Бойко Борисов. Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

130 от изследваните през изминалото денонощие 2946 проби са с положителен резултат. Това показват данните от Националния информационен портал.

Още по темата

Потвърдените случаи по области са: Благоевград - 1; Бургас - 9; Варна - 12; Видин - 1; Кърджали- 1; Кюстендил - 17; Ловеч - 1; Пазарджик -10; Пенрик- 4; Плевен - 2; Пловдив - 6; Разград - 2; Сливен - 12; Смолян - 1, София област - 17; София град - 25; Стара Загора - 4; Шумен - 4; Ямбол - 1.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 4114, като към момента 1689 от тях са активни. 2217 са излекуваните, от които 46 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 362 пациенти, 13 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.

Медицинските служители, при които е констатиран новият коронавирус, са общо 371. През изминалото денонощие са регистрирани нови 7 случая. От тях 4 са установени при лекари, 2 - при медицински сестри и 1 – при друг медицински персонал.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 208. През изминалото денонощие е починала една жена на 65 г. с диабет, хронично неврологично и сърдечно заболяване.
 

Коментари Напиши коментар

208

Анонимен

преди 8 месеца

Утре съм на фитнес БЕЗ маска разбрахте ли зомбита хахаха

207

ПРОСВЕТЕН

преди 8 месеца

След толкова много скандали покрай БОКО ТИКВАТА е "нормално" за пореден път да се отклони общественото внимание от важни за България въпроси и проблеми!!!!Най-удачното за абревиатурата (герб---грабим ежедневно Република България) е да продължава да се насажда страх и по-лабилните се поддават,а те за съжаление в България въобще не са малко и се получава един "катарзис"!!!!Бог да пази България от .........

206

Анонимен

преди 8 месеца

До gio 192

"Надявам се сами да може да си направите слемтката и да видите как Ви манипулират"

Ако искаха да те манипулират и да всяват страх без причина нямаше да ти дадът номера на направените проби а само на положителните.
Това че неграмотниците се панират а полуграмотните си мислят че са разгадали някаква велика конспирация като са разделили две числа едно на друго само показва колко тъпи хора има.