191

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименне Бойкохулствай,скъпа!Толупа е ЕДИН,да се свети мас..пардон,Името му!

190

Анонимен

преди 3 години

Такива, като пРоСтоТо /80 % и ***/ са по-еФтини от чиповете.

189

ПроСоТо

преди 3 години

иначе за "чипирането"..:-Интересно,но някакси за него е споменато в Писанията.Разбира се там е споменато като "Знакът на Звяра",на дясната ръка,а който нема тоя знак нема да може да "купува и продава"...Демек,ще стане тотално контролиран от "Държащия софтуера".......Много неща в Писанията ни изглеждат..да не използвам думата..ВКЛЮЧИТЕЛНО и на мен,но...как така придобиват "осъвременяване",ако са.."изсмукани от пръстите щуротии"?Не трябва ли най-после да се вгледаме по-сериозно в тях?

188

Анонимен

преди 3 години

Целта на чипирането е да отпаднат книжните пари и не само това. Парите ще бъдат само електронни. Който не слушка ще му бъдат спрени мангизите във виртуалната електронна карта. И няма да може да си купи нищо.

187

Анонимен

преди 3 години

Смешното е, че тези които се страхуват от "чипиране" са хора които не заслужават да се "чипират".Ако бях мултимилиардер и имах възможност да контролирам хората чрез чипове, за какво ми е да "чипирам" некой *** в българия, бих искал да контролирам учените, не *** незавършили 8-и клас.

186

Анонимен

преди 3 години

До ФилософА пък Гьобелс е казал, че "Всяка лъжа повторена 100 пъти, става истина."

185

Анонимен

преди 3 години

Aбе за намаляването на населението....... Вие не мислите ли,че сме прекалено много(хората)? И какво се плашите като 95% от българите имаме по 1 дете,а две са многочленно семейство."Брат*ят*а" са със 7,8 деца,бразилци,африканци с по 10-15,американски католици,реднеци,хилбилита с по 7-8. Всички бедни и нискообразовани държави са с 10тина деца. Китай няма ли нужда от редуциране? Сигурно ще бъда изтрит за няколко минути.

184

Анонимен

преди 3 години

В днешно време наука и факти вече нямат никаква дозателствена стойност, важното е да имаш голяма уста и полиран мозък, за да крещиш до припадък. Въпроса е там, че когато преминем една критична маса от сектанти и натрупана простотия, ще настъпи срив и тогава ще настъпи голямото отрезвяване, но пък на много ще им излезе буквално през дупетата.

183

ПроСоТо

преди 3 години

мисля,че старческата деменция го е натегнала тоя.И това никак не би било необичайно!..-След толкова ОПРЕДЕЛЕНО ИНТЕНЗИВНА УПОТРЕБА на мозъка и интелекта му,нещо,което е безспорно,няма начин да не дойде АМОРТИЗАЦИЯТА.А дали тя ще бъде фатална ЗА НАС,..предстои да видим..Все пак с неговите пари човек може да прави каквото си иска..БЕЗНАКАЗАНО..

182

да побърза

преди 3 години

трябват чипове, като гледам постовете. всъщност чиповете ще включват защита за хората които са чипирани! а останалите 5G ще ги изпържи!

181

Анонимен

преди 3 години

Билчо си е платил за статиите по всички вестници. Вчера в Bild Гармания.

180

Философ

преди 3 години

Дори всяка лъжа носи малка порция истина.Марк Аурел

179

Анонимен

преди 3 години

"Когато имаме ваксина ще е нужно 80% от населението да се ваксинира"-от текста

178

Скептик

преди 3 години

Защото много скоро активите на Бил Гейтс, Илоин Мъск и много други щеса в ръцете на Блак лайф матер. Гледай и се учи. В Южна Африка след издаването на власт на АНК. Ха-Ха-Ха.

177

Анонимен

преди 3 години

Защо Бил Гейтс да не подмени чиповете на комунистите. Би било благородно начинание от човек милеещ за човешкия род.

176

НЕКОЙ

преди 3 години

На този свят няма човек, който да прави нещо даром, да дарява без да получава. Наблюдавайте внимателно визионера Гейтс на следващото сборище в Давос. Убеден съм, че ще опита да представи визия за още по-голяма гадост.

175

До 178

преди 3 години

Абе това е Бил Гейтс, бе! Колкото е по-богат, толкова е по-добър, благороден и духовно извисен. Той е божество и всички трябва да му се възхищаваме, обичаме и да цъкаме с език пред необятния гении. Ако не е той, човечеството да е измряло от болести досега. Бил е нашият спасител. Бил, чипирай ме навсякъде, най-вече ме чипирай от отзад, толкова си неустоим!!!

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"активното мероприятие" ковид деветнайсе или кови-окови.

173

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора ги мързи да мислят в по-глобален план, защото са коне с капаци и стават единствено за бачкатори. Медията им казва, че Бил Гейтс е добър, и те вярват. И се започват едни подигравки, един присмех. Избиват го на политиканстване, защото това е максималният им капацитет - САЩ срещу Русия. Дайте факти, контрааргументи, вдигнете левъла. Не се дръжте като необразована тълпа от Средновековието, присмиваща се на човека, който им казва, че Земята и кръгла и се върти около Слънцето.

172

до 25

преди 3 години

абе пак е по-добре от "последен модел танк" на теглен буксир по време на парад.