169

БАЧКАТОР

преди 3 години

С 280 евро минимална заплата нищо не е евтино. А тя в Бг е толкова. Стандарта не като на Уганда , Зимбабве ,Лесото ,Заир и Тринидад и Тобаго. Конго не го броим те имат диаманти.

168

Zakyyy

преди 3 години

Средната заплата в България може да стане като в германия , но и външния дълг трябва да стане със същото съотношение . А външен дълг става като се вземе заем от едни банки , но след като се заложи нещо. България какво може да заложи за да тегли 100 милиарда , например ?

167

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Много "наведен" "журналист" е написал тази "статия"!!!!Високият стандарт е по-добре от ниския!!!!От държава с висок стандарт можеш да отидеш да живееш в държава с нисък стандарт и всичко е ОК,но обратното не е за препоръчване!!!Защо този журналист не поговори за "покупателната способност" на българина!!!!Да видим тогава,колко оптимизъм ще има в неговата статия!!!!

166

Ямболски цървул

преди 3 години

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТАКИВА ВЪРХОВНИ ГЛУПОСТИ??????

165

Анонимен

преди 3 години

Чета и ми се П.О.B.P. Ъ Щщ.аСелските на Тиквата набутани за Журналисти докато ще пишете смешни статии? Ходили ли сте някого в страни от Европейския съюз? България е унищожена от такива некaдъpници като вас. 47% от цените в ЕС ца България означава че е изключително скъпо в България.

164

бай Иван

преди 3 години

Ако не беше " Зрялото социалистическо общество" на комунистите,което фалира,сега нямаше да имаме проблеми,както и имигранти по чужди държави.Ако не бяха окрали( "източили") държавните активи и спестяванията на хората същите комунисти,демографски проблем нямаше да има.Активните борци против капитализЪма на Тошо,сега са крупните капиталисти- олигарси! Червената мафия погубва майка България!

163

дърт

преди 3 години

До Анонимен 166Дойче веле ВИНАГИ е било част от пропагандната машина на Запада!

162

Само отбелязвам

преди 3 години

Я не лъжете за храната. В Лидла в Германия е по-евтина от тукашната и месото там е качествено.

161

Анонимен

преди 3 години

Разходите са -50%, а приходите -500%...много сме добре, бееее. Поредната простотия.

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Пич, колко пъти трябва да се повтори, че това са цени!Едни кремвирши може да са на една и съща цена, пример в Германия и България, но покупателната способност е по ниска, защото МНОЗИНСТВОТО от българите нямат доходи, както една средно развита европейска държава.Никой не го интересува че си гений, или пък другите били прости и затова били бедни.Аман от герберастчета в този сайт, ще кажеш че сте лапнали оная работа на Боко.

159

глас от тъдява

преди 3 години

В Испания Ауди А6 от 2000г - 168? общински данък, ГО около 250-350? , 10-годишна малолитражка 70к.с.- 70?-данък и ГО-260?100км магистрала Доности-билбао -15?, Няколко км магистрала за да влезеш в Т4 -Барахас малко над 1?метрото от летището - преди години бе 2,50?Свестен хляб около 0,80? за 300гр.Свестни домати над 3?Свесни пържоли около10?Нафтата 0,94?постригване 10?Една пломба 50?В автосервиз смяна масло 5/30- около 80?Час работа я плащаш от 30/40? в кварталния, в официялния 60?+ДДС

158

Анонимен

преди 3 години

В последното изречение се крие разковничето.

157

Анонимен

преди 3 години

да се намалят заплатите веднагаайде де - ще кльопат най евтинои без това са овце дето ги дондурка един банкянски комунист тях ли да ги мислим

156

XuTbP5bP

преди 3 години

'Броютро. Как сме с днешната доза DW манипулация на хората чрез "медиите"?

155

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте прочели статията преди да коментирате щяхте да разберете, че всъщност казват, че в Румъния е най-евтино. След като заглавието е лъжа, защо въобще трябва да се обсъжда съдържанието?

154

Анонимен

преди 3 години

България е Германия на балканите.От край време е така. Българите гледаме към Германия и копираме къде с мисъл къде без. Правим държавата си по немски образец още от създаването и през 1879 година.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Тук оцеляваме, но си имаме и хубави "ганьовски" черти.По долните коментари са прави!Лесно е да говориш колко е *** един човек, които няма връзки и е честен, трудното е да докажеш на "неквалифицирания" работодател да те вземе на работа, както и да се държи с теб като човек.Тука българи пишем нали, ще кажеш че на местата на които работите или работили няма прос т о тия....Не сте били свидетели на подлиз урковци които клюкарят, но въпреки всичко "шефа" ги държи, мила родна картин

152

До 171

преди 3 години

Надай се булка на....

151

Анонимен

преди 3 години

Най-евтино за кого?За датчаните ли?При заплата от 4000 евро естествено,че ще им бъде най-евтино тук.Ако вземаха 300 евро заплата и 150 евро пенсия щях да ги питам как ще оцелеят.По-добре напишете,че българите са най-жилав народ,щом при тия усовия все пак оцеляват.

150

Анонимен

преди 3 години

В България си е най-добре, остана да вдигнем заплатите. Когато си вземем парите от мафията ще стане работата.