69

Анонимен

преди 3 години

Българска Банка за т.нар. Развитие е държавна! Създадена е с основна и единствена идея да преразпределя финансови ресурси, постъпващи по евро програми и да подкрепя малки и средни предприятия! ББР не е инвеститор и няма вменени по закон функции да спасява кухи дружества! Докога...ще ни правите на *** господа...

68

Миро

преди 3 години

Абе няма никаква държавна помощ. Това са изисквания на ЕЦБ и сделката си е законна от всякъде

67

ГЪДЮ

преди 3 години

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ДОПЛАТИ 60 МИЛИОНА ПЛЮС 160-ТЕ НА ДЪРЖАВАТА,НАЛИ ТАКА? АМИ АКО ТОЗИ НЯКОЙ СЕ ОКАЖЕ БОЖКОВ ИЛИ НЯКОЙ НЕГОВ ЧОВЕК??! ТОГАВА БОЖКОВ ЩЕ СТАНЕ ОРТАК НА ДЪРЖАВАТА,НАЛИ ТАКА?? НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е И МОЖЕ ДА Е ВСЕКИ С 60 МИЛИОНА В ДЖОБА.

66

До 73

преди 3 години

Първият път за да спасят банката наляха "само" едни 900 милиона от нашите пари,а ние се усмихвахме и възхвалявахме Бай *** и се.

65

До народа

преди 3 години

Вие за 200 милиона ли сте бе? Веднъж вече спасихме *** с народни пари,сега за втори път ще и помогнем с парите на данъкоплатците. А съсобствениците милиардери крадат и се отчитат на който трябва...а народа да плаща.

64

Антонов

преди 3 години

Това е една разумна и напълно преценена инвестиция. Също така ще има още по-добър контрол от надзорните органи - все пак в капитала на банката участва и ББР, която е държавна.

63

Ахахаха

преди 3 години

Боко ги е дал от дго0ните си, нали?Това са държавни, НАШИ пари. Собствениците на *** са със суперлуксозни имоти в цял свят, а ние ги подпомагаме с НАШИ пари.

62

Анонимен

преди 3 години

Владко сигурно пише даржавна помошт, но иначе от финанси разбирал, така ли казвате?

61

Анонимен

преди 3 години

Е тия двете момчета се доиграха. Те тука настъпиха мотиката Влатко Бездомника и Емо Фурмата. Гответе се за Бай Ставри момчета. От него всичко, даже и вазелина....

60

Анонимен

преди 3 години

Владислав Горанов, тново сух от водата.Но рано или късно ще излязат следващите SMS-и, за които той гордо ще заяви, че няма какво да обяснява.

59

сминдух енд чесън

преди 3 години

Значи *** може ,КТБ не може.

58

Todor R

преди 3 години

Банката за развитие и без това няма къде да си вложи парите, тъй като кредитиранито е спаднало в момента, и е намерила добра инвестиция.

57

Анонимен

преди 3 години

A kolko procenta e uchastieto na bg darjavata pri razpredelejieto na pechalbite i zagubite v kombinata s tasi banda?

56

Анонимен

преди 3 години

Тоя с фурмите сега в Нова тв ,и лъже и маже за тия 120 милиончета за ***

55

Хари

преди 3 години

На прага на влизането в Еврозоната това би било риск ....

54

Рашко

преди 3 години

До ВладимирВладо, ти щом разбираш от икономика, би ли споделил, ти лично колко акции на П,.ИБ си купи, на цена два пъти над пазарната? Ако не си купил, защо?

53

Анонимен

преди 3 години

E, za klosharite ot levski i cska e 100 procenta.

52

Владимир

преди 3 години

За тези, които поне малко разбират от икономика, Горанов е напълно прав - така ще се укрепи управлението на търговската банка и освен това финансовата система ще стане по-стабилна!

51

Рашко

преди 3 години

Владко Горанов, това онова момче ли е, дето не може да си менажира финансите, за да си плати наема, но му възложиха да финансира бюджета на цялата държава. Евала!

50

Анонимен

преди 3 години

тез приказки как ще богатеем в еврозоната са пълна глупост. Особено след месеци икономическа криза, Европа е затънала в дългове още повече. Гроб искат да опапат резерва