154

Анонимен

преди 3 години

Гнусните мутри ще брулят мамули това лято ми се струва. И дано да е така!!!

153

Факт

преди 3 години

Потресена съм ! Толкова откровено злобни , негативни и злонамерени коментари. Що за хора сте, ако изобщо сте човеци??? Не знаете ли че тази дива негативност е във вас и се връща към вас??? Никога не бих позволила такъв тип хора да са около мен.

152

Анонимен

преди 3 години

Грапули, едно време прабаба ми посетила Ст. град-Несебър. Още като слязла и веднага 30 човека я наобиколили да и продават риба, рапани, черджета и т.н.Баба ми допълва:"Несебър беше място с трайна безработица, глад и мизерия."Повечето от вас са свикнали цяла зима да не правят нищо. Печелихте лятото пари за целогодишен безгрижен живот. Може да питате някой стар несебърлия да ви обясни, какво е било миналото по времето на вашите прадеди.СКОРО ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ.КРИЗАТА ЩЕ ТРАЕ 19г.

151

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

С радост и удоволствие чета добрите новини от бетономорието.Когато почнат да събарят, ще отида непременно - като доброволец с кирка.

150

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....Глад за мутрите, батеее. Глад и мор!!......Глад и лабут за мутрите, дръти комунисти по черноморието!!!

149

Летовник

преди 3 години

Във Варна запушиха ли кафявата тръба?

148

Анонимен

преди 3 години

И ти си турски Cкъcaняк щом плюеш по българските почиващи. Какво да кажа повече, излишно е...

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Явно никакви западняци не познаваш.:)))))

146

Анонимен

преди 3 години

Какво море, като и десет пандемии да има( да не дава Господ), все същите обирджии са останали! Втори ден, и започнаха оплакванията, да не говорим, след месец , какво чудо ще е. И ресторантите- все същото обслужване, защо да почивам в БГ? Няма плажове и градинки, навсякъде бетон, елате в Св. Константин и Елена, ако намерите къде да постелите две хавлии- като шестица от тотото!

145

до 151

преди 3 години

А Вие кой сте и какво точно имате, Господин Cкъcaняк?

144

Анонимен

преди 3 години

Началото на края ви беше поставено още с бетонирането, миналата година беше страхотно - дойдем там за два уикенда в най-добрия случай, а ваканцията - в Гърция.Съвсем ни изметохте от гнусотията и лакомията си, добро начало със затварянето на хотелите, а догодина започвайте със събарянето.Ще дойдем, като дойдат багерите и изринат бетона.

143

то няма смисъл

преди 3 години

да се ходи на море ,ако с тая мизерия ,къде ти предлагат не ти осигурят твърда зараза

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145Нищо нямате !!1Морето мръсно, на плажа вилнеят мутри, храната отврат, обслужване НУЛА, инфраструктура НУЛА.Абе пълно ШАЙЗЕ !!Само пълен неудачник и без грам интелект може да иде на бугарско мОре.Блатоооо !!Това иматИ !

141

Анонимен

преди 3 години

Ааааа, АнЖулкова нали каза че всичко било "бене" и сезона ще е як..........ХА-ХАГлад за мутрите, батеее.Глад и мор!!

140

Шумно, мръсно, тъпо

преди 3 години

Да бе, ще ходя зорлем да тъна в зарази - в традиционната мръсотия на морето, плажа, заведенията и курортите, сега като бонус и Ковид. Всичкото това срещу много пари - не, мерси.

139

Анонимен

преди 3 години

от българския народ ще получат много малко съчувствие, знаем кой и как си купи тези хотели, като всичко останало у нас.

138

Де факто

преди 3 години

Никой не му пука за новоизлюпените хотелиери и ресторантьори.Пука му къде ще почива добре и се спасява сам. Който е тарикат, ще намери начин да вземе парите на мераклиите за почивка, а който чака милиардите да завалят от небето, ще чака за следващата петилетка.

137

Анонимен

преди 3 години

Същите които и СССР ни изплащаше за това, че българи ходеха да работят в Коми. далеч по-лоши условия от тези в сегашна германия и на запад.---А когато Русия ни е изплащала репарации чрез Коми за това че е загубила войната с България, българите защо са ходели на репарации в Коми при по-лоши условия от днешните миячи и колячи в кланиците на Германия. И тогава ли е имало безработица и мизерия както днес при демокрацията, че българите е трябвало да ходят гастрарбайтери на репарации в Коми?

136

Анонимен

преди 3 години

А ако искаме да се преборим успешно за туристи и доходи, ще трябва да приложим нови актуални критерии и да преценим стратегическите си предимства като държава. Почти нищо не ни липсва, имаме море, имаме плажове(вече понамаляха), имаме хотели, но ни куца откъм обучен персонал, стратегия и ново мислене в туризма.Принципът е ***. Оглеждаш се какво правят другите и ти го правиш по-добре от тях.

135

Анонимен

преди 3 години

Не съм ходил нито в Гърция, нито в турция и нямам никакви намерения да стъпвам там. Камъкът си тежи на мястото.Но...Има доста поучителен опит, който може да се почерпи от там и да се приложи у нас. От коментари и други, които са ходили съм чувал за тънките хватки, които предлагат там и успяват да спечелят клиенти. За гърчолята не се учудвам, защото те са си били винаги угодническа нация, а за турците даже не коментирам каква стока са. Туризмът е постоянна игра на котка и мишка и надцакване.