188

Анонимен

преди 3 години

Нагла работа, тоя няма спирачки. Вместо да се зарови някъде ... и с години да не излиза... Да се биеш в гърдите и да раздаваш парите на народа с лека ръка, и така еднолично .. Този е болен, болен до костите .. Каквото и да кажем за този, ще е малко - а той дори няма да го разбере, та камоли да се обиди. То няма толкова багаж ...

187

Анонимен

преди 3 години

До 188 младите нямат общо с ***

186

Койчо

преди 3 години

Парите сигурно той лично ги дава от чекмеджето с евро

185

Анонимен

преди 3 години

Отделно, СпП и близки до премиера кръгове сипят такива противоречащи на логиката и реалността лъжи и обвинения, че отвратиха не само президента, но и повечето българи, които сега мълчат, но е достаъчно някой да ги поведе и те ще прегазят управляващите и техните слуги.Не може да се отрече, че СпП със своите действия много помага на хората да изградят консолидиран антиГЕРБ блок. Такова звено не трябваше да има при наличие на районни, окръжни и апелативни прокуратури. То е рожба на ББ и Цацаров.

184

2loop

преди 3 години

Безобразията премиера-фукльо край нямат. 2016 г., есента пътят (или голям участък от него) между с. Пастра и манастира се АСФАЛТИРАШЕ. 3,5 години по-късно вече има тежко свлачище и пътя ще се ремонтира. 6.5 милиона лева! Нямате си представа колко е вкусен асфалта за някои и как се дебелее от него!

183

до к.180

преди 3 години

БСП няма да го замести и престанете с този вариант. Първо, *** трябва да си подсили редиците и е време ген.Атанасов да се развихри. С отношението си към "ненашите" бизнесмени - братя Бобокови, такива с доходи до 10-15 млн.лв годишно, АРабаджиеви, Стайкови и т.н. СпП нанесе голям удар на икономиката, която скоро няма да се оправи.С издевателствата си над отишлите по селата хора-около60-65 хил.коли,те намразиха МВР. Така че, млади.хора от София, гответе се парл.избори. Вече победихте в София.

182

Пъзел

преди 3 години

Бойко, тези пари са от народа! Събрани от данъци и такси! ТИ НИЩО НЕ СИ ДАЛ!!!

181

Беееее яяяяяя

преди 3 години

Ми кат ти е 10 млн. идването, спри да се разкарваш наляво и дясно, тикво. Няа ти плащаме разходките напред-назад.....

180

Шматка

преди 3 години

До 180: Така ли мислиш? Една Ренета Инджова е на светлинни години пред доктора по кофпомпи!

179

Страничен наблюдател

преди 3 години

Бацо, времето на индулгенциите отдавна е минало, и папата ги е анатемосал. Нещо си назад във времето само с пет века, а и тия номера пред Оня горе вече не минават!

178

Анонимен

преди 3 години

До 180Който и да е, наситихме се на благоденствие и просперитет при герберастите.Малко да завали дъжд ,я хлътва някой бордюр я да си носиш лодката.Тези хора освен да усвояват не знаят ли че първо се гледа канализацията и после се строи.

177

до 179

преди 3 години

проблемът не е, че някой ще му повярва, прболемът е кой да го замести, кой? БСП ли??? или кой? някой да е излязал с предложение как ще оправи нещата в страната? всеки гледа да дойде на власт и да завземе държавните поръчки без изключение..и кво праим?

176

Анонимен

преди 3 години

До сакиНе тук ама много грешиш,от кога станахте вярващи,нима точно вие не дебнехте и гонихте хората от църквите през комунизЪма!!!И повярвай ми мнооого хора пак ще му повярват,колкото и да ти е тъжно!!!А за самодивите и ти да не си бил там, а че ти се присъниха???

175

Анонимен

преди 3 години

Като прочетох заглавието, помислих, че ще му плащат от синода за идването 10 милиона.

174

До 173

преди 3 години

Изпи ли си хапчета?...Напред и нагоре с 610лв.мин.заплата и 200лв.пенсия.Хората мизерстват игладуват,особено в последните 11 години откакто Бай *** ни управлява.

173

ак47

преди 3 години

КАК САМО ТИ ЛЪСНАХА ***,БАЦЕ!ОБЛЕЧЕН В ПИЩОВИ,ЕВРО И ЗЛАТО!МОМАТА,КАК КРОТКО ТИ ГО ВТЪКНА!

172

Анонимен

преди 3 години

Вече е 10 млн и 300 лева. Глобата лично ли ще я плати?

171

саки

преди 3 години

Загрижен,притеснен и много вярващ в Рилската Сета Обител!Боко,ако минеш през тънкото място на праведните,там в горната част на Манастира,ПАК НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОВЯРВА!Вчера с мостове,днес с манастири,довечера се гушкай с нови самодиви!Безверник!

170

Анонимен

преди 3 години

До ИмигрантаСамо не смесвай Бойко с бсп-тата и дпс-тата :) Защото точно те разсипаха България за 20 години, а бат Бойко откакто дойде вървим само напред и нагоре! Обаче някои хора забравихте дереджето на България в началото на световната финансова криза и че Бойко вече от две кризи ни вади..

169

Анонимен

преди 3 години

Бойко винаги смята най - добре, защото е много хитър.===========Напротив, избирателите са му тЬпи! Най-лесния начин да се самоубиеш е да се качиш до егото му й да полетиш надолу в бездната на неговата просттотия!