141

Диагноза

преди 3 години

И какво стана ся - фураж.ката Радеф запали прожекторите и всички видяхме , че най- наглите държавни далавери са в Президентството ! То е някакво гнездо на овъргаляни в противозаконни действия служители, начело с държавния глава ! Тоя холгъзник потопи България на най-тинестото дъно ! Явно той е блатото на България !

140

чeкиджията

преди 3 години

с големите yши ще му бият шута в момента, в който бият шута в гз на крушевската *** :)

139

Анонимен

преди 3 години

радеф вече загуби играта, която сам започна срещу законно избраното правителство.Долу радеф!

138

Русенец

преди 3 години

Предател!

137

desi

преди 3 години

защо президента ще е виновен, като властта си е в ръцете на други още преди да се появи Радев..? Той е добра опозиция, защото има различно мнение и това винаги ражда добри идеи, за които могат да схавант за какво иде реч! Смяната на бласт не е добра идея ще дойдат нови ненаяли се и ще започнат и те с номерата си, атова не е добре за народа, ама изобщо !

136

Балалайка

преди 3 години

Да, президента се държи като този руски фолклорен интструмент. Дрънка, дрънка, дрънка и вдига шум. А това с дрона издава недоразвитостта му. Останал е на ниво тинейджърски заяждания. А пък новата му супруга му приляга идеално, като тормози нсо-то да карат в насрещното, за да си вземе роклята от магазина. Не мога да се сетя за нещо положително да е извършил този човек, откакто застана на поста Президент.

135

Много е просто

преди 3 години

*** и ограничен човек като Радев не може да играе сложна политическа игра !

134

Доктор

преди 3 години

Борисов отдавна трябваше да изпепели заразното червено гнездо на "Позитано" 20 ! Това гнездо ни докара тоя миризлив чорап на главите , който ежечасно руши и имиджа , и сигурността на държавата. Загубихме много време да търпим безобразията на червените за.дн.и.ци и България изостана много ! Гешев трябва да мете по-интензивно !

133

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев предаде България!

132

Анонимен

преди 3 години

да взема аз да вляза в политиката, освен да искарат ч съм *** друго няма кво да извадят на показ и да простка съм :D

131

Диагноза

преди 3 години

Че той бил много сложен човек тоз прецедент,бе ! Къде събра толкова сложност под мазната фу.ражка ? Гледаме анкети с около 20 000 души , в които българските патриоти имат 3 пъти по-малко поддръжка от Чалгаря на републиката !!! Комунистите вече са на 4-то място и изчезват.(което е доброто днес ). Също и "десните демократи" са вече около кюстендилската слива , сестра Галева. Циркът в България ни хвърля по клоните и первобитната пустиня ! Последствието е - нова национална катастрофа !!!

130

чичо Гошо

преди 3 години

До Електра То се вижда кой се хванал за палците,освен теб.

129

Анонимен

преди 3 години

Президентът е "виновен" за бедността, корупцията и сделките с бизнесмафията понеже от него не зависи нищо, няма власт и не може да освободи от ДДС никой от бизнеса и не може раздава държавни пари на този и онзи!

128

Анонимен

преди 3 години

Радев е кремльовски *** и нищо кремльовско не му е чуждо...

127

ХХ

преди 3 години

Надявам се, че никой от тези 3 мата няма да гледам в продължение на 4 години. Ченге , Чалгар и онова нещо недоразумението от БКП , даже не мога да й кажа името ..

126

ХМ!

преди 3 години

*** СТАТИЯ А ОЩЕ ПО *** КОМЕНТАРИИ ИЗРЕДИХА СЕ ВСИЧКИ ТАКИВА ОТ ГЕРБ ДА ПИШАТ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ГИ ПИТАМ АЗ АКО ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПИШЕ ЗА Б.Б.ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА КАКВО ЩЕ ПИШАТ НО НАЛИ СА СИ МАЛКО.Т.....ЧКИ ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАТ ПАК - ГОРКАТА НИ БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА КОИТО НЕ РАЗЛИЧАВАТ ДОБРОТО ОТ ЗЛОТО ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ МЛАДИ /а всички минуси са блокирани/

125

Радев не е интересен

преди 3 години

По-интересно е какъв е моралният багаж на ония, които гласуваха за него. Вероятно малка част от неговите избиратели са заблудените, но е сигурно, че голяма част от тях са без съвест и далеч от българщината. бг.

124

Българин до ББ

преди 3 години

Сричкоговорещият е завършил училището в село Долна Митрополия и никакъв авиационен университет в САЩ, а курсове, като други български летци! За английския му по-добре да не говорим, четиригодишната ми внучка го говори по-добре. Немският го няма, а руския "владее" като всеки българин. Този "полиглот" има много сериозни проблеми с българския, така че, по-добре да спрем с хвалебствията! Bye-Bye!

123

Радев е на хранилка

преди 3 години

Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

122

ББ

преди 3 години

тоя с дрона по една случайност...комуниста," приятелят" на русия,рискувал живота си безброй пъти в защита на България...завършил Авиационният университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база "Максуел"...простите американци,владее английски,немски и руски езици...вместо да си има офшорки и чекмеджета със злато и евраци...пич е,не е удобен и все го чернят,обича България и Българите...това е важно за мен...вие си плюйте тролчета и агенти на ДС и чужди служби