Снимка: Triangle News

Шофьор на такси от български произход е бил пребит от двама пасажери в Норич. 35-годишният Андей Андреев е бил ударен със стъклена бутилка и ритан докато не припаднал. Молбите му за помощ са записани от камерата в таксито му.

Инцидентът се случил в понеделник. Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич. На адреса е изпратен българинът, а там го чакат двама мъже - единият е бял, а другият е чернокож.

"Курсът беше кратък. Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще прекратя курса, но те продължиха да ме обиждат. За това спрях колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и след това аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Аз паднах на земята и започнаха да ме ритат", разкава Андреев пред Mail Online. 

Българинът ги моли да спрат да го удрят по главата. Единият от мъжете се опитва да открадне часовника му. След няколко минути Андреев губи съзнание. Свестява се, но двамата мъже вече ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

"Знаех, че не съм далеч от болницата, затова се закарах сам", казва българинът. Той има рана на главата, която медиците зашиват, както и по-повърхностни прорезни рани от стъклената бутилка. В болницата пристига и полицията, на която той дава показания.

Андрей Андреев се местви във Великобритания преди две години. От тогава работи и за ABC Taxis. Казва, че никога не е бил подлаган на такъв тормоз.

"Нямаше никаква причина мъжете да ме нападнат. Просто си вършех работата. Това наистина ми повлия психически  Харесвам работата си, но не знам дали ще мога да продължа. Инцидентът ме накара да стана по-тревожен. Все още изпитвам силна болка. Знам, че синините ще спаднат, но все още не мога да повярвам, че някой би направил това. Със сигурност бе заради произхода ми, защото двата мъже чуха акцента ми", казва Андреев.

Полицията в Норич разследва нападението.

Коментари Напиши коментар

205

Анонимен

преди 1 месец

До 198
Повечето български ганиюве и говниюве ходят на работа но качеството на отработеното е с прочутия ГАНИЮЮ_ГОВНИЮЮЮ стандарт който не може да се скрие!

204

Анонимен

преди 1 месец

До 204

Има но не се полага на българските хронични ганиуве-шубета! :))))))))))))))

203

Do мислети хубави4ко

преди 1 месец

OKO za OKO /ZYB za ZYB викаш, ама тва е старозаветния принцип.
****
E ima i nov princip
OKO za DVE/ZYB za CHINE