847

Ликвидират Българите

преди 3 години

Вчера на пресконференцията може да видите ясно обсебване на всички ползвани от терористи са ликвидация на БЪлгарската нация начело с рекламирания БОрисов...Терористите на власт и техните съучастници вкл министри са блокирали тотално раждаемоста на БЪлгарките в БЪлгария и чужбина.участват в нагло престъпни схеми за ограбване на над 300 000 000 000 живи лева от народа и препирането им през партиини фирми вкл по тн МЕГА ПРОЕКТИ..

846

Анонимен

преди 3 години

Радев доказа, че е съучастник в направата на пошлите аудио и видео компромати за Борисов.Позор за този президент !

845

маде ин Булгари

преди 3 години

Бокьо! Всички сме зад теб! За да те изритаме на изборите!

844

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 946! А за... ? БКП е забранена със закон на 05.05.2000г. за политико- криминалното си управление! За да си спаси кожата и да остане във властта , се преименува в БСП ! Всички от партията БКП-БСП ,не мислиш ли, че трябваше да бъдат в затвора, дори нещо по-вече, да са в лагерите които те построиха на времето и избиха много невинни хора! Кой предлагаша България да стане 16-та република на братския СССР, това се нарича национално предателство ! Майката столетница !!!

843

Анонимен

преди 3 години

Началник на НСО е селския *** Радев, пита се кой е измислил тази постановка.

842

Анонимен

преди 3 години

Затънали до гуша в л.....,а как миришело на рози....

841

Анонимен

преди 3 години

Виждат че с избори не става и айде с постановки, само че народа не е ***.

840

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ДОЛНОПРОБЕН ЦИРК!Едно време така се кълняха във ВЕЧНА ВЯРНОСТ в БКП!Това е пълен тъ пизъм, какви са тези комсомолци кълянящи се във вярност на Борисов??? Борисов да не е Тодор Живков или Чаушеско?Да се смееш ли да плачеш ли?

839

Анонимен

преди 3 години

Някой си е поканил момиче на повикване, тя го е снимала, а после ще търсят виновни? По-добре да не търсят защото още нещо може да излезе. А това с пачките с купюри по ? 500 не е никак случайно. Имаше специално изявление на виден европейски банкер, че банкнотата от ? 500 е банкнота на мафията, защото е най-тънка и най-лека и в определен обем може да се събере максимална сума ако банкнотите са по ? 500. Това води след себе си мисълта, че тези пари са рушвет или рекет? Може би ежедневната или дневната взятка? Но за съжаление в България няма орган или институция, които да се заемат с търсене на ис

838

Анонимен

преди 3 години

Елементарна постановка, до тази спалня имат достъп много хора, срещу определена сума можеше и някой младеж с белезници да вържат и снимат. Ето това е гнусната парти БСП и нейните олигарси.

837

КРАТУНЦИЙ

преди 3 години

РАДЕВ ЛИЧНО КАРАШЕ ДРОНА ВИДЯХ ГО СТРЕЛЯХ ГО С ПИРАТКИ .....АМА НЕ УЛУЧИХ....

836

Анонимен

преди 3 години

типично по комунистически, все някой др.му е виновен

835

=j11

преди 3 години

Уважаема г-жо Цветанова,Моля обърнете внимание на статията по която работите и под която е името Ви.Пълна е с правописни грешки!

834

Анонимен

преди 3 години

ИВАН ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ПО 288ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКСИ С БОРИСОВ ДА ДЕЛЯТ ЕДНА КИЛИЯ

833

seira

преди 3 години

"...И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни."Йоан 8:32"ДРУГАРЯ" БОРИСОВ?!ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ!НАРОДЕ!!!!!

832

75

преди 3 години

Господин Тиквун, когато ще бягаш, да не забравиш да вземеш със себе си останалите Мутри на България,митко очите,кваземодо-ангелкова,свинеткова, пъпеша,и останалите 240 ***.

831

Анонимен

преди 3 години

О С Т А В К А !!!

830

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

829

Анонимен

преди 3 години

Ало, огорчения, чувам, че шефовете ти от Вашингтон не били никак доволни от последните ти изцепки и скоро ще те уволняват. По-добре избягай в Южна Америка със зграбеното преди да те разчекнат.

828

Хе,хе!

преди 3 години

Явно на следващите избори Радеф ще се яви яхнал дрон. Комунистите винаги искат да яхнат някого - я кон ще яхнат, я дрон ще яхнат ! Така правят в началото , после чхват целия народ и пада едно яздене...... , до следващата национална катастрофа !