211

Анонимен

преди 3 години

Чипирането няма как да стане с инжекция.----Да, това са измишльотини. Но всеки имунизиран сам ще си сложи чип - имплантат под кожата, когато забранят да се влиза в летища, кина, молове, училища без чип. Технологията NFC я има навсякъде. Това е бъдещето на зомбираните простосмъртни.

210

Анонимен

преди 3 години

"които сме копували уиндосите"кОпувал си чушки от пазара........смена 8 ти е много на теб.

209

Бил Гейтс

преди 3 години

Вече убих 409000, а дори ме напушва на смях като се сетя колко милиона още ще умрат като почна да ги чипирам.

208

Анонимен

преди 3 години

Чиповете отдавна са ви в джобовете под формата на смартфони. Направиха го така, че сами да го поискате и да не се усетите. Другото е прах в очите за отклоняване на вниманието.

207

Анонимен

преди 3 години

"Петицията е набрала скорост,но тукашните *** сякаш онемяха."Не пр0 с т а к.......единствено твоята глуупост е "набрала скорост".Знаеш ли колко "петиции" има и как/защо биват публикувани на тази ПРАВИТЕЛСТВЕНА страница?

206

Sata NATO

преди 3 години

10 млн души си умират нормално на всеки два месеца. За едно десетилетие шеомрът 600 000 000 души. За няколко десетилетия - приблизително 2 000 000 000 души. 10 000 000 от 2 000 000 000 са таман 0,5%.

205

Анонимен

преди 3 години

Парите са крадени от нас, които сме копували уиндосите на завишени цени. Това му викат спекулация.

204

Анонимен

преди 3 години

Чипирането няма как да стане с инжекция. Колко малък трябва да е този чип че да премина през иглата. Чипа не се състои от един транзистор. Даже нано елементите са голями за да преминат през иглата на спринцовката. Така че тези конспирации да си ги за, врът на едно тъмно и мир, изливо място.

203

ПроСоТо

преди 3 години

що се отнася до "Благотворителната дейност на фондацията му",преди година се опитах да разбера за какво става въпрос...та там ясно беше декларирано кой може да получи финансиране...Е,Основните "ресипиенти" на виндусдоларите му бяха от сорта:-"Програма за изследване на репродуктивния цикъл на лъвиците в Саваната"....Идете там и се убедете!..сега сай ориентирал към двукраките земноводни...

202

Анонимен

преди 3 години

Ти ни мож са меря с меня бре сельооу.

201

ПроСоТо

преди 3 години

та:-Намери са един тарикат,който ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е *** и ИЗПОЛЗВАЙКИ ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ ДРУГИ ГЕНИИ ПРЕДИ НЕГО,успя да МОНОПОЛИЗИРА далаверата!!!!!..-Признание-ДА,НЕПОДСЪДНОСТ-НЕ!!!!..........Но,такъв е "Светът на капитализЪма"-.....Някаква бегло подобие на МУТРОФАШИЗМА у нас........Вива дон Толуп!

200

Анонимен

преди 3 години

Хей пРоСтоТо.......виждал ли си вечерницата през нощеска?P.S. В кУмсомолск на амур се вижда най-добре.

199

ПроСоТо

преди 3 години

и понеже *** амбицира:-Виж какво,надъхано безпросветно:-ти наясно ли си КАКЪВ ПЪТ ИЗВЪРВЯ науката,докато се стигна то "виндосите"?-Кой създаде ТЕОРЕТИЧНИТЕ основи на ДВОИЧНАТА математика?..Знаеш ли?-НЕ!-Кой ,КОИ работиха да създадат процесорите-микро и макро чипове,които се прилагат в компютрите?-НЕ!-Кои сътвориха ТЕХНОЛОГИЯТА,позволяваща да се конфигурира каквото и да било електронно устройство?-НЕ!-..И другата ЦЯЛА АРМИЯ от НЕИЗВЕСТНИ гении..?-НЕ..Но:-Намери са един ТАРИКАТ,който

198

Анонимен

преди 3 години

До 208 от 196Разпозна ли се?Не се притеснявай, никой няма да те чипира, щото *** за зеле не става от теб.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До 10 Това заслужава внимание.

196

До 196

преди 3 години

Що бе мойто момче , не си завършил 8ми клас? Да не ти се прижени? Или просто си разбра че не е за тебе тая работа

195

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименстава,но ше требе да плата и на тоя,дето и измислил химическия молив...към кого да са обърна?..-Към теб-представитела на "Химически молиФи ООД"?

194

Анонимен

преди 3 години

"Власт извън времето и пространството, власт равна на божествената"Такива, като теб умишлено НЯМА да бъдат чипирани......не забравяй хаповете.

193

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименмалко уточнение,скъпи:-Неговия "собствен джоб" е пълен БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС-които сме платили за "изобретението" му!БЕЗ НАС в джоба му ще дрънкат само некви центове!!!!!..Та:-ДА УВАЖАВАМЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ НА МОНЕТАТА!!!!

192

Анонимен

преди 3 години

Не става въпрос нито за чипове нито за пари, а за упражняване на колосално влияние над човечеството. Не е въпроса да следят всеки отделен човек, а човечеството. Власт извън времето и пространството, власт равна на божествената, но може би с обратен знак.