88

Анонимен

преди 3 години

Господи, пази ни и ни помогни !

87

До баце

преди 3 години

Ами от неговия /твоя все тая бе баце

86

Анонимен

преди 3 години

Оня ден ходи да гледа как се правят мостове на Хемус и спира до един чичиак с бяла коса - шофьор на самосвал, а човека някъде 65 годишен и Тиквата сваля прозорецас и му вика: Как си юнак?Все едно е някакво 20 годишно пуберчер!То бива селяния и неуважение.....

85

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Срутването на пътищата към подобни свещени места, стари древни светилища и селища още отпреди хрситиянството, не е случайно. Това е вследствиш от задейхстван мехамизъм за защита на свещените места от тяхната комверсиализация и омърсяване. Нищо не може да спре тези процеси, ни 10 ни 20-сет, ни 30 млн. лева.Това е просто поредният пи-ар на Борисов.

84

Тиквоний Велики

преди 3 години

Що милиони левове даваш бе!?! Дай 2тона свинскамас ,нали мазничкото на държавата се топи....Представям си бюджета на скапаната ни държава....150тона китова мас,120тона свинска мас,35 тона мас ит кашалот и тн.и накрая 5 тона мас от *** и ***...гавроша ти с гаврош...

83

Баце

преди 3 години

От собствения си джоб май ги вади тези пари.Той строи, той раздава от жипката...държавата си я помисли май за свощ собственост.

82

Анонимен

преди 3 години

Ама ако ходеното дотам струва толкова, по-добре го закривайте този манастир. В държавата не са много хората, които могат да извадят милиони от чекмеджето си за разходка до манастира. Само един такъв има.

81

Анонимен 104

преди 3 години

Златните кюлчета били подарък от Дънди,заради нищожния комисион 1.5%.А и помогнаха на щерка да купи 10 % от акции с помоща на тата.Пукайте се от яд и хак да ви е.

80

избирател

преди 3 години

Тъй,както го е рекъл,все едно от чекмеджето ги е дал,не от нашите данъци...

79

Накурналиготурна

преди 3 години

.......!.........Щък!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Баси комисионната 10 милиона само за до отиде в манастира.

77

Обективен

преди 3 години

Ей това е премиер като слънце, всичките си спестявания от чекмеджето ги дава за манастира.==========Така е, дори вируса ще го награди й ще сложи Корона на Краля-Слънце!

76

Алекс

преди 3 години

Не него ли МУ е идването?Или на нас, които го плащаме този ремонт, а на него му плащаме заплатата!На нас НИ е десет милиона, а този има само няколко месеца да се научи, че е служител на държавата и на седем милиона човека, а не сме му ние на него служители.

75

Анонимен

преди 3 години

Бокич, взе ли чекмеджето към манастира, че не бива да го оставяш без надзор у вас, брат!

74

Сърп и чук

преди 3 години

При тези грехове в които е потънал, трябва да даде поне 100 милиона на светата обител, да пали ей такива големи свещи и да се замонаши! Иначе няма да получи никаква индулгенция! Божков, прати пари! Баце ги дари! Край на шифрограмата!

73

бай Х

преди 3 години

Чудя се на дъщеря му и зет му как позволяват на този патологичен лъжец да се кълне в децата им

72

Анонимен

преди 3 години

Още 10 милиона за усвояване от ремонти както при Своге загинаха.

71

Свещен тъпанар

преди 3 години

А на свещениците само господ им прави ревизия - на оня свят. На тоя свят кви ги вършат само те си знаят.=====================На оня свят Господ прави "ревизия" на ВСИЧКИ, понеже Тулупа го знае иска индулгенция, но черната му душа ще гори в АДА!

70

Анонимен

преди 3 години

Десет милиона лева са две нощни шкафчета и половина.

69

До 68

преди 3 години

Чиновнико *** си ти като те махнем ще те питам "умнико"