159

Анонимен

преди 3 години

Леле, направо се въргалям под масата от смях!!!!

158

Анонимен

преди 3 години

Не знам как да се чувствам като белокожа... Миналата седмица група ром-чета и една възрастна ром-ка си изхвърляха два чувала боклyци пред къщата ми-контейнерът беше само на 5 метра разстояние. Направих им забележка, и отнесох куп псувни и няколко хвърлени към мен камъка. Може би трябваше да се чувствам виновна, защото съм възпитана и цивилизована? Чудя, кой ще защити мен и всички, които биват тормозени ежедневно в някои райони на страната? Аман от кривразбрана толерантност!

157

Анонимен

преди 3 години

кога сте виждали расизъм от полицаи спрямо роми? те даже не ги доближават

156

Yoda

преди 3 години

Отнасям се с всеки така, както бих искал да се отнасят с мен.Черни, бели, лилaви, жълти, дебели, кльощави, ниски, дълги - не са обидни думи.Живота на черните имал значение. Що за лозунг е това? А на останалите?Никое живо същество не трябва да умре по начин който видяхме: филмирано, пред свидетели, в центъра на града, задушен бавно от полицай.Уви, такива ужаси се случват.Стига с тези псевдо борци за права и свободи! Ромите си живеят добре. Никой от тях не се е преселил в САЩ или УК.

155

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Горките цветнокожи! Толкова унижения изпитват от векове, така ги тормозят тия лоши бели фашисти... Ама се натискат да живеят в белите държави, не искат да си ходят в Африка!

154

въпрос

преди 3 години

ромите ли ше протестират ?

153

Путин е грозен

преди 3 години

До АнонименНа кой му пука какво ще позволи тоя *** путин....той не е фактор. Хората в Русия са най бедните в света с 200 долара месечна заплата. Горките :(

152

Анонимен

преди 3 години

Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала крак :)

151

42

преди 3 години

Като толкова ги искат да ги изпратят за Щатите без виза и с пакет соц. услуги, тъкмо да се оттървем от тях.

150

da

преди 3 години

Да, неравенство има. Разбирам, че ще се борят за задължения, защото сега имат само права.

149

nikonik

преди 3 години

НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ОЩЕ? Щом САЩ имат проблем, те го изнасят навън.

148

Та кой кой финансира

преди 3 години

организаторите на протеста ...

147

Херо папаза

преди 3 години

До АнонименЩе ходите ли аз да но с друг лозунгт

146

Калигула

преди 3 години

Въпросната огранизация се каза "Феминистки мобилизации", страницата им във facebook има 300 последователя, от които без съмнение, че поне 90% са ботове. Искам останалите 10% да ги гледам live как целуват и мият краката на "ромите" по Витоша, ако не го направят са расисти и ксенофоби.

145

Хюго Бос

преди 3 години

Решиха да си пренесат заразата и тук- гнусна работа.

144

Херо папаза

преди 3 години

До Анонимен Я не обиждай мойта леля Мустафа. Жената Какво е виновна че полицай в нейната родина се се сбил с Гражданин обвинен в престъпление

143

Анонимен

преди 3 години

"неравенството спрямо ромите в България".. брей има надежда, един да се бори за всички нас, да имаме права колкото имат ромите

142

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Чарли, ми като се чувстваш толкова унижен и уплашен и в Америка, и в България, може би е добре да помислиш за емиграция в Африка? Например в Конго! Прекрасна страна, с много икономически възможности за тебе... Ще видиш екзотични места, ще се запознаеш с интересни хора които ще обогатят културно както тебе, така и цялото ти семейство!

141

аман

преди 3 години

Господин Филипс, толкова не разбрахте, че не става дума за цвета на кожата бе, уууууу

140

Анонимен

преди 3 години

САЩ-вън от България,забрана на НПО и съд за сорошките мекерета.