155

Разтревожен поданик

преди 3 години

А Семейството принцове и принцеси как е?

154

Анонимен

преди 3 години

Тоз ром е излазъл от колата да им се прави на мъж и момчетата го поступали, ко толкоз...

153

Анонимен

преди 3 години

Човек, който слиза от колата, за да се бие с двама, не е за жалене...

152

Анонимен

преди 3 години

Тези, които не могат да понасят източно-европейски акцент са учили-недоучили (като тези дето цъкат минуси тука) и с промити мозъци. Никога не са чували за Ялтенската конференция, когато Източна и Централна Европа бяха пожертвани и дадени на Сталин. А хората от Източна и Централна Европа са с монооого по бисок коефициент на интелигентност IQ от онези.

151

Анонимен

преди 3 години

Англия ако беше на континент,нямаше да оцелее.Рим я държи с един легион 300 години.После гали,Франки,викинги.В Средновековието водят граждански войни с по 300-400 души армии.Най-голямото им постижение е пиратството,робството и заразяване на цветнокожи.Заселниците в Америка ги правят криви.Заобикалят среща с Наполеон.Първата Световна провал след провал.И във Франция,България,Дарданелите...Та така...Островът-спасител.

150

Додо

преди 3 години

Хайде сега, с интерес очакваме поредното предаване по антибългарската, антихристиянска Нова Телевизия героизиращо поредното семейство англичани, заселили се в Българско село и чувстващи се като феодали!

149

>>>>

преди 3 години

До >>>>...Тъй ли? Написах четири писма/оплаквания до най-големите инстанции (за които въпросното лице не подозираше, че зная как да намеря информация, адреси и телефони) и за един месец получих обаждане, че ми възстановяват сумата за лошо извършена услуга плюс демонстрирано неуважение в присъствие на клиенти.

148

>>>>

преди 3 години

Не е само Англия, където хората с акцент са третирани лошо. Понякога получаваш лошо обслужване и насмешка. Местното население, обикновено учили-недоучили, те обиждат и те третират пренебрежително. Миналия месец това се случи на мен. Но аз имам гръбнак и дадох добър урок на един, който си мисли, че всеки клиент с акцент може да се третира без респект и не добре извършена услуга. Тъй ли? Написах четири писма/оплаквания до най-големите инстанции (за които въпросното лице не подозираше, че зная как

147

Генерал Вазов

преди 3 години

Англичаните могат да се правят на велики и да завладяват територии като Тамбукту и Свазиленд.Един път сме се сбили с тях и резултата е най-голямата загуба на английската армия за единица време.54000 мъртви за три дена.Само преди 105 години.Как да ни обичат,като ги правим за смях пред цял Свят?!

146

Неизбежно

преди 3 години

Скоро на този остров ще останат само робите.

145

Анонимен

преди 3 години

Ами за какво е слизал да си изяде боя?

144

Анонимен

преди 3 години

Do 148.Kakva pregrada ,kakvi pet leva? Govorish gluposti!!!

143

Толериз Евроатлантик

преди 3 години

Расюсчеееее

142

Зверски българин

преди 3 години

*** и Йода са били при една и съща даскалка по "родна реч". Е да, ама Йода не се е цанил за журналист.

141

ХФ

преди 3 години

Black lifes matter! Пазете ги душичките мили.

140

Наблюдател

преди 3 години

Това е то Европата. Разни черни и тарамбуки да ни бият и убиват из Европата.

139

Руския

преди 3 години

Европейско щастиеРавенство и розово бъдеще

138

Тонката

преди 3 години

Ето ви я Европа, нормалният свят, обратното на азиатската *** и още там каквото си лаете редовно:):):)тази Европа нито ви харесва, нито ви иска, дори за слуги:):):)

137

Смешници

преди 3 години

До ПенкаПенке,Пенке..ингилизите са дали стотици учени и писатели на планетата Земя и на човечеството.Направили са стотици открития за развитието на човешката цивилизация.Владели са половината свят .И това една шепа хора в сравнение с населението на земята.Създали са САЩ,Австралия,Нова зеландия,Канада,Сингапур,Хонг Конг,ЮАР ..И да ги наречеш невежи и прости ..при положение ,че най-добрите университети в света са в Англия..А ..висшите българи още си честитят банятя и ходят да акат вън.*** си.

136

Но Рич

преди 3 години

Не случайно английските таксита имат здрава преграда между шофьора и пътниците . Знаят си стоката . А нашия шишо тръгнал с личната кола да ги вози . Че и смело излиза срещу двама да се разправя . Хората там се бият , да не е като у БеГето . - Ела ми ве, ела ...... - Малее ,като дойда .... Ади ела ве мишок... - Моли се да не идвам , ве *** .... и тъй чак до сутринта .