121

ББ

преди 3 години

До Факти кой ви вярва...има чичко гугъл/проверете къде е учил Радев/,Президента ни спечели уважението на американските пилоти с професионализма си,докато той рискуваше живота си да пази границите ни,вие ни "застраховахте",приемахте закони написани ви от Божков...менДовци,секретарките ви с къщи за милиони ви са насили куфарчета...колко бизнесмени,учени,доктори имат къщи за милиони...секретарката на бойко има...ама Радев бил "лошият",защото не можахте да го подчините и уплашите...

120

Абе

преди 3 години

Опитва се да играе с топката, но нещо само авто-голове си бележи !

119

Хунтата

преди 3 години

Хунтата на г-жа Лъжа , Фуражков и сестра Галева иска да продължава с кражбите. след като хванаха спонсорите - Василев, Банев, Божков, Ветко, Миню сега няма пари за комунистите.

118

Анонимен

преди 3 години

Слави какво ще предложи? ПРОСТОТИИ на кило? В негов стил? Радка пиратка? Или нещо подобно, което му е мило от детството Му?Не мога да си го представя да свърши нещо читаво. Ще е като досегашните, но малко по-зле.Решението е - партиите да следят за работата на специалисти (експертите), но не в сегашното им качество. Сега е смешка...

117

Анонимен

преди 3 години

Здрасти каунье!За кфо шъ си пишеме таа вечер?Най-умния да каже! Оти другите сте млогу фрости...

116

Електра

преди 3 години

До Р.Радев-балалайкаХа ха ха, Кауня ще се хване скоро за палците...

115

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

114

Анонимен

преди 3 години

Почвам да харесвам оня амбрияж, предишния... МЪКА!!!!Що ли гласувах за тоя?!

113

Анонимен

преди 3 години

По-неприятен президент не сме имали - жалко мрънкало!

112

Факт

преди 3 години

Само този сайт остана да дава форум на българите ! И затова е добре да кажем , че Радеф сътворява най-великия цирк в една държава от Европейския съюз - управлява дрон , за да следи какво прави министър-председателя !!!! Та кой европейски държавник ще погледне от днес България с нормален поглед ??? Този клоун , Радеф , загроби държавата ни съвсем !

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Народът харесва чалгата.

110

Анонимен

преди 3 години

Радев се опитва да продаде България на руснаците, а с комисионната да избяга в Америка.

109

АМИ , НОРМАЛНО Е...

преди 3 години

РАДЕВ Е НЕКАДЪРНИК...И ТО ДОКАЗАН!НСО-Е АГЕНТУРА НА РАДЕВ БСП-Е ВЕЧЕ С 12%....СЕГА ПАК ШЕ ПОЧНАТ НОВИ "КОСТИНБРОДСКИ ПРОСТОТИИ" ...СЪС СИЛНО ЧЕРВЕН ПРИВКУС..ХА,ХА,ХААААААААААА....ЗАЩО ЛИ , НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН...??!

108

Анонимен

преди 3 години

Комунистите удариха дъното,с няколко автентични снимки и монтаж с парии злато...Много нескопосан монтаж. Обаче,случаят е много сериозен и прокуратурата трябва да се намеси. Както се разглеждат съмненията на беглецът Божков,така трябва да се разследват и тези на премиера. Това е удар срещу държавата. На Румен Радев трябва да се свали имунитета и да бъде даден на прокуратурата.

107

izh

преди 3 години

Kукла на конци и мозък с една гънка от фуражката. Злабен , подъл и българомразец - абе общо взето - комунист

106

Пурко

преди 3 години

Много интелигентно скроена статия. Леко, леко четка читателя и го напътства да се насочи към все още не скроения Отечествен Фронт, където каменистите ще бъдат болшинство и грабнат ли властта, пак до кривата круша ще ни водят, но не би, четем и се смеем на селската хитрост от статийката. Колко стомни за вода счупихте, зер.

105

red rubish

преди 3 години

Пълен *** е този радев. Да си подава вече оставката.

104

Анонимен

преди 3 години

Мафиотите, перачите на пари, терористите и данъчните измамници събират банкнотите от 500 евро, защото те са лесни за укриване и транспортиране. Това става ясно от доклад на Националната банка на Италия.Цели 6 милиона евро се побират в торба за съхранение в нощен сейф, а 10 млн. евро - в 45-сантиметрова кутия за депозит в сейфа, обяви централната банка във вътрешно проучване, с което разполага Bloomberg News.

103

Койчо

преди 3 години

Когато видя първан на снимка с тази брадичка и тихо да нашепва целия се надървям

102

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да бъде разследван ,има ли нещо общо с този дрон и снимките. Като пред това,му се свали имунитета. Това е нападение срещу държавата.