114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Познавам повече западняци, които са морални и духовни, отколкото българи. Всъщност, голяма част от смеха на българина му идва от това, че е неморален, и може да се подиграва и с най-ужасяващите неща. Приказките ти показват, че със западняци си си имал работа ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Аз просто Ви помолих да ми дадете източника на информацията която споделяте, а не да се пените и да се плюнчите и да ми разказвате приказки за някой ваш познат какво ви казал и какви са температурите в различните географии. Ако нямате данни може просто да кажете, че нямата такива данни. Желая Ви приятен ден.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз съм бил и много по-отчаян"Сигурен съм в това. В България нещата доста се подобриха, дори и най-неграмотните сте намазали от това, въпреки че ревете как е "по-зле":))))))

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Не можеш да четеш и данни. Там има нещо което е сложено в скоби (за индексиране на стойността към 2011 година). Горките.:)))))))

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Може, аз съм бил и много по-отчаян, благодаря за вниманието и че се интересуваш от моята скромна личност. А иначе като оставим настрана моята личност, линк към достоверни данни можеш ли да ми предоставиш, пардон, можете ли ми предоставите.

109

Анонимен

преди 3 години

БВП на Гърция 1970: 13.4 милиардаБВП на България 1970: 9 милиардаИзточници: Световна банка, Уърлдикономи---------Спред графиката на посочение източник и линка по долу, България през 70г е имала БВП 40-50 милиардам тоест пет пъти повече от Гърция.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114 Мога.Първо погледни на картата къде на майка си у ***, се намира Коми. После си представи как се работи навън при -40 градуса денонощно, в мизерията отпреди 40-50 години.Имам познат работил там, който ми е казвал само две неща за престоя си. "Двигателите на камионите се палеха в началото на септември и се гасяха в края на май, за да отидат за ремонт." и "Оживяхме само защото бяхме постоянно пияни."

107

11

преди 3 години

Аз пари за почивка нямам. Така ,че все тая.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Кой може да гарантира данните от Световната банка?Може ли да си по-отчаян от това?Иначе, разбира се, ЦРУ издава всяка година "книга" с такива данни. Отиваш и търсиш по години, хехе. МВФ държи такива данни от 1990 година, по обясними причини. Направи твърдение, опровергах го с данни. Поиска източници, дадох ти източници. Дотук е 2 на нула. Ако добавим към това, че още не си дал сравнение на "стандарта", резултата е 3-0 или както се казва на футболен жаргон "класика".:))

105

Анонимен

преди 3 години

Същите които и СССР ни изплащаше за това, че българи ходеха да работят в Коми.в далеч по-лоши условия от тези в сегашна германия и на запад.А ти от къде знаеш, че българите в коми са работели при по лоши условия от българите черноработници днес в Гернания? Ножеш ли да дадеш източник и интернет линк?

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Същите които и СССР ни изплащаше за това, че българи ходеха да работят в Коми. В далеч по-лоши условия от тези в сегашна германия и на запад.

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знаех, че Германия изплащала репарации на Гърция, като приемала евтинини черноработници от Гърция. А какви репарации изплаща сега Германия на България, защото 2 милиона български гастарбайтери вършат черната работа в Германия и на Запад.Явно доста неща не знаеш. Що се отнася до останалото, явно, че не знаеш и какво означава думичката "репарации", както и това, че изказването ти няма смисъл, тъй като само една част (по-малката) всъщност работи в Германия.

102

Nona

преди 3 години

Не бих си причинила такава почивка,ако и напълно безплатна да е!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Мдаааа. Ама откъде да знаят платените и неплатени тролчета, че опорките, които някой им спуска услужливо, са яко лабави?

100

Анонимен

преди 3 години

Гастарбайтерите в германия бяха като част от репарациите които германия трябваше да изплати на гърците заради ВСВ.---Не знаех, че Германия изплащала репарации на Гърция, като приемала евтинини черноработници от Гърция. А какви репарации изплаща сега Германия на България, защото 2 милиона български гастарбайтери вършат черната работа в Германия и на Запад.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Да. Тъст ми който е родом от някакво кюстендилско село дето се намира на майка му у дивия, в планината, след като получи софийско гражданство, защото работеше в Кремиковци, трябваше да си вади открит лист за да ходи да види родителите си, защото селото им попадаше в граничната зона.

98

Анонимен

преди 3 години

А днес трябва ли специално разрешение за да отишеш при нашите атлантически партньори в САЩ? Или може свободно да се пътува при нашите атлантически партньори в САЩ на които ръсихме предварително милиарди за осем нови 50 годишни самолети, които едва ли ще бъдат доставени някога?

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100А той откъде да знае, когато единствената информация по въпроса идва от опорките които му спускат по разни Фейсбук групи и рушки вечеринки?Той не знае и за гражданството, за това че по едно време трябваше специално разрешително за да отидеш някъде и т.н.

96

Анонимен

преди 3 години

Аз вече го показах, а също дадох и източниците, за насрещна проверка.--А можеш ли да дадеш линк към източниците, или си ги си ги измислил?

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова беше ваше твърдение, тъй че аз попитах с какво е подкрепено то?А вашето, пардон, изинявам се, исках да кажа Вашето опровержение, с какво е подкрепено то?