35

Анонимен

преди 3 години

До 32Са и аз бате така! Блъскам ги от колелата, ставам им по коеремта, доред им стане чаровено от кръв на душите, обиргантелефоните и викам Българрер беее булгааар!И така пазя честа на българите!

34

Алекс2

преди 3 години

Майка му не е в Англия...

33

БГ бияч

преди 3 години

Aх, само да кацнат на Сллънчака! Ще ги оправим инглезите!

32

Анонимен

преди 3 години

Българите систематично малтретират малцинствата и емигрантите в собствената си страна, сега се оплакват че някой е набил канчето на един келлешш от неговите си.

31

Анонимен

преди 3 години

До 44Аз гледах клипчета в нета на тоя инцидент. Не говореха на български!?!? Объркал си се нещо.

30

Умник

преди 3 години

Иначе англичаните ореваха света, заради няколко издадени маймунски звуци от ултраси на наш стадион. Българите тогава бяха големите расисти, а сега дали ще коментират случката с нашия таксиджия с такъв плам на Острова?

29

Ифсторик-фаянсаджия

преди 3 години

До ВъзмутенРазбирам да си възмутен, защото истината за умно-красивите бъллгари е възмущаваща! Но хората по света вече се преориентираха и проумяха как да третират тези балкански диваци. Говорят с е езика, който българите го разбират най-добре.

28

Munchen_DE

преди 3 години

Аз също съм много разочарован от това, което изглежда тази страна наяве. Нищо общо с приказките, че това било родината на рока и метъла, на футбола, на демократичните ценности, на модата, на толерантността - това за което те самите претендират. Като пристигнеш там, само виждаш че всичко изброено е останало някъде там, през 1970-1980-те години. Днес е съвсем различно, сегашните им млади със скъсаните анцузи нямат нищо общо, нищо!В една Полша е далеч по-добре вече.

27

Анонимен

преди 3 години

до 35Англичаните, ако знаеш само какви са страхливци - скачат само на тумби, като черните банани където им тъпчат жените, от тях са се научили. Сега да им бачкат НИГЪРийците, дет по-цял ден разнасят наркотици и ***. В тази кочеена пари да ми дават не стъпвам повече, макар, че всички авери са ми там. Добре съм си в Дойчланда, вадя двойно повече пари за сметката в буркана, плякам си немкини, топличко - не каат острова на ивааните ветрове. При скандал на цветове, нъъцистите ги размазват.

26

Пепи

преди 3 години

Англичаните масово са у трепки. Ела да видиш черноморието особенно Слънчев Бряг англичаните дето почиват там какви нанадолнища са.

25

Възмутен

преди 3 години

До Историк-фаянсаджияТук твоето е още по жалко.Щастлив си защото не знаеш колко си нещастен.

24

ненов

преди 3 години

Аз също карам такси но в Единбург тук хората са по френдли като цяло.Съвета ми към колегата е да си търси правата това е Великобритания все пак наеми си адвокат и виж какво ще те посъветва. Расизъм има навсякъде и в България не е по различно.разликата в UK e че тук има закони който се спазват и господата ги чака солидно заказание а колегата може да се обещети за година напред ако си потърси правата.

23

Анонимен

преди 3 години

до 36 Те не ядоха просто бой англичаните тогава, бяха смляни от руснаците!

22

Анонимен

преди 3 години

до 26 Те англетата такъв бой ядоха от братушките по улиците на Марсилия на Евро 2016, че ще го помнят цял живот!Намериха си майстора!

21

Анонимен

преди 3 години

Къде видиш свинар, шамари до дупка. Докато бях в Лондон бях ошамарил един колоездач вечерта в Ромфорд, псуваше ме, че съм бил чужденец. Така падна от колелото и се въргаляше докато му хвърлях едни шамари и майни на майката на български - онзи явно ме помисли за руснак, че и сам щеше да се пребие 3 пъти! А навремето в Гърция ги шамарих нон стоп по острови, ама на Балканите не се правят на много оборотни. Този като не може да се бие, какво такси кара да се чуди човек! А паатладжаните бой до дупка.

20

Анонимен

преди 3 години

До LoShoВикаш да ходим в Коми да сечем дърва, а?Като в доброто старо НРБ.

19

Историк-фаянсаджия

преди 3 години

Само за 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе диво балканско! В странство кой види българин се хваща или за патлака, или за дръжката на ятагана. Вече наистина се чудя как турците са изтърпели това племе цели 500 години?!!! Горките хорица!

18

Анонимен

преди 3 години

Ам тя нашата политика която ги избираме с знамена и плакати ни изгони от нашата страна в друга да ни бият като офци!

17

Der alte Spinner

преди 3 години

Дано не е някой, който пише из форума и постоянно хвали (хвалеше) западните ценности. Досега! И сигурно ще спре да пише... А в замяна няма какво да похвали (у нас). Но аз лично му съчуствувам... Срещал съм много сънародници по различните точки на света и мога да напиша цял роман за съдби, трагедии, драми ...Има между тях и хора с късмет, преуспели и доволни от постигнатото и не мислещи за България. Те не пишат из форума, нито те нито децата им.

16

LoSho

преди 3 години

Как може да има още заблудени души, които си мислят, че на Запад е мед и рози. Така и не разбрахте, че никой не ни обича и всички западни държави ни използват като роби, а ние им целуваме краката.