947

Анонимен

преди 3 години

Защо огорчен?Бесен!Тъй трябва да пишете тукъ! Нъл тъй пишете тука

946

Ама

преди 3 години

Много червени клакьори се събрали тука, много нещо..... пууу, отврат !

945

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатаС какво сте запозната не знам, но със сигурност не и със Закона за ограничаване на плащанията в брой. Всички суми над 10 000 лв. или равностойността им в чужда валута се плащат само по банка. С пачки борави сивия сектор. Нз колко са истински снимките, но на тях имаше поне няколкостотин банкноти по 500 евро. Можеш ли да смяташ дали това са повече или по-малко от равностойността на 10 000 лв.? А, и пистолет. Така, между другото.

944

Ердоган

преди 3 години

спира мигрантите , а не Герб! Турция ги пуска към Гърция защото имат конфликт. Борисов тотално преиграва , че и си вярва!

943

ЛЕВСКИ

преди 3 години

Пишман генерала е едно голямо......

942

69

преди 3 години

Генерала е номер 1

941

До ДалечнатаЗастава

преди 3 години

Браво! Обичам те! Много добре го каза!

940

do 995

преди 3 години

Вервайте си, царски и отрочета...лошо нема, той Господ още малко ще ви чака....може би. Проблемът на ЛЪЖАТА и при Гьобелс и въобще винаги, във ВСИЧКИ ВРЕМЕНА е, че в един момент куклите, повтарящи механи4но като папагали репликите на кукловода, вземат, че САМИ започват да ВЯРВАТ НА СВОИТЕ ЛЪЖИ. И така приемат ЖЕЛАНОТО за ДЕЙСТВИТЕЛНО. НО-о-о-0 това ВЪОБЩЕ Н Е Е ТАКА....внимавайте, защото:ТОЙ каза:"По думите си ще бъдете съдени и по думите си ще бъдете ОПРАВДАНИ."За Небесното царство, говоря

939

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Стана страшно ... касата на БКП се опразни , защото всички спонсори са в панделата. На онзи колекционера на монети му взеха строителният бизнес , после талончетата и накрая спука гума ... :) И мен да ме отрежат така и аз ще бъда бесен ..

938

Анонимен

преди 3 години

Цецо гледа от балконКорнелиа язди бел конРадем щрака един дрона Боре облечен в балкон...край на на АЕЦ Белене54437

937

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Става изключително досаден с това непрекъснато вайкане и все другите му виновни.Само той смята ,че е облечен в снежно бяло,а реално гащите му изцапани на едно място отвътрешната страна.Всички ,които имат поне малки когнитивни и аналитични способности разбраха,че той задържа развитието на страната.Може да се отбележи,че многобройните му правителства,бяха правителства на застоя.Само с усвояване/крадене/ на средства от фондовете на ЕС,няма как да се върви напред

936

Анонимен

преди 3 години

Сретен е зюрукнал шо по-голем отпрасвач е земал хонораро да трепне Борко по ахналседалката с буркан бертолетна сол

935

Анонимен

преди 3 години

Сал на Борето ръчичките му чисти.останалите отпредИ нещо пипат, чешат драпат уретрените органСъ

934

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Като гледам май няма изненади ... това се очакваше. Все едно гледам филма Наркос :)))) 1:1 :))) Но истината е че няма по голям от държавата. Даже и на Пабло Ескобар му видяха сметката ... :)))

933

...

преди 3 години

И Сретан те дебне в храсталака. Той помни.

932

Запозната

преди 3 години

Ам кой ви направи пътища да не газите в калта. Кой ви санира блоковете. Кой дава коледни добавки и повиши заплатите. Благодарение на ГЕРБ цялото ми семейство работи държавна работа.

931

Анонимен

преди 3 години

в НОРМАЛНИТЕ ПАРТИИ ИМА КОНГРЕСИ И ИЗБОРИ НА РЪКОВОДСТА. В СИК, ВИС И ГЕРБ няма.

930

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатаАМА КОЕ Е ТОВА СИЧКОТО ДЕТО ГО ПРАВИ?

929

Запозната

преди 3 години

Що да няма пари човека. Изкарал си ги е.Ако не е г-н Борисов да съм напуснала България. Толкова много направи за нас. В държавната администрация съм от много години и такъв човек не съм виждала друг.Поклон пред него! Оная работа трябва да му целувате за всичко де прави!

928

Анонимен

преди 3 години

Аз по-голям компромат от това към ГЕРБ да се присъединят Лъчо Мозъка, Певски, Биков и Гърневски не мога да си представя. Най-големите компромати са си автентик продакшън мейд ин Банкя.