48

Gregory House, M.D.

преди 3 години

До: номер 31 (Пациент до 29)Грипът бил "лек респираторен вирус"???Добре бе, умник Гюро с умници другари!Българинът традиционно бърка грипните заболявания с останалите респираторни заболявания, но си мисли, че много знае и никой не може да го обори!Да знаеш, бронхопневмонията не е открита през 2020 година!Усложненията от грип може да бъдат бактериални инфекции, бронхит, бронхопневмония, менингит, мускулна дистрофия, сърдечен удар и още много други!От грип умират близо 400 000 души годишно!

47

Анонимен

преди 3 години

А хората без мозък в главите го прекарват още по-тежко...

46

От анонимен 40

преди 3 години

Може би и от разстоянието, което трябваше да се спазва,или от цялостната мерки, но действително не боледувах тази зима от прословутите зимни болести. Има лек ефект, макар че и аз подходих с големи подозрения.

45

Ф.С.В.

преди 3 години

Барбаганьос след като се събудил след тежък запой с елитна жрица на любовта -Тя отдавна си заминала защото се плаща на час а Той е всеизвестен тарикат искащ все безплатно-Та Той взел да се чуди защо го боли отзадзе- явно играта е била страпоне ))хахахахах

44

Анонимен

преди 3 години

До МаскърНосете маски да да те лъхате на чесън. То май това им е предназначението.

43

Анонимен

преди 3 години

До ПациентАбе пускай и продавай маските в нета ама вече намаля драстично търсенето и сега се чудиш как да ги продадеш понеже си изкупил хиляди.

42

Ф.С.В.

преди 3 години

Ами кръвна група В?? Индианците са 100% тази група -явно наистина ако стане Ядрена Война -те ще оцелеят))

41

Пациент

преди 3 години

Абе Барба Ганьос - кога ще ти увре ***.елата кр.атуна? Доакто всички си викат за какво ми е маска, никой не носи. Маските не пречат за нищо, само позитиви. Лекарите носят маски по цял ден - нещо да им е станало!

40

Анонимен

преди 3 години

Бобовата пръдня най-помага. Държи всички надалеч.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Че тя ако помагаше вируса вече щеше да е изчецнал.Нали беше задължителна два месеца или три.

38

Анонимен

преди 3 години

Маската помага в закрити помещения, но за по кратко време и не в големите жеги.Получава се възпаление на кожата и зачервяване. А иначе действително помага срещу всякакви вируси, не само за коронавируса.

37

Анонимен

преди 3 години

До А група съмСега си обяснявам 3-дневния необясним световъртеж и болки в гърба през февруари. И кашлица. Макар че съм Б-Действително е индивидуално, но при предишни епидемии не помня да е имало толкова объркани лекари...

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35От какво да ги предпазват другите като не съм болен.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Много бизнеси загубиха, но пък други спечелиха.Производителите на сенатаизъри са едни от печелившите в коронакризата.

34

Анонимен

преди 3 години

Според акад. Петрунов, когато човек е с маска, върху него попадат по-малко единици от вируса.Така е според акад. Петрунов. А как стоят нещата реално? Вируса си минава спокойно през маската. Маската спира издишваните бактерии и микроби, и след 15 - 20 минути когато се навлажни от дишането става развъдник на бактерии и микроби - и собсвени и външни. Маските са само за хирурзите в операционната зала където е стерилно.

33

Анонимен

преди 3 години

Браво, добре е че има и по умни хора в българия. Маската предпазва цялото стадо, и отделни индивиди които не носят обезмислят цялостното носене. На запад се говори че трябва да се носят маски, за да предпазваме другите. Ама българина е егоцентрично същество

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Ти се мислиш за умен ли? Ха-ха! В цял Свят компании с бизнес за милиарди спря работа заради вируса... Ти си по-умен от тези които ги управляват ли?

31

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 при повечето хора се кара по леко от обикновените грипове, много хора го прекарват без да го усетят.

30

Маскър

преди 3 години

Не виждам какво ви пречат маските. Да се носи маска е куул! Вече има дизайнерски маски, ние носим маски гучи и долче габана, а на децата сме взели моет енеси луи вийтон маски. Носете маски, така спасявате човешки животи!

29

Пациент до 29

преди 3 години

Аре стига с твойте официални данни - къде са тия данни!? Няма такива - грип и Ковид нямат нищо общо. Грипът е лек респираторен вирус който минава и заминава за един месец. Това си стои и си пълзи бавно но навсякъде.