199

Анонимен

преди 3 години

Който не бере джелезо, че оти на протест.

198

Анонимен

преди 3 години

АМЕРИКАНССКИЯ ВЪЗДУХ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА ПРАД РЕЦЕСИЯ, И ЗАТОВА ПРОБУТВАТ НОМЕРА С КОРОНАВИРУСА. ДА СИ ОПРАВДАЯТ ПРОВАЛА НА УПРАВЛЕНИЕТО В ПОЛЗА САМО НА ОЛИГАРХИЯТА, ВЕЧЕ 40 МИЛИОНА СА БЕЗРАБОТНИ, А ЕТО КОЙ ПРОТЕСТИРА НА ПРОТЕСТИТЕ ИМА И БЕЛИ ХОРА, ГЛАДНИТЕ ГРАБЯТ МАГАЗИНИТЕ ТРЪМП НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН НО И НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ДЕМОКРАТИТЕ НЯМА ДА СПРЕ РЕЦЕСИЯТА, ДАЖЕ ДО ПЕТ ГОДИНИ ЩАТИТЕ МОЖЕ ДА ИМАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИЛИ ДА СЕ РАЗПАДНАТ.Прочети още на: https://dnes.bg/usa/2020/06/05/nov-pozor-za-policiiata-v-sasht-nasilie-nad-myj-na-75-g-tvyrdiat-che-se-spynal.452288#comment-newes

197

Зозо

преди 3 години

Другари до тук ли го докарахме? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Позор :))))))))))))))))

196

еволюция

преди 3 години

Тея па какво се обаждат и то точно в България?!

195

Анонимен

преди 3 години

Контрапротест ще има ли? Ако има шествие в чест на мъртъв престъпник и наркоман, нека има и такова в защита на нормалните работещи хора, които не са престъпници, наркомани и изнасилвачи на социалната система.

194

Тъпанар

преди 3 години

Ама кой е тоя Джордж Флойд? Някакъв дребен американски тарикат. Да, неправомерно убит от местната им полиция.Ами айде - тУрете му там един паметник пред театъра, обЯвете го за мъченик и го канонизирайте и го впишете в българската история като борец за свобода. Ега Ти!

193

Анонимен

преди 3 години

Според мен помаците, не са харесвани, а не ромите.

192

Анонимен

преди 3 години

Ние сме приели ромите и ги обичаме така както заслужават. А тука не палете, що тия наще роми си угаждат

191

Анонимен

преди 3 години

Бих казала, че са най-посещавано то етническо малцинство покрай избори и ухажвано. Имат големи къщи, добре обзаведени. Всеки втори ром е със Златен ланец на профила си във фейсбук. Естествено има и по бедни, като всички останали страни.

190

Анонимен

преди 3 години

Ромите па кой ги търси. Я, не ги дискриминирам, они мене да. Какво общо имат роми и властта в България всъщност. Те си по обичани от бялото население в България от власт имащите. За това говори многото постове които са администрацията, помощи за непълнолетни и многодетни майки, помощите и стипендии те в университетите, постоянно свидетелстват срещу хората, което говори че и се чува гласа, и са в добри взаимодействие с органите на реда. Съществуват клипове, на които наши управници бият кючеци.

189

Право на информация

преди 3 години

Ще ни кажат ли кой разреши това шествие-резил, което не е нищо друго освен обида по адрес на градивните граждани на България, на чийто гръб вегетират над 80% от ромите?

188

Анонимен

преди 3 години

Бойко!Ако наистина си мъжкар, обяви инициаторите на това шествие за "Персона нон грата"!

187

Ром с потник

преди 3 години

Даскале , а в Англо-американското училище ще ни приемате ли да са учим ... как да бирем джилядзу... да са праим на болни за ТЕЛК... да ходим да просим в Швеция... да крадем от бустаните ? Щот то неук не са стои. Е , стои са , ама трябва и някой лев да пада .

186

Умник

преди 3 години

Абе нищо ново от времето на чичотомовата колиба. Мине немине все си ги бият

185

A

преди 3 години

Ами откъде да намерим афроамериканци и латиноси. Да гримират артистите от театрите черни и на протест.

184

Анонимен

преди 3 години

Е нали питахте, къде било неудобрението - ето го! От утре, да с е прекъснат дипломатическите върви със САЩ, донато не спрат с расистките изпълнения ... или и ние става расисте!!!! В смисъл, ако ще сме съюзници с расистите....

183

Анонимен

преди 3 години

И аз съм дискриминиран, и то доста! Няма бял петък, плащам вода, ток, парно, няма безплатни маратонки и Ролекси, трябва да работя, един куп други неща, за разлика от индобългарите и събратята им от палмовите дървета!

182

Ха-ха

преди 3 години

Като нямаме "афроамериканци" :) ...Протеста ще е във Факултето

181

казаХ

преди 3 години

Джордж Флойд и останалите американски преподаватели могат да протестират ЕДИНСТВЕНО пред американското посолство в София за събитията в САЩ.Ако са му много мили ромите в България да иска от посолството си да им издаде визи за САЩ.Какви са тези своеволия и наглост чужд гражданин да прави шествия като вмешателство във вътрешните работи на България.

180

баба мара

преди 3 години

маскарадът да бъде пред американското посолство след това излизаме ниепострадалите от индииците