16

8887

преди 3 години

Турция, ще има огромни проблеми с така водената от Ердоган политика.Икономически вече се вижда сривът!

15

Анонимен

преди 3 години

Логично е да бъдат затворени всички джамии в ЕС .Тук няма мюсулмански държави .

14

Анонимен

преди 3 години

Е прави са все пак Константинопол е превзет защото всички християнски народи скарани помежду си папата скарани с патриарха като унищожат турците православието той ще владее света така си е мислел и затова не е помогнал отделно сърби, власи, унгарци скарани ми нашия Иван Шишман скарани с брат си ми как няма да победи исляма като християните изпокарани

13

Анонимен

преди 3 години

През 21-и век не бива да се прибягва до брутални действия в междудържавните отношения. Всичко може да се постигне чрез преговори.

12

Разговорите

преди 3 години

които искал да води Ер са за ревизия на Лозанския договор.Абсурд-да искашда водиш разговор за ревизия на действащ международен договор със страна,чиито интереси жизнено зависят от спазването на договора.Да искаш да влизашв териториалните и води,да правиш проучвания на природните и богатства сцел незаконния им добив,да преразпределяш икономическата зона в Източното Средиземноморие.А там освен Либия са и Гърция,Сирия,Израел,Египет.Лакомия,наглост,безочие,нарушаване на международни договори.

11

Споко бе

преди 3 години

Ще се джафкат както правят от десетилетия, но патаклама не се очаква. По изтребители и изтребители-бомбардировачи са горе-долу наравно, но турците имат приблизително четворно превъзходство в щурмовите хеликоптери и двойно превъзходство в бойните кораби. И внушителен боен опит срещу кюрдите и сирийците. Султанът отгоре на това превръща упорито турската армия във все по-професионална. Гърците не са много разумни хора, но при толкова негативно за тях съотношение на силите ще си налягат парцалите.

10

Анонимен

преди 3 години

Ние си нарязахме нашите ракети и сега сме беззащитни срещу Турция утре може да почнат да правят сондажи до нашето крайбрежие. От НАТО и ЕС не очаквам помощ.

9

Българина

преди 3 години

Ние имаме документи, че сме превзели Одрин! Какти и че къщи в Константинопол са правени от белите дялани камъни от Плиска както и Томбулджамия в Шумен..

8

Анонимен

преди 3 години

Пасито да каже защо ще воюват две членки на НАТО?Към коя членка на НАТО ще се присъединим?Нека да каже.

7

Анонимен

преди 3 години

Нали и двете страни са в НАТО как така ще си потапят кораби?

6

Анонимен

преди 3 години

Гърция, Израел и Франция трябва да се съюзят и да наритат Турция.

5

Анонимен

преди 3 години

Нека видим ф-16 в реални бойни действия между сравнително равни военни сили.

4

За

преди 3 години

N-ти път Ердоган дава да се разбере, че не пука нито от ЕС, нито от жалките му (евентуално) санкции, и че с тези въоръжени сили които има Турция, гърците могат да го хванат както се изразява нашият пръв партиен и държавен ръководител - за шлифера!

3

въпросче

преди 3 години

а турците що си мислят че гърците не са готови да потопяват техни кораби ?!

2

Анонимен

преди 3 години

Сега пък ще топели кораби.Боже, боже, аллах ли да кажа каво ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Нашият да отиде пак при Ердо, да го защити.И да наплюе гърците.