118

Съвестен гражданин

преди 3 години

КПП, КПП, КПП! Освен това никакъв спорт и никакви забавления - само работа, ядене, aкане и спане. Само така ще се справим с вируса. Ето в Северна Корея са така и там вирус няма - факт!

117

Златена

преди 3 години

Нека всеки неук ром в България които вярват че короновируса е измислица да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни ромски глави

116

До ДртПрч

преди 3 години

Слаба ракия си. На твоя език казано. Иначе казано... интелект никакъв. Доста просто си устроен и явно страдаш от някакви психически проблеми. Най-вероятно си самотник и си озлобен и виниш всички .

115

Анонимен

преди 3 години

Няма как да убедиш *** човек в нещо. Той не е способен да разглежда проблема от няколко ъгъла. Повечето тук не сте трезво мислещи хора, да не говорим за интелектуалното ви ниво. Надявам се някой ден да разберете истината, но тогава вие няма да вярвате в каква тежка манипулация сте били участници. Ако имаше нещо сериозно, досега да сте измрели повечето.

114

тъжен

преди 3 години

Тъжен съм, защото моят идол, Лидерът на Балканите, човека еднокнижник, Тиквата бе победен в диспута за пандемията от никому неизвестният инфекционист Мангъров. Стана така, както предрече Мангъров. Но---това се случи, защото Орешарски набърка нещата. Международното положение намали мазнинката на Бългапия и сега камионите с трупове не дойдоха. От друга страна ,шкафчето ми е пълно и самолетите с денкове , мой пари, пътуват на Кобе Верде......

113

Анонимен

преди 3 години

Втория проблем са медиите и радиото, които ако ги слушате ще разберете, че трябват глоби, ограничения и отнемане на човешки права. Вместо да са коректив на властта те медиите особено казионните и лекарите нареждат на правителството всичко което да прави за да отнема права на хората, но журналистите и водещите и гостите по студията не носят маски. Дори в Италия маските не са задължителни. БГ медии от времето на соца манипулират правителството да отнема права, но каква е целта. Нова власт ли е...

112

Анонимен

преди 3 години

Както сте се засилили с това тестване ще свършат нетестваните българи. Какво ще правите тогава?

111

До 132

преди 3 години

Тичай за бира да изкараш ракията дето си пил до сабале пич, не си добре нещо.

110

До 126

преди 3 години

Кое ако е истина?

109

ДртПрч

преди 3 години

Добро утро, ***!Пак сте на амбразурата, изпъчили космата гръд, в защита на Щаба и Мерките, а?И какво цели цялото това протакане с тия маски и ограничения. Ваксина ли чакате? Има да я чакате с години. В това време в другите държави си изградиха стадния имунитет и не им дреме за някакви въображаеми ваксини.

108

Златена

преди 3 години

Станислав Балабанов Слави Трифонов доц Мангъров убийците егоисти алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми всички те в България са доволни и щастливи ще от коварната болест коронавирус починаха Българи без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи

107

T

преди 3 години

От кои квартали са новооткритите? Или е по-добре да се каже, от кои махали са новооткритите? Какви са разходите за лечението на здравнонеосигурените? Накрая май НЗОК ще колабира и ще трябва тройно и четворно да ни вдигат осигуровките, за да пълним бездънната каца.

106

Златена

преди 3 години

Станислав Балабанов Слави Трифонов доц Мангъров убийците егоисти алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми всички те България са доволни и щастливи ще от коварната болест коронавирус починаха Българи без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи

105

Анонимен

преди 3 години

Проблема със сагата ковидеветнайсе е естеството на тестовете първо, защото за мене нито един учен до сега не е обяснил какво точно доказателство е това, че на теста пише ковидеветнайсе, какво и как се доказва това.

104

Анонимен

преди 3 години

Ами ако е истина?

103

Киру-Шарнира

преди 3 години

Ами ако направят 10 000 теста болните ще са 3 пъти повече. До преди месец правеха по 1200 теста имаше по 30-40 болни. Сега са направили 2946.... И кво ?

102

G

преди 3 години

Не може да се говори за увеличение, защото най-малкото не се правят еднакъв брой тестове от самото начало досега. Преди се правеха по 200-300-500 теста дневно, а сега се правят хиляди. Реално бройката новооткрити заразени на 1000 теста е по-малко от преди. На всичкото отгоре постоянно прииждат заразени от чужбина.

101

Анонимен

преди 3 години

На фона на 7 милиона население е нищожна бройка стига глупости има къде по големи проблеми

100

Т.Шак

преди 3 години

Извинете ама не разбрах.... са в болниците хора има ли или е лъжа всичко. Малко съм под нивото и все не съм разбрал. Обяснете ми бе !!!! Тва че нямам акъл за 2 стинки..... аре обяснете ве !!!!

99

Zlatena

преди 3 години

За всичко са виновни ромите в България те са необразовани народ вярват че короновируса е измислица затова не осъзнават в главите си ще с излизането си по градовете на цяла България заразяват с тази болест друг човек и му отнемат живота.Вече всичко е ясно целта на ромската общност в България е унищожаването на нас Българите с короновируса след като ни унищожат завладяват България и си правят каквото си искат в нея заради тях страдаме ние нормалните Българи