Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се зарече, че никой няма да го спре да приключи преговорите на влизането на България в чакалнята на Еврозоната.

Според него атаките срещу него в последните седмици са именно заради това, защото ако сме в банковия съюз „никой няма да изнася куфарчета навън“.

Целта еда ни смачкат психически, а след това ще ни положат и физически. Да, притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега и как ще спя. Човек има своето лично пространство, как така ще ме снимат, докато спя“, скочи той, след като се появиха негова снимка от спалнята му.

„Извадихме  България от една орбита и я пратимхе директно с новите самолети в истинската евоатлантическа общност и от тогава се роди омразата към нас - много якра и много силна“, отсече той.

Борисов е убеден, че именно заради успехите на властта, тя е подложена на атаки.

„България се справи единствена си миграционната криза, запазихме българите, Бългаия от това което се случи в целия ЕС. Продължаваме да поучаваме писма от мои колеги как се справихме с коронавируса. Имах разговор с председателя на Европейския съвет  България да получи може  би най-много пари в следващите месеци, още не е сигурно, но и днес заявихме, че като на бедните и изостанали през годините ни трябват парите за кохезията, за  конкурентоспособност, за зелената сделка“, изброи той успехите си.

Като плюсове на правителството на ГЕРБ Борисов отбеляза и енергийните и инфаструктурните проекти.

„И какво получаваме – компромати, манипулации и аз всеки ден предупреждавах за това. В учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат или два, трябва да е такъв, че да отвратиш този, който го гледа за себе си. Да ме снимат в спалнята, защото това показва, че всичко е нагласено и то е правено преди около една година. То оставаше само да има и едно малко момче до мене и щя да се хвърля тука“, направо коментира премиерът.

„Нали сме демокрация, има избори, колко избори спечели ГЕРБ – всичките, не избори не могат да ни бият, това което правим е за 100 години напред. Заради това режат, монтират, правят, струват има цели звукозаписни студия. От едно мое изказване се подрежда, правят, струват. Тук са хората, които 20 години са с мен, те да кажат дали са ме видели да пия,  пък камо ли да завалям. Негодници такива“, ядоса се Борисов.

"20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата", допълни той.

Според него президентът Румен Радев също атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

„Наричат ни хунта, диктатори, а се леят от сутрин до вечер компромати за нас, ние сме жертви, не инициатори, за кой друг излезе, чия друга спалня излезе, даже не знам защо ме снимат завит, да ме снимат гол, аз спя гол, сравняваха ме като бях главен секрета на МВР с Чък Норис“, коментира още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase