68

Гого

преди 3 години

до 70Исках да кажа какви болести съм преживял и съответно излекувал през живота ми! Не съм искал да ме критикувате за миналото ми! Просто имунната ми система се е сблъсквала с доста вируси и бактерии и дано и аз като Ути Бъчваров я прекарам само с липса на вкус и обоняние! Иначе съм на 50, но хич не ми се иска да е така!!!!! Чао

67

До 69

преди 3 години

За такива заключения трябват години изследвания , спри да се правиш на учен не върви ;)

66

до 66

преди 3 години

Това не е религия, да вярваш или не. Статистически, най- засегнати бяха А група в Китай, а в Азия преобладава Б група или 0 група, зависи от региона. А за съвремената апаратура минсе струва, че си гледал повечко филми. Кажи каква апаратура точно се ползва?

65

Анонимен

преди 3 години

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА С МНЕНИЯ НА ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ТЪРСЕЩИ МИНУТА СЛАВА НА НАШ ГРЪБ!!! ИМАЙТЕ МАЛКО СТРАХ ОТ БОГА!!! ИМАМ ПРЕДВИД И ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

64

До 65

преди 3 години

Мен това ми ясно, говорим за ковид 19 конкретно. Постоянно коренно се сменят мненията и то генерални противоречия има. От сорта как и самите Китайчуги повтаряха, че животни не го предават ! Сега се оказа обратното. Или това колко време седи на повърхност??? Толкова ли е сложно да се разбере със съвременната апаратура !?? Ей такива всякакви смехотворни нещица. Така, че това с кръвната група ама грам не го вярвам !

63

до до вчера

преди 3 години

Всъщност, това го говориха китайците преди 3 месеца, разбрали го от статистика. Има разлика в иммуната система на различните кръвни групии това е основната причина ако си А да не могат да ри прелеят Б. Също така Б група по- рядко страдат от рак, но по- лесно правят алергични реакции. Цяла наука е, прочети малко.

62

до гого

преди 3 години

Ти ще си първият човек излекувал се от ХИВ. ГоУЕм си, бате! Титан! И добър пример си дал на децата ти! Сигурно си някой гоУемец, учен човек, ядрен физик-шофьор на жълта каляска.

61

До вчера

преди 3 години

До вчера не знаеха колко дълго седи на повърхности и дали животните го разнасят... днеска вече коя кръвна група как карала вируса!?!? Учени... лекари... апаратури... май файда нема особена. За тоя напредък , който УЖ медицината има, нещата са жалки направо! 6 месеца да не се измисли лекарство или ваксина или грам да не знаеш всъщност как действа и какво прави вируса !!!

60

Гого

преди 3 години

Хаха имам си двама неблагодарници по на 20 -23 години! Е така ми се е стекъл живота, сега съм на 50 и съм си ОК! Пък дано ни подмине вируса

59

дежа вю

преди 3 години

Снощи попаднах на епизод от един сериал по телевизията.Сериалът е стар, "Скорпион" се казва.Действието се развиваше в една пещера, там имаше много прилепи, които разнасяха зараза от някакъв много опасен и смъртоносен вирус.Един се беше заразил и изпаднал в кома, търсеха серум за да го излекуват.Повтарям, филмът беше стар, преди няколко години сигурно.

58

Gregory House, M.D.

преди 3 години

До: номер 58 (Гого)Гого, гонорея и трипер е едно и също заболяване бе, човек!Ти леко се увлече май?

57

Анонимен

преди 3 години

Гого хората използват кондоми.

56

Анонимен

преди 3 години

До: ГогоГого, тебе като те гледам, деца не можеш да имаш май.

55

Гого

преди 3 години

Аз съм кръвта група АБ+ имам Таласемия Б минорна, прекарал съм дребна шарка, заушка, магарешка кашлица, краста, трипер, хламидия, катар, гонорея, гъбички както и Хепатит Б, Еща Ем бар и някой които съм позабравил! Тоя вирус доста ще се поизмъчи с мен!

54

Инфекционист

преди 3 години

Глупости на търкалета!! Кога събраха материал за такъв извод???

53

анонимен

преди 3 години

Аз съм кръвна група В , какво ли ще стане с мен?!

52

Терсенето

преди 3 години

Обаче е гризач. Говедата да дойдат пред Миленторн за среща със фенове на Санкт Паули. Смели сте пред бабички във градския транспорт във София. От където даже и не сте.

51

Анонимен

преди 3 години

Доцента Петрунов, защо беше без маска в студиото на бтв тази сутрин?Когато задължаваш за нещо първи ти даваш пример, иначе си е популизъм!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Аз си направих бърз тест от любопитство и се оказа че вече съм го изкарал този грип, дори не съм усетил кога. Няколко дни подсмърчах март месец та може тогава да е било. Така че стойте си заключени вкъщи, носоте скафандри, защото е много тежък грип! Ще се мре яко!!

49

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Интересни преживявания имаш.