!

18

Анонимен

преди 3 години

Като пишете, че облеклото е най евтино в България вярвате ли си. Или визирате килата, където ровят от пенсионери до майки с колички.

17

Анонимен

преди 3 години

Смятайте го така:- колко часа работи българския работник, за да купи кило сирене и колко часа датския, немския и т.н.?- какъв процент от заплатата на българския работник пълни резервоар с бензин и какъв процент от заплатата на датчанина и немеца пълнят резервоар бензин?Извода: измерено в количество труд - българският работник купува най скъпото сирене и най скъпия бензин в целия ЕС.

16

Анонимен

преди 3 години

Не само герберите са виновни. Тоя поне строи магистрали. А предишните правителства колко много изкрадаха и не направиха абсолютно нищо. България вече не може да се оправи който и да дойде на власт.==============Не може цял живот герберастите да се оправдават с предишните правителства, заради некадърните им действия в момента и корупционните им схеми. Поредния пример е Перник, който е на воден режим, ... 7 месеца вече! :(((((

15

Щерю

преди 3 години

Евтино - ама ако си с европейска заплата в джоба...

14

Анонимен

преди 3 години

Поредната простотия! Въпроса е какво ти остава след като си купиш храна и лекарства за доста хора у нас то не е кой знае колко много, нямат си чекмеджета с пачки и кюлчета.

13

Жо

преди 3 години

ПОСЛЕДНОТО изречение от статията казва, че "не включва доходите в съответните страни".Разходите не са само за храна. В БОГАТИТЕ държави има огромни ДАНЪЦИ.В други държави НАЕМИТЕ на жилищата са ужасно високи. В България 85 % от населението притежава жилищни имоти и няма този проблем.В трети, разходите за ТРАНСПОРТ са ужасни.В четвърти, ако се наложи да се ЛЕКУВАШ или да отидеш на ЗЪБОЛЕКАР, ще ти струва няколко хиляди.А, в много от богатите държави има от ВСИЧКО изброено тук!

12

ГРОБАР

преди 3 години

Най-некачествените и скъпи храни са в България. Евтино е за ТУЛУПА, очаква се Ретроградния Меркурий да му напълни няколко шкафчета с евраци + ракла и скрин!

11

До анонимен

преди 3 години

Не само герберите са виновни. Тоя поне строи магистрали. А предишните правителства колко много изкрадаха и не направиха абсолютно нищо. България вече не може да се оправи който и да дойде на власт.

10

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Най-евтини са политиците ни. Природата им е такава - продават се евтино предателите!