46

Българин

преди 3 години

До НикойНай-смисленият и истински коментар!Поздравления за куража!Всичко друго е чесане на езици.

45

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, слабилност в държавата Му! Само някакви родилки Му се пречкат!Простотичта и крадливостта си Го обичат!

44

Защото

преди 3 години

няма надежден тест. За какво всъщност даваме пари за скъпи ненадеждни тестове ?

43

Анонимен

преди 3 години

А Георги как са го пуснали да излезе на бял свят без PCR тест?!

42

Анонимен

преди 3 години

Сичките лекари да ги уволниме и в затвора!

41

до 38

преди 3 години

ами не, не знаем, защото нас точно лекарите ни карат. Защо когато МЗ публично обяви, че това е нередно не излязоха директорите на болниците да внесат яснота защо го правят и кой ги кара? Защо не извадиха една заповед на някой от МЗ да се прави задължително тест и отказ от НЗОК после да се заплати към болницата, примерно? Кой е скот в случая? Защо когато вас ви натискат вие натискате отдолу, а не си извоювате нормално заплащане? Може пък и пациентите да ви подкрепят, ако се държите адекватно...

40

Никой

преди 3 години

Като чета коментарите по адрес на леларите се чудя що за животни сте... тия хора вместо да си гледат децата спсявят ваще кирливи неблагодарни за.дницо а вие ги плюете. Защо мислите че парите за тия тестове отиват при лекарите? Защо тия изтерзани хора в болниците да търпят агресията ви и да си рискуват здравето за по 1000 на месец? Кажете ***?

39

Мечо Кух

преди 3 години

Кво се пулите, тея чекмеджета да не се пълнят сами

38

Сделано в Китае

преди 3 години

да се радва, че не са я принудили да Абортира! Леко се е разминала!!

37

Анонимен

преди 3 години

Някои от дохторята са като ушевите чakaли. Хиенстват, оглеждат за нищо не подозиращи жертви, захапват и те оглозгват до кокал в най-неподходящи момент.

36

БАНко

преди 3 години

ДА БЛАГОДАРИМ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОТ НЕЙНО ИМЕ !!!!

35

заралия коронясан

преди 3 години

Аха..значи ние сме скотско население,Скотове...да,точно така мислят лекарите,ти сигурно си такъв,патриций,генийй медицински..пфуу,.алчен ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Вие скотско население знаете ли,че лекарите никой не карат а всичко идва от МЗ и се изпълнява такива са правилата,като не ви изнася жалвайте се там горе.Скотове

33

Дрямката

преди 3 години

Все си мисля, в ОНОВА шкафче, дали щяха да стигнат кикинтите за тестове за ВСИЧКИ родилки, до 2045 година, примерно?

32

Ханибал

преди 3 години

Нашите не.до.клатени лекари стават като американските. Първо парите после лечение, жадни к.о.пелдаци. Ако беше от тия с питиетата всичко безплатно щеше да е,даже и краката щяха да и целуват! Да ви натръшка вируса всички алчни така наречени лекари!

31

Ханибал

преди 3 години

Нашите *** лекари стават като американските. Първо парите после лечение, жадни к.о.пелдаци. Ако беше от тия с питиетата всичко безплатно щеше да е,даже и краката щяха да и целуват! Да ви натръшка вируса всички алчни така наречени лекари!

30

Анонимен

преди 3 години

НАИСТИНА Е АБСУРДНО ... на тази жена политиците ръка трябва да целуват, а не да и искат пари.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм на мястото на докторите си вдигам чукалата и да се оправят. Няма да си рискувам собственото здраве я. Ако искат да правят тестове бе, ако искат, но аз лично не бих си рискувал здравето

28

заралия коронясан

преди 3 години

Какво значи принудиха бе!?!?ВСтара Загора ,четири теста,400лв Ако искаш!Няма тинтири минтири.Пенсионерката се оказа болна,ами ако нямаше пари за теста,ко прайм???КО ПРАЙМ ВИКАААМ!!!,100 КИНТА,ИНАЧЕ НЯМА ТЕСТ!!!

27

Ром

преди 3 години

не ли да плащаме които има пари да плаща моита нема и не плаща стига бъгарите се оплаква научета си правата не ми са виновни ромите че не си знаете правата