7

Анонимен

преди 3 години

Геноцид е да, ама благодарение на Колумб се изживяват като най-великата нация, за сметка на коренното население, което ги е хранило и поило, а те за сметка на това са изклали или натикали в резервати. Иначе баш тези, протестиращите, щяха още да се катерят по дърветата и да хрупат банани

6

Разбрахме

преди 3 години

Някои много се гневят на това, че прадедите им са били очовечени от по-напредналите в развитието си белокожи събратя.Само че потомците на очовечените кой знае защо не се отказват от благата на цивилизацията, създадена от белия човек и използват всеки удобен повод, за да се награбят наготово с плодовете на тази цивилизация чрез метежи и гарбежи. Не им стига това, че им дават блага наготово, защото социалните помощи са все пак лимитирани. Потомците на очовечените искат да си грабят безнаказано!

5

Анонимен

преди 3 години

Колумб не е стъпвал на нито един сантиметър днешна територия на САЩ.Той открива антилите и малко от Колумбия.Болни мозъци.

4

Анонимен

преди 3 години

Муахахаха...черните съвсем са изтрещели- геноцид имаше само срещу индианците навремето, а черните трябва да се благодарят на Колумб, че едно време белите са поробвали дедите им и са ги карали в Америка, защото сега нямаше да живеят в САЩ стойностен живот, а някъде из джунглите на Африка.

3

Анонимен

преди 3 години

тия отвъд океана съвсем изперкаха!

2

Анонимен

преди 3 години

Тия съвсем взеха да изпушват!

1

Браво!

преди 3 години

Браво. Ние трябва да бутнем *** и всички съветски простотии!