101

Анонимен

преди 3 години

Каква е истината за пачките по 500 евро в нощното шкафче?Любимият купюр на мафията - по 500 евро.

100

Истината е, че

преди 3 години

Народът си харесва Бойко и затова вече 10 год. му гласува доверие, за ужас на крадливата шайка от Позитано 20 !

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМисля че народът не харесва нито комунистите от БСП, нито тия от ГЕРП и ППБатака

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен104 Сигурен ли си,че народът харесва националните предатели-комунистите от БСП,които служат на интересите,на друга държава? Върни се в историята и виж,какво са сторили на държавата ни.А се гордеят със стогодишната си история?!Ужас!

97

Анонимен

преди 3 години

Без милост,свалете имунитета на президента и го дайте на прокуратурата,Борисов. Руският агент Геумен Радев отиде твърде далеч.

96

Анонимен

преди 3 години

До ХахаАз пък НЕ гласувах за Радев, нито за СИКаджията!Ха сега де?

95

Хаха

преди 3 години

Гласувах за Радев.. но с това четене на листчетата на Нинова ми падна в очите... тази жална за власт жена... НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ПАРТИЯ И ТВЛЕВИЗИЯ... камо ли държава..

94

Валентин

преди 3 години

До АнонименНа некаква си анонимна гнус нещо и било писнало и го надраскала тук. *** кой се интересува от капризите на анонмния ***, бе ? Ей! Ае, марш у свинарника , обратно ! Не ти е мястото между хората !

93

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от тази излишна институция,писна ми от този на снимката и трите кифли около него.

92

Анонимен

преди 3 години

Няма по голяма смет от президента. *** който го командва любовницата. И за една с....а и даваше апартаменти.

91

Тодар Правешки

преди 3 години

Моля ви гусин президент, вземете разрешение от генерал Решетников най-после да направите партия, че нямам търпение да видя Парламента на България без народен представител на БКП, пардон, БСП!Навремето агент Гоце опита да откъсне сериозен процент от Партията, но не му се получи, така че във Вас ми е надеждата!Дерзайте!

90

Анонимен

преди 3 години

Ако ГЕРБ беше хунта , повечето *** щяха да са изчезнали до 10 минути. Защото не знаят демокрацията на комунистите и как пращаха инакомислещите в лагери да мрът. Та така за хунтата.

89

Да бе

преди 3 години

Играе си на президент човека !

88

моч

преди 3 години

"Първан Симеонов: Президентът Радев опитва да играе най-сложната игра в политиката"Единствения категоричен и безспорен успех на Радефф е разделението на нацията и старателното , последователно и упорито разпалване на напрежение , вражда и омраза сред хората.Дори агент Гоце в опитите си за реализация на "Голям шлем" и всичко следващо от него не си позволи да си играе с огъня.

87

Олд

преди 3 години

До ООООХ...Ако си мислиш че летящия мишок може да направи нещо за народа си голям наивник.

86

моч

преди 3 години

"Първан Симеонов: Президентът Радев опитва да играе най-сложната игра в политиката"Опитва се , опитва се , колкото и да се опитва си остава като футболист с вързани крака - ръкомаха , вика , призовава и с това се изчерпва участието му в мача.Ние чуваме приказки съчинени от съветници и сиви кардинали , които преди това са стриктно редактирани от Деса , Йотова ,Нинова и заръчани от Решетников и т.н трети държави , чиито интереси са вредни и пагубни за България и Българите.

85

търтей

преди 3 години

Радев тотално обезсмисли и срина тази и без туй никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се злобен безделник и антуража му ?

84

Анонимен

преди 3 години

"Интересни снимки на Борисов публикува сайтът Афера"В "Афера" вече от 1 час не може да се влезе, интересно защо?

83

Анонимен

преди 3 години

По крадене, искаш да кажеш...

82

:)

преди 3 години

Боко напълни Чекмеджето с евраци. И офшорките напълни. Но трябва да остане във властта, за да го пазят милиционерите. Единственият проблем е Кьовеши. А съм чувал, че пустата румънка е сериозен проблем.