Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Рилския манастир. В района ще бъде укрепено свлачище и изградена пречиствателна станция за нуждите на манастира с 1.65 млн. лв., които държавата отпусна.

Още по темата
6.5 млн. лв. за пътя, много тежко срутище, но се работи перфектно, каза Борисов. Той обясни, че ще се работи по-бавно, за да няма опасност за строителите.

Свършили сме всичко, което сме обещали, около 10 млн. ми е идването, обясни още премиерът и каза, че затова то не е правено.

Регионалният министър Петя Аврамова информира, че едно пътно платно е затворено от падналите камъни. Ще се изгражда 150 метра подпорна стена. Свлачищните процеси са около 250 метра.

Ще има временна организация на движението.

В Рилския манастир премиерът запали свещ и бе запознат от Адрианополския епископ Евлогий за налагащите се реставрационни дейности в манастира.

Коментари Напиши коментар

192

Анонимен

преди 11 месеца

Нагла работа, тоя няма спирачки. Вместо да се зарови някъде ... и с години да не излиза... Да се биеш в гърдите и да раздаваш парите на народа с лека ръка, и така еднолично .. Този е болен, болен до костите .. Каквото и да кажем за този, ще е малко - а той дори няма да го разбере, та камоли да се обиди. То няма толкова багаж ...

191

Анонимен

преди 11 месеца

До 188 младите нямат общо с ***

190

Христо Христов

преди 1 година

Една от разликите между демократите и комунистите е, че демократите много се хвалят, докато много крадат.