95

Анонимен

преди 3 години

Отивам в пенсионното в Германия за справка. На перфектен английски обяснявам на служиителката че не говоря немски и моля ако знае английски да говорим на английски. Тя продължава да си лафи на немски. Докато не и дадох пенсионния си номер и не видя че вземам 3 пъти по-голаяма заплата от нея. Да видиш как бързо проговори на английски и изведнъж почна да се отнася учтиво. Не били расисти а?

94

Анонимен

преди 3 години

първото ми впечатление пристигаийки на хиитроу беше : "Това Индия или Пакистан е?? " . В uk със сигурност уважават повече *** от колкото източно европейци.

93

хм,

преди 3 години

за съжаление вече и в България могат да те пребият необезпокоявани само защото си българин... и за тази липса на уважение към нацията освен умелата външна и вътрешна политика в последните 20тина години донякъде сме си виновни и ние.

92

BLnoM

преди 3 години

Не съм бил в UK, но си мисля, че животът на източноеропейците там не струва нищо. Третират ги като роби. Някакъв мръсен местен *** ще ми прилага британски расизъм , такова унижение няма никъде другаде...

91

Анонимен

преди 3 години

Ми ако беше готина и засукана мадама, друго щяха да и правят, ама на.

90

Gordon Freeman

преди 3 години

Между другото подочух Шепърд и приятелчетата му от ЦРУ и Васил Божков (G-man) и Симеончо да си говорят: Тая страна тука с кръв я превзехме с кръв я потопихме на дъното с кръв ще я пуснем. А Хърбърт Уелс се смее с "Война на световете" и им каза : Правите си сметката без кръчмаря господа!

89

Анонимен

преди 3 години

Мисирките ще попитат ли хунтата, какво мисли по този въпрос? Едва ли!

88

!

преди 3 години

Какво прави в ВБ. Разни плюещи по ЕС комунисти винаги някой им е крив. Защо много хора магът да изкарват европейски пари и тук особено хора от поколението на умните и красивите дори и таксиметровите шофьори. Да се прибира и ако е кадърен и тук може да изкарва добри пари.

87

Анонимен

преди 3 години

Ама иначе ние сме в мониторинг за правосъдие и вътрешни работи, нали? Това ли са високите стандарти на вътрешните работи на центъра на света? Заг убен яци!!

86

Ханс

преди 3 години

Английските таксита с бронирана преграда между шофьор а и пътниците и ако не беше слязъл да се прави на мъж, нямаше да яде бой. Мисли си тъпия бакшиш че може да се *** с клиентите си като в България, ама изтеглил късата клечка !!!

85

Анонимен

преди 3 години

Welcome to UK!!!

84

Чикиджи йово

преди 3 години

Бой бой докато му омекне главата.Бай *** сигурно му е говорил на "***".Видите ли българин в чужбина или бягайте със 100 или му начупете канчето ,винаги има за кво

83

Gordon Freeman

преди 3 години

В доклада на Страстбург и Хага пише така: Българите ни приеха много топло и много ни се радваха, но подозираме, че ни гледат с очите и съжденията както следва: "Тия добре платени момчета и момичета, гледани свободно, глезени свободно и хал хабер си нямат тука какво меле стана през последните 30 - 40 години. Айде дано направят нещо, ама надали! Поговорката "Гарван, гарвану око не вади май важи и за тях" Ама да не ставаме лоши пророци де:Този който се е бил и победил чудовища се е превърнал в тях!

82

Gordon Freeman

преди 3 години

В заключение един българин ни научи на фразата: Разграден двор. Това означава, че стопанинът го няма и съседите и гостите и просяците и всички си правят каквото искат в резултат на което националната и етническа принадлежност на културата и цивилизацията Българи е в много сериозна опасност особено от факта, че те твърдят, че много харесват европейските народи, но смятат в момента, че те се държат повече като мародери, крадци, обирджий, престъпници - използват и дума "айдуци" - върл рецидивист!

81

Gordon Freeman

преди 3 години

Допиши си в доклада: Освен, че забелязахме, че близо една осма от населението на страната от данните през 1989 не е между живите и понастоящем се намира в новите гробищни паркове и непочиваща в мир, защото лицете Сакскобурготски е живо, установихме също така, че някой райони от страната буквално са обезлюдени, а друга една осма от населението на страната работи като евтина работна ръка в Европейският съюз и целият свят. Установихме голям брой чужденци закупили чрез фирми големи площи от страната

80

Тодор

преди 3 години

Англия е едно скапано място.Като дойдеш си мислиш,че всичко ще се промени когато започнеш прилична работа...но уви...съвсем скоро разбираш,че не е точно така.У нас си е рай и само който е бил тук си дава ясна сметка за това.

79

Анонимен

преди 3 години

Европа ке падне.

78

Анонимен

преди 3 години

А защо не го попитате тоя пребития в Англия за кой гласуват!?? Е щом гласувате за харизматичния ще стоите в изгнание цял живот и бой ще ядете! И ония в Чикаго са същите гласоподаватели, пък после дъщерите им изчезват

77

Анонимен

преди 3 години

Британци пребиват европейски гражданин! Срам и позор за Европа!!!

76

Kubilay

преди 3 години

Затова ни е трудно в чужбина. Живял съм в Германия и никъде не казвах, че съм българин. Етнически турчин съм, и като такъв, имах много повече опции да се защитя от такива, ако се наложеше. Разбира се, това на турчин в Германия може много трудно да се случи. За секунди ше дотърчат останалите и на тези града ще им се види тесен. Така са и сърбите, да не говорим за кавказци.