198

Анонимен

преди 3 години

Утре съм на фитнес БЕЗ маска разбрахте ли зомбита хахаха

197

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

След толкова много скандали покрай БОКО ТИКВАТА е "нормално" за пореден път да се отклони общественото внимание от важни за България въпроси и проблеми!!!!Най-удачното за абревиатурата (герб---грабим ежедневно Република България) е да продължава да се насажда страх и по-лабилните се поддават,а те за съжаление в България въобще не са малко и се получава един "катарзис"!!!!Бог да пази България от .........

196

Анонимен

преди 3 години

До gio 192"Надявам се сами да може да си направите слемтката и да видите как Ви манипулират"Ако искаха да те манипулират и да всяват страх без причина нямаше да ти дадът номера на направените проби а само на положителните.Това че неграмотниците се панират а полуграмотните си мислят че са разгадали някаква велика конспирация като са разделили две числа едно на друго само показва колко *** хора има.

195

Летя с колата

преди 3 години

До "Манипулират ни!"Манипулират тези, които не се замислят защо са учили математика през живота си!Преди няколко дни положителните бяха 6 на 100, малко след това бяха 5,8 на 100, а днес са 4,4 на 100. Т.е. според така изложените резултати, през изминалите 10-тина дни до днес заразяването спада. Имах коментар и под друга статия: Числата никога не лъжат! Но е важно да можеш да боравиш правилно с тях!!!

194

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с бели роми. Щъкат по рейсовете с чанти бъбреци на врата псуват и кашлят мамицата им долна.

193

До 176

преди 3 години

Чоко, Чокоо.... Е има ли още някой да не е разбрал , че носенето на маска не е ти да не се разболееш/ маската трябва да е специален филтър за това / А ти да не разболееш другите. За тази функция всяка маска е ефективна. И само това плюс хигиената и самоизолацията са ефективните методи.

192

Човешкия материал

преди 3 години

Абе ,ако по голям - процент от човешккият ни материал беше свестен , щяхме вече почти да сме го забравили тоя вирус...ама нейсе! То тоя вирус се храни най- вече с човешката глупост и безотговорност. Затова е толкова устойчив

191

Анонимен

преди 3 години

За добро или лошо навсякъде по света икономическият интерес надделява над здравния разум, и това никога и никъде няма да се промени!

190

Анонимен

преди 3 години

До ТитаХубаво правиш.Файда от маски йок.

189

Аз

преди 3 години

До ЧокоМаската ти - вече сигурно за хиляден път ще го чуеш - служи да пази другите от теб! А не да пази теб!

188

Доказано

преди 3 години

Италия и Испания имат най-скапаните здравни системи в света!Германия е с най-добрата. България е сред добрите здавни системи.

187

Анонимен

преди 3 години

Всички го изкарахме ГРИПа. Който е умрял, е умрял. Останалите дори не сме разбрали че е ковид.Сега тестват повече, за това и бройката на заразените се вдига. Смъртните случаи падат.

186

Анонимен

преди 3 години

До манипулират ни !Защото може да има повече контактни за проверка. Или по.малко.

185

манипулират ни !

преди 3 години

Играят си с цифри и със страха на хората -- истината е че постоянно сменят бройката на изследваните като това влияе и на откритите заразени ! Що не заковат една бройка от 2000 изследвания всеки ден и ще се види на къде и със каква скорост се случват нещата ,не че те не го изчисляват и не го знаят , но заблуждават тези който гледат само цифрите без да мислят ,а те не са малко ! Има нещо за да им е нужно това елементарно ,но достатъчно манипулиране !

184

гост

преди 3 години

Най-сигурният начин да подтиснеш силния страх от нещо, е като постоянно си говориш и се опитваш да убедиш и другите,че то не съществува.Номера на щрауса,който си заравя главата в пясъка,за да не вижда опасността.Живеем в демокрация и всеки е в правото си да вярва в каквото си иска, стига да не пречи на другите.

183

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос 177Защото сега при тях има по доста малко бройки, а в България са най-много от началото на епидемията. И Германия затвори там, където кланицата пламна.

182

gio

преди 3 години

след като толкова обичат да си играят с цифрите, ето какво имаме.В пика на "пандемията" правеха по 500 теста на ден и имаха по 30-40 заразени, което е 6% - 8% положителни проби.Сега имаме 3000 проби и 130 носители на вируса, което е 4,33%% т.е. имаме спад, като същевременно имаме облекчаване на мерките.Надявам се сами да може да си направите слемтката и да видите как Ви манипулират, като подчертават бройката, но в случая е важна базата, от която се взема тази бройка.Хайде лек ден!

181

one

преди 3 години

Жалко, че всяка една статия се коментира от много, ама много невежи и неграмотни хора.Сигурно друг е виновен, че те са такива.Важното е , че имат мнение и трябва да го изкажат.Интересно кога ли и как работят???????Ако трябва ще седим и в къщи с маски заради дебелоглавците, следващи болния мозък на Мангъров.

180

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте баровете, дискотеките, и ресторантите на закрито и КПП-та на всички ромски гета, докато е време. Какво като носим маски останалите, като сутринта един *** без маска в трамвая крещеше като луд и пръскаше слюнка навсякъде???

179

До 191

преди 3 години

До ВъпросИма, има какво друго да е, има! Явно не се сещаш какво друго има, защото не си по-***!