28

за онези мало.умници

преди 3 години

Според него носенето на маска в закритите обществени места и транспорта е задължително. Когато има хора без маски, това обезсмисля и усилията на другите да се пазят. Според акад. Петрунов, когато човек е с маска, върху него попадат по-малко единици от вируса.

27

Анонимен

преди 3 години

Всичко е толкова страшно и опасно че в централата на Герб всичките изведнъж забравиха да играят театъра и се събраха един до друг за да проведат пъртийния брифинг.

26

Анонимен

преди 3 години

Според официални данни от грип всяка година умират средно 2000 човека в България. От Ковид за 5 месеца 150. Този вирус в сравнение с обикновенния грип е една много лека настинка, повечето хора дори го карат безсимптомно. Влошават се и умират в 99% от случаите само хора с тежки придружаващи заболявания. Дори Майтапчийски отначало каза че грип тип Б е много по - опасен, но после обърна палачинката. Лошото е че има доста слабоумници, които вярват на този цирк.

25

А група съм

преди 3 години

Но за 2 седмици се оправих сравнително леко. Не беше много зле, но имах няколко дни световъртеж, който беше доста силен. 37 градуса температура. Явно е индивидуално за всеки човек.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анониментой празнувал Хелуин.. аз съм тръгнал с него да споря. Лек ден, трябва и да работя.

23

Отрицателен резус

преди 3 години

фактор как влияе върху податливостта? В Китай почти няма такива - или са толкова незначителен брой, че ги пренебрегват в анализа на клиничните заболели.Ясно е, че ние с маймунския фактор сме най-изложени на риска да се заразим и прекараме тежко евентуалното заболяване.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Аз се маскирам само на Хелуин

21

Анонимен

преди 3 години

До ИванС манталитета на граждани като вас, на ТВ гурута като Слави Трифонов и на лекари като Мангъров, как над 69 хората по нашата земя да не са пътници?

20

4444

преди 3 години

Абе от къде ги всдите всякакви знайни и незнайни учени, имонолози, глуполози. Всипки станаха големи професори покрай тази истерия. Аман вече бе. Това журналята сте голяма отврат бе

19

Иван

преди 3 години

До АнонименС 13 000 старчески домове в които живят 110 000 пенсионери над 70 годишна възраст, .. къде ти това в България, че и да те гледа държавата...тук като минеш 69 вече си пътник по принцип...

18

Анонимен

преди 3 години

До IwanА разликата в смъртността как я обяснявате?

17

Анонимен

преди 3 години

До МАРИНА БИЛЧЕВАна Вас краткия и лек период на изолация много ви се е отразил на психиката. Може би с основание се противопоставяте на мерките.

16

Златена

преди 3 години

Станислав Балабанов Слави Трифонов убийците егоисти алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми всички те са щастливи и доволни ще от коварната болест коронавирус починаха Българи без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи

15

Iwan

преди 3 години

В Швеция на 15 000 теста, 900 заразени вчера. При нас на 1900 теста на ченгета и гетата, 140 болни .... я сега ми сметнете, ако тествате нормално както в нормална държава, да кажем по 15 000 теста на ден.. колко заразени ще има ?!?!

14

НЕКОЙ

преди 3 години

А с кръвна група А2Б (-) как го прекарват ?!

13

Златена

преди 3 години

За всичко са виновни ромите в България те са необразовани неуки недесцеплинирани нахални нагли безсъвестни безчовечни затова не осъзнават в празните си глави ще с излизането си по градовете на цяла България заразяват с коварната болест коронавирус друг човек и му отнемат живота.Всичко е ясно целта на ромската общност е унищожаването на нас Българите с короновируса след като ни унищожат завладяват България и си правят каквото си искат в нея заради тях страдаме ние нормалните Българи

12

Анонимен

преди 3 години

От 10 човека един носи маската правилно другите я носят като лигавници. ....

11

Коментар

преди 3 години

Биологично оръжие на 1000%.....

10

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

НЕ НА МАСКИТЕ ! ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ОКОНЧАТЕЛНО! СТИГА УРУДЛИВОСТ В МИСЛЕНЕТО

9

Анонимен

преди 3 години

До mопределено се мислите за по умни от всички останали и определено се смятате за рволюционери :) Маската пази не теб, а останалите и всеки като носи маска, ако е евентуалне носител на вирус пази останалите. Аз съм отговорен във възраст и физическа форма, която не предполага да е рисков за мен вируса, но ми пука и за останалите, а на теб маската ти тежи и се пишете борци за свобода. Но сте елементарни егоисти, които и е толкова не могат да се напънат за общественото здраве и благо.