195

Анонимен

преди 3 години

До 198Повечето български ганиюве и говниюве ходят на работа но качеството на отработеното е с прочутия ГАНИЮЮ_ГОВНИЮЮЮ стандарт който не може да се скрие!

194

Анонимен

преди 3 години

До 204Има но не се полага на българските хронични ганиуве-шубета! :))))))))))))))

193

Do мислети хубави4ко

преди 3 години

OKO za OKO /ZYB za ZYB викаш, ама тва е старозаветния принцип.****E ima i nov principOKO za DVE/ZYB za CHINE

192

Анонимен

преди 3 години

Този да не е беше един от авио пътниците които 'свалиха' английските пътници от самолета?? Ако е той малко са го били!

191

мислети хубави4ко

преди 3 години

До танто за тантоOKO za OKO /ZYB za ZYB викаш, ама тва е старозаветния принцип. Сега ве4е гижеем във времената на Новият завет. Така 4е драги братя българи=православни християни, да запо4жаме вси4ки жкупом да се молим за враговете си, даже и за най-големият ни враг е наредил ГОСПОД да се молим....т.е.щем не щем трябва и за Бо4ко да се молиме...:))))

190

Додо

преди 3 години

Поредното доказателство, че мултикултурализма не работи!

189

До194

преди 3 години

Вярно е. НО с едно уточнение, почти нищо не се е променило днес .Англия си е все още КАСТОВО общество , което е различно от класово . Кастата на елита е абсолютно отделена във всякакъв смисъл от населевието . Но това там си се приема за нормално

188

Анонимен

преди 3 години

Да това което ми казваха властите в Бг (преди 1989) за запада се оказа 100% вярно...

187

До 198

преди 3 години

До Анонимен 198Българин е който ходи на работа всеки ден и си изкарва хляба за семейството! А ти с твоя коментар м......л ли си?

186

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката българин ли е?

185

Анонимен

преди 3 години

Погледнете какви чужденци и за какво идват да летуват в България - да пият и да ритат обслужващия ги персонал.

184

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа има елит, но огромната маса са прости хора, надъхани с огромна омраза и презрение към хората от бившите соц държави, особено България и Румъния. Техните премиери многократно и открито заявяваха, че предпочитат работници от техните колонии.

183

Анонимен

преди 3 години

В Англия дълги векове е съществувало много голямо социално разделение. Елитът е много възпитан, префинен и образован, но масата си е останала на много ниско ниво. По-ниско от средното българско, колкото и да ни се струва, че е невъзможно.

182

Анонимен

преди 3 години

Да си ги кътат черните като им е толкова акъла на англетата! Андреев да си идва вкъщи.

181

Зозо

преди 3 години

Европа е живот, Европа е бъдеще! Не щем евразийски ко чини, искаме да ни бият в Европа като бели хора от третия свят! Напред, българи, да слугуваме на Европа

180

.

преди 3 години

Бакшишът да не се е опитал да ги пре.бе със сметката? Или е нямал дребни, за да им върне?

179

postradal pasi

преди 3 години

До Пфю Успели са да им промият празните тикви с техните медии бълващи омраза към най - интелигентната нация българската повтаряйки лъжата 10 пъти и колко му е на един елементарник да му промият мозъка. С тази голяма омраза те са живи трупове и зомбита...

178

танто за танто

преди 3 години

Ако никой не вземе мерки за защита на етническите и други хправа на пребития българин, да започнем големия лов на британци у нас! Карайте британците да говорят български, подигравайте се с акцента им, бийте ги по главите с бутилки, докато не припаднат.

177

преследване

преди 3 години

Побойниците да бъдат съдени задочно от бг съд и имената им да бъдат дадени за международно издирване така, че полицията в ЕС да ги арестува веднага, щом си подадат носа от Британия. А полицията на останалите държави, знаейки, че те са международни престъпници, да прави с тях каквото си поиска. Може да не ги предаде на съда, но може да им направи такива неща, че побойниците да предпочетат да бъдат съдени.

176

главният прокурор

преди 3 години

Искам да знам какво е предприел българският посланик в Лондон? Агресията е на етническа основа. Защо ци га ните навсякъде имат права, а българинът няма етнически права? Сред нападателите е имало и ***. Черен расист! Да бъде осъден и за радизъм! Нашият посланик как ще защити интересите на нашия гражданин? Имената на побойниците ще бъдат ли записани в списъка на престъпниците, издирвани от Европол?