36

православен патриот

преди 3 години

Дааа ,много са силни турчулята затова Египет заплаши да ги нарита в Либия !!!!

35

Иде Армагедон

преди 3 години

Днес потапят гръцки кораби, утре потапят гръцки острови. Докато се усетим и сме под вода. Не случайно потопът при Ной е започнал от Турция.

34

Анонимен

преди 3 години

До ФранкофилВие ще си поръчате ли оръжие от страна, която има репутация, че не си изпулнява договорите? Утре САЩ ще натиснат Франция да не достави корабите понеже Турция им е по-важна от Гърция. Ердоган би пръта и на франсетата от Либия.

33

Вейхайвей

преди 3 години

До Анонимен"Ако искаш мир, готви се за война".

32

ддд

преди 3 години

До ФранкофилТе и Асад така наритаха, нали? Турците вярно са 60млн, ранно се пенсиорат, безплатно здравеопазване, голяма армия, но това струва пари, много пари. Гърците имат 1/3 от БВП на Турция при 6 пъти по-малко население.

31

Франкофил

преди 3 години

Ми сега да тичат Русия да ги спасява от Турция и Индия.Турците вече наритаха чебурашките прашки от Либия а Китай трайно населяват Сибирь.

30

Анонимен

преди 3 години

Да се оправят, на нас не могат да ни потопят нито един кораб.

29

Анонимен

преди 3 години

Пасито да каже защо ще воюват две членки на НАТО?------Никакви членки на НАТО няма да воюват, а Гърция ще бъде наритана по кокалчетата без обявяване война. А иначе Турция и Италия имат сходни интереси в Либия и си помагат.

28

Анонимен

преди 3 години

Гърците си пъхат гагата където не им е работа. Те нямат нищо общо с Константинопол.

27

Copocoид

преди 3 години

Предлагам да си спретнат един бой както направиха Китай и Индия миналата седмица - с пръчки и камъни. Да се млатят по 100 човека от всяка страна и който победи там нека да си точи нефт, то и без това нефта му падна цената.

26

Анонимен

преди 3 години

Гърция да го мисли ако не заплашва Турция, няма да изпълнят заръката на САЩ и няма да получат танкове, ако изпълнят заръката ще имат танкове но ще загубят кораб. Но Гърция са хитри и ще измислят начин да си вземат безплатно танковете без да губят кораби.

25

Анонимен

преди 3 години

До ФранкофилАко си бяха спазили сделката с Русия за двата кораба сигурно Гърция и Индия щяха да им имат доверие и да си купет, но уви франсетата не си спазиха договора.

24

Тонката

преди 3 години

НАТО, НАТО ще ни пази! Бързо братя да си нарежем ракетите! НАТО така иска!

23

Франкофил

преди 3 години

Французите искаха да продадат два ултрамодерни кораба на гърчулята тия се дърпат Французите искаха да продадат допълнителни ултрамодерни самолоети Рафал на Индия ония се дърпат е после като ядат боя и загубят територии и живоа сила срещу Турке и Китай респективно да не скимтят като бити...

22

sss

преди 3 години

Не разбирам. Когато не им отърва за коления и варватства не са наследник на Османската империя, когато им отърва пък са наследник. Сирия, Либия остана с Гърция да се забъркат нагорно ще им дойде, а лирата отива към 0.20 ст...

21

1234

преди 3 години

Чл 5 от Натовската Бумага, е все едно жена ти да ти изневерява всеки ден а ти да нямаш право да се раведеш.... Сиреч гарантирано унижение

20

ист

преди 3 години

Ердоган е прихванал руска агресия към чужди земи и морета.

19

Прогноза

преди 3 години

Турция влиза и потапя гръцки кораби. Гърция задейства чл 5 и идва помощ от изток, сиреч още от същото и Гърция губи половината морска територия. Друг вариант, Гърция не задейства чл 5 знаейки за вариант 1 , ЕС изказва с декларация съжаление, а НАТО ще кажат че сами са си виновни, че не са задействали чл 5. Същите варианти стоят и пред България, докато шайката е на власт.

18

Св. Ястреб Ходжа

преди 3 години

Турция във военно отношение напредва с главозамайващо темпо под ръководството на лидера Ердоан, Аллах да го дари с крепко здраве и дълъг живот! Миналата седмица със собствена ракета-носител изведохме опитен спътник в орбита, способен да маневрира в орбита! Започвайки с края на тая година новите тежки безпилотни самольотчета се приемат на въоръжение. Десантния кораб Анадолу влиза в употреба преди края на годината. Турците работят, докато гърците цоцат узо на сянка и друсат сиртаки.

17

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ау, играта загрубява нещо