171

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми форумци, моля ви първо прочетете внимателно статията и тогава пишете каквото и да е мнение. Интересувайте се и четете преди да обиждате инакомислещите. Не става въпрос нито за чипове и за пръв път не става въпрос за пари, а за упражняване на колосално влияние над човечеството, каквото има само божество или прототип.

170

Анонимен

преди 3 години

До 10Да, ама ако е преведени с translate ...

169

Един конспиратор

преди 3 години

Двеста статии в защита на Гейтс и нито един сериозен контрааргумент. Приятелят на педофила Джефри Епстийн и на сатанистката Марина Абрамович. Верваме ви!

168

Анонимен

преди 3 години

Именно, щом опипват почвата да ги правят задължителни, щом върви кампания по манипулиране на общественото мнение, значи не е чиста работата. И да не са точни крайните цели в конспиративните теории, хората усещат че има нещо гнило .. никой не вярва вече нито на институции, нито на политици, нито на медии .. това е крайния резултат от активното мероприятие "корона вирус" ..

167

Анонимен

преди 3 години

За това направиха батериите да не могат да се махат, за да знаят всичко за теб по всяко време.Ако тоооооолкова ти е зор, може да си носиш една торбичка която е фарадеев кафез ... сам ще ти я направя, ако не можеш...

166

Анонимен

преди 3 години

Има хора сънуват кошмарни конспирации. Страшното е, когато станат истина.

165

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Самото намерение за задължително ваксиниране, носи мирис на гнило и съвсем друга цел.

164

Анонимен

преди 3 години

До 140И? В смисъл, д Ане си мислиш, че преди 50 години си бил неоткриваем имолтаен, особено за службите?

163

Анонимен

преди 3 години

Колко хора излязоха и казаха, че когато едно нещо се пусне за обща консумация към масите то вече е съществувало в продължение на поне две десетилетия, но е било засрекетено?Точно нула, пине от легитимни зиточници, а не от бакшиши.

162

Анонимен

преди 3 години

До доцентКой те кара да правиш каквото и да било. Ти си тарикат, ше намериш някой доктор дето да ти завери, че си се ваксинирал въпреки, че не си, точно както си си платил за десетки други неща. СтанАхте всички много примерни граждани изведнъж.

161

Анонимен

преди 3 години

Леле, доста *** е впрегнат да брани опорните точки .. доста повече от обикновено .. да БГ е велик мисли само доброто на всички .. муахахаха колко сте жалки ..

160

доцент

преди 3 години

До О.Уайлд Какъв ти е проблема. Носи си маската и се ваксинирай. Защо искаш и аз да правя това. Всяко мнение и гледна точка трябва да бъдат уважавани.

159

Анонимен

преди 3 години

Да *** са тия дето вярвали в конспирации, другите оФФце дето повярваха и вярват на цирка с "опасния вирус" са много по-умни ..

158

Анонимен

преди 3 години

А някой пита ли го вярно ли е, че неговите деца нямат нито една ваксина? Интервюто щеше да приключи на момента..

157

dmx

преди 3 години

А защо не похарчи част от парите си да лобира за по-високо данъчно облагане на милиардери като него и така хем ще има повече за обществени каузи, хем ще може да си почива повече и да си гледа живота и внуците?

156

Искам чип

преди 3 години

Започва ново световно движение "Искам чип, голям чип" първите 1000000 чипирани ще го получат с бонус $1000. Побързайте!

155

Бакшиш

преди 3 години

Форма на интелект е да знаеш това, че не знаеш всичко. Защо има индивиди тук, които си мислят, че ние простолюдието сме наясно с това колко е развита всяка една технология при положение, че за много неща ни държат в неведение? Колко хора излязоха и казаха, че когато едно нещо се пусне за обща консумация към масите то вече е съществувало в продължение на поне две десетилетия, но е било засрекетено? Да си мислиш, че знаеш на какъв етап е една технология, защото си гледат ютуб видео е смешно.

154

О.Уайлд

преди 3 години

Повечето от вярващите в тези конспирации са прочели сигурно 2-3 книги в целия си живот (дано поне една от тях да е Винету), вечер гледат задължително Слави, търкаха билетчета от Нац лотария, докато я имаше (нищо че сега псуват Божков), гласуват на всички избори за една и съща партия, а някои от тях вярват, че Земята е плоска (за нещастие се сблъсках лично с подобни хора, положението е повече от отчайващо). На тези хора все някой им е виновен (от Живков до Гейтс), защото ... така е по-лесно, нали

153

доцент

преди 3 години

Няма проблем 80% от населението да се ваксинира, както е казал Бил цитиран от статията.

152

Селям-джер

преди 3 години

Бил ама ГЕЙ-Т