179

Скръндзи са

преди 3 години

Точно така!Ако дадат по 50 лв на участник, шествието ще е многолюдно, защото екзотичните маали ще се изсипят на бул. "Витоша" в пълен състав.Обаче тези скръндзи - организаторите на протеста, дават само по 20 лв и то при условие, че участникът в шествието е пълнолетен! Сега правим пазарлък да дадат по една двайсетолевка и на тези под 18 г., които биха дошли да участват в шествието.

178

Анонимен

преди 3 години

До Полина ТодороваКак точно ги мразят и потискат ромите в България, при положение, че насила ги карат да ходят на училище, насила им дават детски помощи, а те все гледат да се скатаят?

177

Расова хигиена

преди 3 години

Да го направят днес пред Герена.

176

един приятел пита

преди 3 години

А Херото Мустафа няма ли да води цирка с една оголена гръд?

175

Анонимен

преди 3 години

Видяла жабата, че подковават коня, и се наредила и тя. Щом Английските преподаватели са го казали - значи може

174

Waffen SS

преди 3 години

Интересно,коя Юда от общината е дала разрешение за този митинг или просто са им наредили от Козяк.Като допълнителна екстра за изпратели агенти от ЦРУ ,инфилтрирани като учители да промиват мозъците на неукрепналите деца ,а същевремено да провокират безредици

173

Анонимен

преди 3 години

До Поли ТодороваА нещо за лесбийките да кажете, за транссексуалните, за трансвеститите, за двуполовите?Виждам че сте специалистка.

172

българин

преди 3 години

Нищо против *** , но в България *** няма и в миналото не сме имали ***-роби ! Затова техните проблеми НЕ ни интересуват !!!

171

Полина Тодорова

преди 3 години

В сравнение с дискриминацията в България, тази в САЩ си е направо Грижа за човека.Ромите в България са мразени, подтискани с всички средства, държани в крайна мизерия умишлено, за да се купуват и манипулират при избори. Ромите са обвинявани от всеки *** и Пульо за всичко, те са ДИСКРИМИНИРАНИ.Но протести няма.По времето на Хитлер също е нямало.

170

Waffen SS

преди 3 години

До Рамщон ""$$Интересно кои загубени душички ще протестират!?$$""Добре платените НПО-та като:БХК,"Америка ЗАД България"."ЗАТворено общество "както редица други неолиберални и така наречени демократични НПО-та,всичките обединени в едно,изявена антибългарска позиция и изключителна алчност към получаване на грандове.Лакоми са и за средства от бюджета,събиран от мизерните приходи на българският народ.Този народ,които НПО-тата предават и продават с огромна алчност и стръв

169

Анонимен

преди 3 години

Полина Тодорова. Примери за дискриминацияТези контролно-пропусквателни пунктове в ромските квартали и пръскане с химикали разни над махалите само - това хич не са дискриминационна мярка, нееее, грижа за човека са.Но не протестирате нещо, че за ромите се грижат повече. Високия ръст на безработица, високата детска смъртност, съкратената драстично продължителност на живота, масовото зарибяване с дрога, за да е пълна Гето картинката...Събарянето на домовете посред зима, на МИНУСОВИ температури

168

Анонимен

преди 3 години

Ох, коментарите са ужасни. Толкова омраза, презрение, пренебрежителност, ЦИНИЗЪМ:Америка си била изнасяла проблемите навън.Нямало дискриминация.Кажете поне едно от правата, които аз имам, а ромите не.На ромите ако им дадат по 50 лв и те щели да протестират...УРОДЛИВ ЦИНИЗЪМ.И не можеш и да ги докладваш, че все анонимни. Убедени в правотата си анонимни типове.Типажи. ***.Повръща ми се.Освен, че не мога да дишам.

167

Възмутен

преди 3 години

Е сега ще си го получат ***... Обединение на всички френски маси и промоция голям бой на цената на малък!

166

Рамщон

преди 3 години

Интересно кои загубени душички ще протестират!?

165

Анонимен

преди 3 години

За какво неравенство говорите по дяволите? Посочете ми и отпреди, и отсега поне едно право, което другите са имали, а ромите - не. Стига демагогия.

164

Анонимен

преди 3 години

Това не е наш проблем. Това,.че 90 % от престъпленията в САЩ са сътворени от тъмните, както и 80% от катастрофите, също не е наш проблем. Ние си имаме достатъчно грижи за да се занимаваме с американски черни.

163

Анонимен

преди 3 години

Дано да ви е мирно събитието наистина, че тука не е америката, ако ме разбирате.

162

Защо, о Боже?

преди 3 години

Защо допускаш да преживеем и това?По един от емблематичните булеварди на България някакъв пришълец да организира шествие в чест на паметта на престъпник?!

161

Анонимен

преди 3 години

А може ли да си гледа работата този Чарлз Филипс?От колко време е в България и наистина ли не е разбрал как вилнее у нас една част от ромите, също и какъв е процентът от това население, което ние хрантутим, макар че са здрави и млади?Ако имаме държавници на място, Чарлз Филипс ще бъде обявен за персона нон грата и натирен от България!

160

Анонимен

преди 3 години

До въпросАко им платят по 50 лева - и ромите ще протестират.