49

Анонимен

преди 3 години

Както забелязват трезвомислещите всичко е точно-50 процента за джоба на.....,като всички държавни сделки,купувания,вземания както искате ги кръстете.Де е оня юнак с 10-те процента в началото на демокрацията и икономическия растеж-изглежда като "юноша бледен"

48

Крис

преди 3 години

Добра инвестиция за държавата. Трябва ни възможно най-добър достъп до Еврозоната, а това решение е ценен ход, може би един от малкото на този кабинет. Все пак основната роля на ББР е да подпомага МСП, а именно *** е най-голямата банка, която ги кредитира, така че за мен това е положителен тласък напред и за бг бизнеса, и за вложителите в *** и най-вече за всички българи, които искат да сме в Европа, а не в СССР.

47

Анонимен

преди 3 години

Ето къде се подъряват нашите пари на банки милионери милиардери а с една дума нашите хора

46

Анонимен

преди 3 години

няма да, държавата национализира загубите на една отдавна фалирала банка, тоест всички вие плащате а шефчетата на банката ще лапнат още по някое милионче. супер сделка горанов , за такава отиваш в затвора в повечето държави.

45

Георги

преди 3 години

Само че нали знаете,че Горанов не краде за себе си.И българина се радва и възхвалява .....

44

Анонимен

преди 3 години

средна цена на акция за последните 3 месеца 2,35 лв. а държавата дава 5 лв. за 40 млн акции, какво да коментирам повече, 106 млн лева пладнешки грабеж ! даже вече не се и криете Горанов, и да прав си, това не е държавна помощ, това си е чисто и просто корупционна сделка

43

Анонимен

преди 3 години

тоя на снимката става все по-бузест със всяка изминала секунда

42

Добри

преди 3 години

Добрата новина е, че има държава, която в такива моменти, като застане зад частния сектор, умните хора определят това като публично-частно партньорство.

41

Българина

преди 3 години

Добре като няма съм готов да продам 20 пр от всичкуте мои фирми на държавата веднага на двойна цена! Без това да е помощ. Такива мошеници само бесилото ги оправя

40

Rumyana

преди 3 години

До АнонименНегативизъм, негативизъм и пак негативизъм. Това българинът е интересно създание... Успокойте се малко и вкарайте малко трезва мисъл, стига с този "хейт", както се казва на чист български език. Благодарение на точно този ход, рейтингът на банката ще се вдигне и следователно и в международен план - това е добре за нас. Не знам дали си давате сметка, но *** е най-проверяваната банка в България от всички възможни европейски надзорни институции. Според мен *** е най-подходяща!

39

Анонимен

преди 3 години

Този се е омазал с кафяво до ушите ! Неслучайно Тиквата го вози навсякъде с него....

38

Русия

преди 3 години

Фъшкистската хунта пак ни обяснява, Ко сми видяли,чули и разбрали.Няма къщи за тъщи, няма Суджук, нямало хотел, а подпорна стена, Арнаудова с къща за 1 млн. Али Ваньо, не сме чули правилно.Последните 10 лета калинкити на Калинката Бойку ни обясняват как черното било бяло.

37

Калейко

преди 3 години

Не плащайте данъци на това крадливо правителство!То раздаде парите ви на олигархията!

36

alex

преди 3 години

До ЧиновникАко не влезем скоро в еврото както се очаква, пак ли червените ще са виновни, че с МОИТЕ пари се финансира банката на КОЙ

35

Анонимен

преди 3 години

Това е като укрепителната стена - няма хотел с асансьор на 4 етажа, но ще има укрепителна стена под земята!

34

Анонимен

преди 3 години

До *** вееее ЗВУЧИШ СВИРЕПО, В СЪЩОТО ВРЕМЕ СМЕШНО- Я ВИЖ КАКВО ПРАВИ ДРУГАРЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ, ЗАМ ПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА- 1995Г1997Г- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ, НЯМА И 2 ДЛ- БНБ 12.МАРТ 1997Г 1 ДЛ- 2965ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3ДЛ, КОЛКО ЛЕВА ПЕНСИЯ СА ПОЛУЧИЛИ ХОРАТА КОИТО СА СЕ ПЕНСИОНИРАЛИ В ТИЯ "УСПЕШНИ" ЧЕРВЕНИ ГОДИНИ- ТА КАЗВАШ КОЙ ДА МРЕ....ТОГАВА ОКРАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ЦЕЛИ ПОКОЛЕНИЯ РАБОТЛИВИ БЪЛГАРИ СЕ РОДИХА СЕГАШНИТЕ НИ НАЗНАЧЕНИ МИЛИАРДЕРИ- ЗАВЪРШИЛИ ПУЦ И ЦУРК.

33

Чиновник

преди 3 години

Червените *** скачат като ужилени всеки път, когато се прави нещо в полза на България. Тези *** мислят само за интересите на Русия, които винаги са били ПРОТИВ България.

32

Рашко

преди 3 години

До избирателЗащото е двойна, виж калко се търгуват акциите на банката на борсата и по колко се продаваха на търга 2.5 лв срещу 5 лв.

31

Мрете вееее

преди 3 години

Както винаги матриала не е разбрал и чул, това не е гласът на ББ, или Банов, тези инициали в тефтерчето не са тези които си мислите, признанието на Танева бил друг контекста, а Стената на Алепу си е стена не хотел. По нагла шайка не е била на власт след 1878г когато държавата купува дял от твойта фирма на двойна цена не помощ, то подкрепа!!!

30

избирател

преди 3 години

Защо на двойна цена?