29

Grigor

преди 3 години

До До 1Това, което правят е подкрепа от държавата. При разрастналата се пандемия по цял свят е ясно, че навсякъде е кризисно, както и че финансовите пазари са потиснати. А когато целта ни е присъединяването ни към чакалнята, това е основателно. След бъдещото ни влизане, тези акции ще си бъдат изкупени обратно от банката, пък и заедно с лихвите! Което какво означава - плюс за държавата!

28

Анонимен

преди 3 години

Много крадливо момче

27

Рашко

преди 3 години

Всичси знаем, че тоя сайт е на Цеко. Какъв обективизъм очаквате от слугите на Цеко?!!

26

Анонимен

преди 3 години

Как лъжете само и правите начетения народ който е от 30 години в ЕС на ***, а всъщност сме наясно повече от вас за тези процедури! Нямало държава която да е влезнала преди тези 10-години! Я пак смешнико! Тоя кът вождът си *** и неинформиран. От ЕЦБ казаха преди дни, че чакалня ще видите с вождът през крив макарон, ти какво подаваш не ги иве... Те на бандити не искат да наливат милиарди евра и после да чезнат като димка невидимка и да дърпат и тях в калта като единна валута и пазар.

25

Божана

преди 3 години

Тази сума не е кой знае колко голяма и по никакъв начин няма да ощети никого, нека да ви припомня за едни милиарди, които Борисов изхарчи през декември миналата година, тогава никой не реагира. Сега поне има смисъл - ще ни приемат в чакалнята на еврозоната, от което ще имаме само позитиви.

24

Анонимен

преди 3 години

С уверение не вярваме. Трябва да се заклеят на майка и дете.

23

Влади Говнанов

преди 3 години

На Влади Говнанoв и другите ли бузки са му така тлъсти като тия на лицето?

22

Анонимен

преди 3 години

е как :) просто даваме 200 млн. за акции, които струват 100 млн. не е е държавна помощ, това си е директна форма на корупция

21

Българина

преди 3 години

Това е същото като КОНТЕКСТА БИЛ ДРУГ! Има помощ ама не държавна! Баааси наглите бещастници. Да пукнат дано и те и децата им! Вечно българина не бил разбрал, явно материала е само *** *** и ***. Емиграция е единственото решение.

20

Красен

преди 3 години

Според правилата на Европейската комисия в случаите, когато държавата участва при равни условия и има поне 30% частно участие, както е случая с аукциона на права за акциите на ***, това не е държавна помощ, а е форма на инвестиция!

19

Анонимен

преди 3 години

акциите са купени на двойно по-високи цени, въпроса е разликата от близо 100 млн. къде отива, и на какво основание ще се отпишат тия пари от БВР, за мен лично това, ако не е корупционна сделка, здраве му кажи ;)

18

да,да ама не

преди 3 години

Първа инвестиционна банкаДвама министри го говорят тук на този сайт - цензура! ПАРАНОЯ!

17

Анонимен

преди 3 години

До ТониСамо се заблуждаваме, че сме готови за чакалнята на ЕЗ, при положение, че държавата покрива дисбалансите на някои банки.

16

да,да ама не

преди 3 години

Ако е вярно, че ББР купува акции на *** /***/ на цена двойно спрямо борсовата: това значи какво21.Държавна помощ за ПИБ2.Изкупуване на *** от държавата?3.ББР отписва от активите си разликата между покупната и борсовата цена.4.Друго...Някой наясно с финанси, борси и банки да ни открехне, щото аз се загубих в обясненията на Владо Горанов и Емо Караниколов!Според тях всичко било "цветя и рози"!Дали?!

15

Анонимен

преди 3 години

И после някои викат, че сме имали демокрация и капитализъм :DКакъв капитализъм бе, брате? Някой има предприятие. То е губещо. Ако не е близък до властта - фалира. Ако е близък - властта му поема мизериите с държавни пари, а печалбата си е за него. Какъв капитализъм има тук?

14

Тони

преди 3 години

До АнонименНе само, че не е забранено, а в момента заради пандемията много държави от ЕС го правят.

13

ха-ха-ха

преди 3 години

не било компютри, а компоти, та не било държавна помощ, а засилване на капиталовите буфери?! Да го питам Горанов какво точно е наливането на пари от държавана банка в частна, ако не да се оправи баланса на закъсалата банка с 200 мил. свежи пари?!

12

Борисов лекенцето

преди 3 години

миналата година Борисов даде на заден за еврото:"Докато няма абсолютен консенсус увереност по темата за еврозоната няма да насилваме влизането ни в чакалнята щом има притеснения"Сега банката на Пеевски закъса за пари и веднага стана приоритетЯвно Цеко Минев е добър олигарх - съсипва не само морето с бетон ами и планинитеСигурно и такса спокойствие си плаща щом Влади Г. така го брани.

11

Анонимен

преди 3 години

Когато министрите,во главе с шефа им ви казват нещо,погледнете първо откъде изгрява слънцето.

10

Анонимен

преди 3 години

На тоя на снимката вервате ли му?