56

ma4enik

преди 3 години

До АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ;Много щедро раздаваш чужди територий Сашо.Ти май си свикнал от даване и продаване на плът да даваш всичко което ти поискат.Говори за твоето море и твоята земя.На чуждата земя и чуждото море не се меси защото някой ден можеш да си счупиш носа и главата заради това.Мръснико не всички народи по света са спечелили свободата и достойнството си с чужда кръв поднесена им на тепсия от чужди имперски кръгове. Има народи които нито ден не са били поробени и са умирали за свободата си

55

минаващ

преди 3 години

До Анонимен43;А твоята Библия в оригинал на кой език е бе ***? Ти имаш ли култура? Ако ти имаше култура нямаше аз да те владея 500 години шмадко...Какво се дървите постоянно след като 5 века сте ни яли надървения и сте препадали от удоволствие и оргазми.***. Вие къде се бутате между шамарите?Това е работа на Турция и Гърция. Вие какво искате? Кога ще върнете заграбеното през последните 150 години? Внимавайте мигрантите да не сгрешат посоката и да тръгнат вместо към Гърция към вас.Простаци

54

Привет от Анкара

преди 3 години

Турция ще се справи сама. Вие му мислете,че даже и примиерът ви спи с пищов на масичката. Внимавайте къде се бутате. Турция не е лъжица за вашите уста. Вие слугувайте и продавайте плът в Европа и се пъчете,че сте европейци.Турция ще си я кара така,както я кара от 1362 година насам.Главочи. Кой ще даде на малая и страхливая Герций да окупира Егейско и Средиземно море? Вие с ума сашли? Няма такова нещо.Вземаме островите които са на 250 км. до нашата граница и въпросът с континенталния шелф решен..

53

Привет от Анкара

преди 3 години

До Шехерезада; А ти какво то всичко споменато имаш? Едно голо д-*** дадено на кирия на цяла Европа.Българинат има жена -но не негова,Българинът има пари-но с продажба на плът спечелениБългаринът мисли,че го обича Европа-но само в леглото.Българинът мисли ,че има икономика-от две кравиБългаринът храни търбухи-мисли,че има армияБългаринът има хубава дъщеря-за това и много пари.Българинът има снаха-но други я онаждат.Българинът има внуци-не от рода.Българинът има всичко но не и ДОСТОЙНСТВО

52

Натовец

преди 3 години

Султанът продължава да наглее! Усети, че ЕС е ялова организация, а НАТО го няма никакво и си прави каквото си иска! Не виждам кой ще го спре! За жалост след гърците идва нашия ред....Добре, че няма какво да вземе от нас, иначе не е искал - не ни е сгазил! И кой ще ни помогне? НАТО ли? Или джендърският ЕС? Всички си затварят очите и си правят техните сметки! Ще пуснат една декларация, ще помрънкат и това е. А битият си е бит, .. нататък знаете. Рашките и те си играят тяхната игра, не им пука...

51

Влади

преди 3 години

Бе , имало едно време един Хитлер, завладял съседи и други, щото му позволили, но накрая му се случило нещо лошо. Така и с турския диктатор, който е просто лошо копие на горния. Ама диктаторите, с малки изключения(които не се правят на завоеватели) ,свършват зле...

50

Анонимен

преди 3 години

Имало едно време НАТО...

49

Шехерезада

преди 3 години

Мюмюн си мисли,че като шие *** на ишлеме-има икономика.Мюмюн си мисли,че като гони кюрдски завалии-има армия.Мюмюн си мисли,че като тъче на два стана (САЩ и Русия)-прави политика.Мюмюн си мисли,че като изнудва Европа за бежанците- е ориенталски самарянин.Мюмюн си мисли,че като удря главата в джамията-вирус не го лови.Мюмюн си мисли,че като потъва спуканата турска лира-Света го интересува!

48

Анонимен

преди 3 години

Ако иска шут в зъбите, да опита.

47

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Абе не разбирате ли че ако някой не спре Турция след време ще дойде редът на България. Ако падне Гърция която не представлява заплаха за България, напротив е една мирна и цивилизована държава, следва нашият ред и Турция ще ни изпапа за мезе. Този сценарий се е повторил преди 600 години. Турция е нахлула в Сирия, Ирак, Либия. Турция е една страна, която непрекъснато се въоръжава, заплашва всичките си съседи, има нападателна и екпанзивна политика. Сега и пречи Гърция, утре кой?

46

Анонимен

преди 3 години

Какво ще прави Турция със Света София си е лично неин проблем! Никой друг няма право да се меси! Някой казва ли на България дали да няправят Св. Седмочисленици в София отново джамия??? Или пък отново да е затвор за някои от най-ценните хора за тази държава.

45

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Турците с Военните Производствени Програми на Ердо - Са Различни Турци,Турците Счупиха Руснаците и в Сирия и в Либия ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААГърция е Смешна Държава пред РусияХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

44

Ko40

преди 3 години

Абе вий как си представяте турция с нефт, кой ще ги остави? Все едно накрая турция да продава нефт на русия и сащ, майко майко. Нефта е гръцки, но ще бъде ваден като нашето злато.

43

Анонимен

преди 3 години

Турската цивилизация ако изобщо я има или османска както я наричаш е мъртвородена.Първо турците и цялата им религия и идеология лежат на исляма но исляма не е турски той е арабски.Самият коран е на арабски в оригинал и не се превежда на друг език самите турци не говорят арабски.Самата османска култура лежи на ислямската религия а самата религия в 21 век е отживяла и няма никакво приложение.Така че Турке не може да е никакъв културен и друг фактор в 21 век.

42

Св. Ястреб Ходжа

преди 3 години

"Османската империя не е империя, а е една цивилизация временно изпаднала в летаргичен сън. Когато дойде правилния момент в историята, тази цивилизация ще се събуди и ще продължи развиетието си от там, където беше спряла." - Арнолд Тойнби пише през средата на 1960'те години в 12 томмното си произведение "Изследвания на историята"

41

Анонимен

преди 3 години

Що и кво ще направи турция.Турция е преекспонирана сила нито атомно оръжие има нито нищо как ще ги върне в каменната ера.Турция си развява коня щото другите окапаха Русия не е това което беше Франция не е това което беше Нито Англия а вече дори и Сащ.

40

Сата НАТО

преди 3 години

Дааа ,много са силни турчулята затова Египет заплаши да ги нарита в Либия !!!!------- Египет е даже много добре въоръжена 100 млн нация, но ако има наглостта да нападне турците в Либия, ще бъде върнат в каменната ера.

39

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай са велики сили на доизживяване вече играчите са други.Като всяка красавица след определена възраст аи е стара чанта и идват нови.

38

до православен патри

преди 3 години

САЩ и Русия неможаха да ги изкарат от Сирия! този египетски диктатор ли ще ги нарита

37

Анонимен

преди 3 години

Si vis Pacem Para bellum