18

Зимата ще измрем

преди 3 години

Ако така я караме Парламентарни избори в България през 2021 година може и да няма - поради липса на избиратели.

17

Анонимен

преди 3 години

Май наистина ще идват хладилните камиони, тая безотговорност ще излезе като цирей на есен

16

Мдааа

преди 3 години

Хората си помислиха че всичко свърши, започнаха да си правят събирания, купони, веселби, даже постваха снимки във Фейсбук как демонстративно по 10-20 човека пият и ядат.....е сега ще почне да им излиза през носа пиенето и яденето!

15

бай Стамат

преди 3 години

ке се мре яко!

14

Анонимен

преди 3 години

Лобитата, доволни ли сте?! Зор, зор - ето сега :) Те старите хора са го казали "бързата *** слепи ги разжда", а за това че народа ни е промит спор няма ... 50% мислят, че няма вирус, другите са се хванали за гушите САЩ vs Русия, Левски vs ЦСКА, както и с "политика" и никой не го интересува, купона е пълен, всичо е заслужено.

13

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски ще излезе прав, след октомври, ноември не ми се мисли какво ще стане, най-вероятно мазало

12

Анонимен

преди 3 години

Надеждата е юли август нещо да му стане на тоя вирус и да изчезне, щото стане ли студено септември октомври с това ни поведение бедна ни е фантазията като чукнат 1000 дневно и болниците почнат да ги връщат не ми се мисли ама нали сега беше важно да пиеме по кръчмите

11

Ганьовски работа

преди 3 години

Няма как да не растат заразените, то ще почнат и по 200 да излизат!При условие, че са хукнали като неандерталци по улици, по екскурзии и почивки какво очаквате! *** дай му да пътува и да почива, той затова е беден!

10

Не е за вярване

преди 3 години

- Абе, няма никакъв вирус! - каза той и издъхна безславно след 20 дни в болницата ... ...

9

Стресни се племе!

преди 3 години

Без лична отговорност - хиляди хора ще отидат в чувала и в пръстта!

8

Ганьо Балкански

преди 3 години

Абе какво ги бавите бай ***, затваряйте ги както беше пролетта, те само от сопа и глоби разбират! Затваряй бай ***, вземи му правата и му сложи чатала на врата!Аз съм сигурен, че бай *** октомври ще бъде тотално заключен и карантиниран!!

7

Анонимен

преди 3 години

Вече сме точно 1 място зад Швеция 205 към 130, но те правят над два пъти повече от нас тестове на милион население, тоест бием ги с лекота. Поздравления за чичака изверг мангъров, евала добри съвети даваш на мутрата

6

data

преди 3 години

Няма никакъв скок , положителните са 4.4 % от направените тестове и продължаваме да се движим в коридора между 2-5 %

5

За Пловдив

преди 3 години

Обърнете внимание на Пловдивския регион, там масово и демонстративно ходят без маски и се събират по центъра на Пловдив на групи и ходят рамо до рамо! Тая безотговорност я наблюдавах неделя, по центъра бяха наизлезли и не спазваха мерките като се разхождаха, заведенията пълни и т.н !Кмета на Пловдив да помисли центъра да се раздели на две половини за движение в две посоки, защото хората от Пловдив тотално показват забраните и ако продължават да не спазват да се затвори центъра напълно!

4

Анонимен

преди 3 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат!!!

3

Ужасена

преди 3 години

На кого говорех аз, носете маски, не се събирайте, не ходете по улиците като изоглавени, никой не слушаше, ами сега ще ви заключат другата седмица и ще се върнат мерките от пролетта!Затова призовавам Щаба да върнат КПП-тата, маските на открито, затваряне на паркове заведения, градини, да работят само хранителни магазини и аптеки, пълна карантина до 1 септември! Излизане само до магазин със Смс или декларация, въведете полицейски час и високи глоби! Пълна забрана за разхождане и безцелно пътуван

2

Последни Новини

преди 3 години

явно новата D614G мутация на Вируса, за която всички по света говорят е тук - 5 пъти по-заразен, прекаралите - антителата им действат срещу новият Мутант!

1

Щерю

преди 3 години

- Край! Успешно интегрираните "спасиха" туристическия сезон в БГ това лято...