287

анонимен

преди 3 години

Вече това НЯМА КАК ДА СТАНЕ!-:) Щом Америка ги е приела вече,Заробвайки ги и ДОКАРВАЙКИ ГИ по Американските земи КАТО РОБИ!.От лицемерие НЯМА КАК ДА ГО СТОРИ ВЕЧЕ! Ще наруши "правата" им като "граждани" на САЩ! Вдяваш ли? Мърдане няма! -:) Ножа има 2 остриета! Няма как само "едното" нали?! -:) А и през вековете.Така са се омешали там "черно" и "бяло" Та е твърде късно за "логическо мислене"! -:)

286

Джо

преди 3 години

Който забрави историята е обречен да я повтори

285

Притиснат

преди 3 години

До анонимен 294: Ти внимава ли в час по история га ви преподаваха за турското и византийското робство? Как к'ва е връзката, бе? Айде всеки на бсекиго да се разсърди и да руши и прекроява историята!

284

От САЩ

преди 3 години

В САЩ комунизмът се надига със страшна сила и скорост. Време беше и САЩ да вкусят от "красотата" на комунизма. Чичко Шорош потрива доволно ръце...

283

Лумпани с пумпали!

преди 3 години

Що не протестирахте когато иранците, китайците и руснаците бяха гонени, недопускани, клеветени и обругавани като врагове на Америка?! Що не съборите и мексиканската стена?! Лумпани с пумпали!А, и върнете ги всичките кафета там откъдето сте ги купили!

282

анонимен

преди 3 години

до 292 Имаш ли мъни.Ходи където искаш бе момче!Ама каква е връзката Ти в темата в която участваш?! -:) Я пийни една ракийка и не Ни губи времето с глупостите си! -:)

281

Киро Брейка

преди 3 години

То туй по-страшно от ковидо, бе!

280

Притиснат

преди 3 години

Ами че то по тази логика сите българи не трябва да ходят на море в Гърция и Турция, защото и те бая са ни...потискали!

279

помнещ

преди 3 години

Това което ще напиша тук сега.Убеден съм че много малка част от четящите тук ще го разберат! През годините на"студена война""Изтока и Запада". Американските граждани бяха облъчвани от "политиците"си! Колко лош бил Социализма!И когато вече той падна.Грацданите и едва сега видяха че"царете на демокрацията" която им се натрапваше са БИЛИ ГОЛИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!-:)Нещо подобно като ситуацията в БГ сега! Ако " БСП" излезе от парламента утре.Др Борисов ще го последва съдбата на " Колумб в Америка!-:)

278

помнещ

преди 3 години

Самата Америка злорадстваше че Социалистическият лагер след 1989 г падна! И те САМИТЕ СТАНАХА"ГОСПОДАРИ"НА СВЕТА?! Абе ок амааа,се оказва че и при " КАПИТАЛИЗМА"Нещата ИЗОБЩО НЕ СА БИЛИ ЧИТАВИ! На времето изобщоНЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАХМЕ ОТ КАПИТАЛИЗМА!Едва след 1989г до днес през годините. Помнещите българи разбрахме.Че В АМЕРИКА НЕЩАТА НЕ СА ЧИТАВИ НИКАК!Един голям"лозунг"." ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ВСЕКИ"Не върши вече работа господа ИМПЕРИАЛИСТИ ОТ САЩ!-:) Има и трезво мислещи Американци!-:) Ще си го отнесете!

277

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Делото и значението на Хр.Колумб е неоспоримо.Прави четири морски експедиции от Стария,към Новия свят под флага на испанската корона.След неговите географски открития,светът се променя и става по...малък и обозрим.На неговото име са кръстени 14 града,планина,плато,реки в Северна Америка,държава в Лат.Америка и др.обекти.Не се гаси туй що не гасни.Съвремените...варвари е време да се озъптят.

276

помнещ

преди 3 години

Верно ли?Ти да видиш-:) Като човек живял,видял и помнещ социализма много преди 1989 г.Помнещ събитията когато дойде на власт СДС.Си мисля толкова години по късно.Че самите Американци в момента.Ги сполетява нещо подобно което се случи в Европа след 10 ноември 1989 г!!Тоест преди 30 г! Започвам да си мисля вече,че има някакво САМО ОСЪЗНАВАНЕ на населението там! Прекалената "демокрация" която им споменаваха всеки ден Техните политици.Се оказва че НЕ Е ИСТИНСКИ ЧИТАВА А?! -:) Тепърва ще берат ядове!

275

Макето

преди 3 години

Сите знаят че Ристе Колумбовски е найдил Хамериката!Ристе да ти .... и откритието!!!

274

Иван

преди 3 години

Като гледам коментарите на повечето хора тук, разбирам защо Колумб е тръгнал на запад.

273

Психодиспансер

преди 3 години

До 275: толкова глупости си написал за робството, за цивилизацията и за много други неща, че сам не знаеш какво искаш да кажеш. Ела в нашето заведение малко да се полекуваш.

272

Анонимен

преди 3 години

Превърнаха един Рецидивист в "светец", сега остава да го канонизират!А, младото афро-американско население остава да последва житейският му пример!САЩ е поредната империя в началото на своя Залез...Нищо ново под слънцето!

271

Koe

преди 3 години

А после в България се сърдят, че били събаряли комунистически паметници... кое е сега варварство и кое цивилизовано?

270

Анонимен

преди 3 години

Това вече е повече от п. ростотия! В кой век е живял Колумб? Ще съборят ли египетските пирамиди, строени са от роби? Боже, прости им! Те не знаят какво правят.

269

Араб Обама

преди 3 години

Искаме да катурнем и Бай Дончо Тръмпа, затова ви пуснахме кьорФишек вирус Ковид-19, с любезното участие на нашия добър приятел психо-пат Били Гейтс! В момента наблюдавате мейдан Флойд-20, щедро спонсориран от ЦРУ агента ни Джоро Сорос! Отгатнете,какъв ще е следващият ни демонократично-филантропичен жест към вас, защото ние учтиво настояваме, от 7.8 млрд да останете само 500 млн управляеми био-синтетични хюманоидни роботи, по-голям брой не са ни необходими при нашия технократски Нов Световен Ред!

268

Анонимен

преди 3 години

Простотията , особено нашенската, е във възход.